Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם מישהו יודעת בוודאות מה המק"ט לפילטר דלק לפביה 1.4MPI שנת 2003, דגם מנוע AQW.

הפילטר הקיים כרגע הוא חלופי ויש עליו מק"ט אחד ועפי האינטרנט מצאתי עוד שני מקטים שונים.

תודה

פורסם

חברה מקפיץ שוב אחרי שהגיע לעמוד השלישי.

אם תוכלו להפנות אותי למקור שאצלו אוכל למצוא את המקט אודה.

פורסם

לרכב שברשותך יש שלוש מק'טים למסנן הדלק מכיוון שייצרן הרכב שינה במהלך השנים את הפילטר לכן מספר מנוע לא מספיק בכדי למצוא את הפילטר המתאים.

קפוץ לצ'מפיון ובקש את המק"ט הנכון לפי מספר שילדה.

אני מציע לך לרכוש פילטר דלק תוצרת MANN שהינו תחליפי שווה ערך למקורי.

תוכל למצוא את מק"ט הפילטר תוצרת MANN בקישור המצורף.

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?iKeys=23.1.0.21.1

איזה כייף לי :)

פורסם

בישביל מה אתה צריך מק"ט?

פנה לחנות חלפים ובקש פילטר איכותי לרכב, הם כבר יתאימו לך את הפילטר המתאים.

תוכל גם לפנות לצ'מפיון ולבדוק כמה יעלה לקנות מהם פילטר מתאים(לרוב זה גם יותר זול מהחנות).

קובי

פורסם

תודה על התגובות.

דיברתי באמת עם צמפיון, לאחר שהמחסן לא רצה לתת לי את המקט "אנחנו לא נותנים לפרטיים, תפנה למנהל". אכן פניתי למנהל, להפתעתי הרבה הוא אכן חזר אליי, אבל עם מקט שונה לגמרי שאין עליו אזכור באינטרנט.

באתר של MANM הצלחתי לאתר את המקט עפי השילדה וזה באמת כמו הפילטר שמורכב כרגע.

תודה על העזרה, עכשיו רק נשאר מקום להזמין אותו מחול

פורסם

אני לא בטוח שמשתלם להזמין מחו"ל, אני קונה את הפילטרים מהמחסן של צ'מפיון, הם מייבאים בעצמם את הפילטרים והמחירים שלהם מאוד זולים.

אני קניתי פילטר של MANN ב36 ש"ח.

מציע לך לבדוק דרכם.

קובי

פורסם
תודה על התגובות.

דיברתי באמת עם צמפיון, לאחר שהמחסן לא רצה לתת לי את המקט "אנחנו לא נותנים לפרטיים, תפנה למנהל". אכן פניתי למנהל, להפתעתי הרבה הוא אכן חזר אליי, אבל עם מקט שונה לגמרי שאין עליו אזכור באינטרנט.

באתר של MANM הצלחתי לאתר את המקט עפי השילדה וזה באמת כמו הפילטר שמורכב כרגע.

תודה על העזרה, עכשיו רק נשאר מקום להזמין אותו מחול

פנה לייבואן של MANN בארץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

היבואן זה קומט ביצחק שדה, הוא לא ימכור לו פילטר בודד.

המחיר שלו היה גבוה בהרבה ממה שהציעו לי בצ'מפיון כשאני קניתי(הוא רצה 60 ליח' כאשר אני קונה קרטון של 10 יחידות, ובצ'מפיון קניתי ב36 ש"ח ליחידה אחת).

קובי

פורסם

ואוו המחירים פה לא הגיונים.

אני קיבלתי הצעה למקורי כולל החלפה ב400 שקל :shock:

קובי מאיזה צמפיון אתה קנית? (כלומר באיזה מוסך)

פורסם

קניתי ברעננה(מוסך ג.ג.ג), אבל המחירים צריכים להיות זהים במוסכי הרשת.

אבל- אני לא קניתי לפאביה לכן המחיר יכול להיות שונה.

קובי

פורסם

אני מצטער, אני רואה שהפילטר שעליו דיברתי זה פילטר שמן של MANN, הפילטר דלק עלה לי 50.

לא אין לו מספר כניסות ויציאה אחת.

פשוט תרים טלפון למחסן חלפים ותשאל:

09-74357063

חלפים זה שלוחה 3.

(כל מוסך של צ'ימפיון יכול להזמין לך, אתה לא צריך לנסוע עד רעננה במידה ואתה לא גר באיזור).

קובי

• תוכן חדש...