Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 543
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מוריס אוקספורד

דומה במקצת לפיזו 404

250px-Morris_Oxford_1964_1.JPGimages?q=tbn:ANd9GcTYMC0eLO97Tquydn2R0OEBpcZQU4FoHYVMsGhtyMoKXfYPdPpa

יש עוד אחת כזאת במצב סופני אבל טובה לחלקים.

מיקום ימסר בהודעה פרטית.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הערב בדרך נמיר, פיג'ו 104, מודל 82, נראית כאילו יצאה עכשיו ממפעלי פיג'ו בצרפת. פגושים בוהקים, פנסים חדשים, צבע לבן מבריק וחי, ניקלים נוצצים. היא לא נראתה כמו רכב משופץ אלא כמו רכב חדש.

פירגנ.י לנהג ברמזור, והוא סיפר שהרכב יומיומי וכמו שהוא נראה טוב ככה הוא גם נוסע. הנהג גם אמר שהצבע בן 8 שנים, ואני מודע שקשה לי להאמין לזה.

הרכב ממש השאיר עלי רושם, ואשמח לדעת האם הוא מוכר כאן, מה הסיפור שלו והאם הבעלים חבר בפורום.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
הרכב לא למכירה בעל הרכב טוען שהוא מעוקל ולא ניתן למכור אותו, נשמע קצת מוזר אבל בכל מקרה...

איזה תירוץ עלוב, אפשר לקנות הכול כולל רכב מעוקל

אשמח לסייע למי שיבחר לרכוש את הרכב בהסרת העיקול, זה עניין של תשלום לבעל החוב, הוא יכול לעקל את שווי הרכב לא יותר לא פחות וכמו שהוא נראה הוא לא שווה הרבה (בהערכת שמאי כמובן)

ולכן ניתן לשלם סכום מסוים לבעל הרכב ובמקביל לבעל החוב ולהעביר מיד בעלות לפני שקופצים חובות נוספים.

אשמח לסיע לכול מי שיחפוץ בכך

מאיר

פורסם
שברולט מסחרית בבני ברק...

תודה על התזכורת.

הרכב הנ"ל כבר צולם בעבר והועלה לכאן כבר יותר מפעמיים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

F-350 מותקן גרר,במצב עבודה, מרכז הארץ,היום.

לא משופץ אבל במצב מדהים כפרוייקט.

מתנצל אם עלה כבר בעבר,לא התאפקתי...

F-350.jpg

פורסם

ממש מעט מזרחית לרח' ההלכה (זה רח' ביאליק)? עומדת אמריקאית שנראית לי כמו אולדסמוביל קטלאס בצבע ירוק מטאלי עם שלט למכירה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מיום ליום הם נעשות נדירות יותר ויותר, זה רכב שעתיד להיות קלאסי כשיגיע לאספנות ולהערכתי יהיה מבוקש מאוד, הסיירה היא מהרכבים הבודדים עם הנעה אחורית ששרדו משנות ה-80.

אני זוכר כאלו ניידות כשהייתי נער - המפכ"ל עצמו בתקופת הרכבים האלו התנייד על סיירה 5 דלתות,

F-350 מותקן גרר,במצב עבודה, מרכז הארץ,היום.

לא משופץ אבל במצב מדהים כפרוייקט.

מתנצל אם עלה כבר בעבר,לא התאפקתי...

אני מכיר את הטנדר, ראיתי אותו לפני כשנה בדרך לרשל"צ הייתרון שלו זה הV8 הכוחני עם סרני דנה60

לא יודע אם יש נעילות או לא אבל בהחלט רכב שהייתי רוצה לחבק,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אני זוכר כאלו ניידות כשהייתי נער - המפכ"ל עצמו בתקופת הרכבים האלו התנייד על סיירה 5 דלתות,

אני מכיר את הטנדר, ראיתי אותו לפני כשנה בדרך לרשל"צ הייתרון שלו זה הV8 הכוחני עם סרני דנה60

לא יודע אם יש נעילות או לא אבל בהחלט רכב שהייתי רוצה לחבק,

גם אני זוכר בילדותי עת שכני (מרכוס) היה מפקד מחוז מרכז של המשטרה ונסע בסיירה שנשאה את מספר הרישוי המכובד מ-3 (תקופה מסויימת היה לו גם פיגו 505 שנשאה אף היא את המספר המכובד מ-3.)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

היום בטבריה שני רכבים רשומים כאספנות האחד פורד קורטינה דגם שתי דלתות במצב מוזנח ללא אויר בגלגלים ניראה משמש כמחסן והשני וולבו חונה מעבר לכביש גם ללא אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...