Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראש העין פיירבירד מדהימה ודי עזובה.

22042011082.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 543
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
באחד מכפרי הגליל (מיקום מדויק ימסר בפרטי)

חבל, אני רואה שהזיקו לה לאחרונה (מכסה המנוע היה חדש ואולי גם פנס).

בדיוק מהסיבה הזאת הפסקתי לדווח על תצפיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
חבל, אני רואה שהזיקו לה לאחרונה (מכסה המנוע היה חדש ואולי גם פנס).

בדיוק מהסיבה הזאת הפסקתי לדווח על תצפיות.

לא טוב וחבל, תמיד כדאי לדווח על תצפיות אבל לא לגלות מיקום, כאשר יפנו אליך בפרטי על מנת לדעת מיקום תעשה כמוני ותעביר מידע רק לבעלי עניין מוכרים בפורום,

מי יודע אם היית מדווח עליה בזמן שראית אותה אולי היא היתה משיגה בית חם.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אולי כבר דיווחו עליה, אך בפ"ת עומדת כבר הרבה מאוד זמן סיטרואן פאלאס חומה שנראת טוב מאוד חיצונית. כל פעם שאני עובר שם אין עלי מצלמה.

הרכב השני זה הטרנזיט שראיתי לפני כמה ימים מתגלגל באיילון והצלחתי לצלם.

pic 216.jpg

פורסם
אולי כבר דיווחו עליה, אך בפ"ת עומדת כבר הרבה מאוד זמן סיטרואן פאלאס חומה שנראת טוב מאוד חיצונית. כל פעם שאני עובר שם אין עלי מצלמה.

שתיהם מוכרים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
במרכז.

את הקאפרי הנ"ל אני רואה כבר כמה שנים טובות, הרכב במצב נסיעה. ונראה ממש טוב.

מישהו יכול לשפוך פרטים על הרכב הנ"ל? דגם? נפח?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הטרנזיט שייכת לאישיות המוכרת בעולם האופנועים/קטנועים :twisted: וחזרה לנסוע אחרי שבשעה טובה הפכה לאספנות השנה. הסיטרואן שייכת ל...איזה אספן סיטרואנים מוזר.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בגני יהודה (מיקום מדוייק בה"פ) רנו 4 שנת 83 ופג'ו 104 שלמה שתיהן נטושות לחלוטין בחנייה ציבורית כלשהי. יש לי תמונות אבל עכשיו הן לא איתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היא עדייו שם????? חבר שלי שגר שכונה סיפר לי קיבלה פתק מהעירייה!! ואז אחרי כמה ימים היא נעלמה! אבל אני רואה שהיא עדיין קיימת! אני יכול להיות רגוע! הייתי מת לשים עלייה יד! אבל לצערי אין לי אפשרות כרגע!:cry:

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אל תדאג- גררו אותה (יחד עם כל הרכבים האחרים של אותו הבן אדם)- והיא חזרה. אמרתי- זה איזה אספן מוזר... :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא אכתוב מהיכן הרכב, מכיון שהוא לא למכירה, כנראה שהוא שייך לאספן רכבים.

לא היה לי זמן לבחון את הרכב מקרוב, לכן עצרתי צילמתי והמשכתי בנסיעתי.

מישהו מכיר את הרכב ויכל לספר מה המשמעות של כל הדגלים המעטרים אותו?

ל'

אספנות.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני זוכר את הרכב הזה, הוא היה נמצא במקום שפעם הייתי עובר בו הרבה (לא נראה שזה שם עכשיו).

אין לי מושג של מי ומה המשמעות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני לא אכתוב מהיכן הרכב, מכיון שהוא לא למכירה, כנראה שהוא שייך לאספן רכבים.

לא היה לי זמן לבחון את הרכב מקרוב, לכן עצרתי צילמתי והמשכתי בנסיעתי.

מישהו מכיר את הרכב ויכל לספר מה המשמעות של כל הדגלים המעטרים אותו?

ל'

קצת מזכיר את הצביעה של חברת האוטובוסים הפרטית "דברת רעננה" אבל אני מניח (או טועה?) שאין קשר בינהם

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הרכב שייך לאספן ותיק.אאל"ט יש לו 2 כאלה ועוד מס רכבים מאד מענינים.

אני מניח שהוא גולש כאן, ובמידה והוא מעונין למכור הוא יפרסם.

אין שום הצדקה לפרסם את המיקום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...