Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 543
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

...זה עניין של תשלום לבעל החוב, הוא יכול לעקל את שווי הרכב לא יותר לא פחות וכמו שהוא נראה הוא לא שווה הרבה (בהערכת שמאי כמובן)

מאיר

אתה מדבר על טרנספורטר חלון מפוצל. כמעט שאין דגמים כאלה בארץ.

הרכב אולי לא נראה מי יודע מה, אבל זה דגם נדיר ולפי המצב בשוק הוא יכול להגיע לעשרות אלפים.

פורסם
אופנוע bmw שראיתי הבוקר.

אשמח אם מישהו יוכל לתת זיהוי מדוייק של הדגם.

ממש קשה להגיד כי האופנוע נראה כמו פח, ואין בו שום-כלום מקורי - אבל בכל זאת, אם היו מצמידים לי אקדח לרקה, הייתי מהמר על R100/7 לפי הקרבורטורים והדיסק הבודד מלפנים. בכל מקרה האופנוע נראה כמו גיבוב של חלקים - זוועה...!

פורסם
הרכב שנת מ73 עד76 זה דגם 2דלתות קופה

האם זה מה שראית?

פורד טאונוס. לדוד שלי היתה כזו - נסענו איתה מחדרה לסיני (כשזה עוד היה ישראל) 4 אנשים בוגרים + 4 ילדים + כלב זאב + פינצר + ציוד לשבוע באוהלים (עוד לא היו חושות).

17840-1971-Ford-Taunus.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לסובארואידים

סטיישן 4X4 במצב כנראה טוב משנת 1983, ביד 2

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1865237&Code=402ea21cedb3427e75655f543dbb6a67

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם זה מה שאני חושב שזה- אז לפחות נכון ללפני כמה שנים האוטו היה ממש יפה ומרשים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האם זה מה שראית?

פורד טאונוס. לדוד שלי היתה כזו - נסענו איתה מחדרה לסיני (כשזה עוד היה ישראל) 4 אנשים בוגרים + 4 ילדים + כלב זאב + פינצר + ציוד לשבוע באוהלים (עוד לא היו חושות).

איך נכנסים 8 אנשים + 2 כלבים + ציוד בטאונוס??? אתה בטוח שהיה לו טאונוס ולא טרנזיט??

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...