Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה טועה, לא הגיע לארץ שום רכב עם מותג סיאט לפני 1984.

ב 84 הגיעו הפורה והרונדה, ב 85 איביזה, ב 86 מלאגה, בשנת 87 מרבלה, ובשנת 90 או 91 - טנדר טרה (מרבלה טנדר)

• תגובות 543
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי אתה טועה, לא הגיע לארץ שום רכב עם מותג סיאט לפני 1984.

ב 84 הגיעו הפורה והרונדה, ב 85 איביזה, ב 86 מלאגה, בשנת 87 מרבלה, ובשנת 90 או 91 - טנדר טרה (מרבלה טנדר)

נראה לי שגם לך יש טעות אחינו, הסיאט רונדה היתה פה לפני 84

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
נראה לי שגם לך יש טעות אחינו, הסיאט רונדה היתה פה לפני 84

אז ככה יש לי מחירון רכב משנת תרפפו! הרונה מופיע שם מודל 83 ! למרות שלפני מספר שנים ראיתי רונדה זרוקה עם מספר זיהוי "52" בסוף אולי זה יבוא אישי?? לגבי הפורה אתם צודקים1 היא מופיע משנת 84! אבל לאמא שלי בטוח הייתה פורה שנת 83! (היום שאלתי אותה שוב) אולי גם מיבוא אישי? היא לא הייתה יד ראשונה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
בשנת 1980 למיטב זכרוני הגיעו לארץ סיאט 124 (עם סמלי סיאט, להבדיל מהסיאט 124 שנמכרה בארץ כפיאט 124).

למייטב זכרוני גם מודל 1980 שווק עם סמלי פיאט, למרות שזו הייתה סיאט לכל דבר.

פורסם
אני מת לשים יד על אחת כזאת.

אחת כזו איטלקיה 3 דלתות שנת 1979 מעניינת אותך?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
אז ככה יש לי מחירון רכב משנת תרפפו! הרונה מופיע שם מודל 83 ! למרות שלפני מספר שנים ראיתי רונדה זרוקה עם מספר זיהוי "52" בסוף אולי זה יבוא אישי?? לגבי הפורה אתם צודקים1 היא מופיע משנת 84! אבל לאמא שלי בטוח הייתה פורה שנת 83! (היום שאלתי אותה שוב) אולי גם מיבוא אישי? היא לא הייתה יד ראשונה.

גם אני הצצתי בעיתון אוטו 89, ובמחירון המשומשות הרונדה היא מ-83 עד 86

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

הרכב של אשתי כשהכרתי אותה היה סיאט 124 (דומה ללאדה 2105 ופיאט 124) שהיה 6 ספרות בלוחתי הרישוי, לדעתי מודל 79. בוודאות לא היה פיאט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ממש לא אספנות, אבל הולכת ונכחדת.

אני עובר על יד הלנצ'יה הזו לפעמים, ולא נראה לי שמישהו מזיז אותה, או שלמישהו מזיז ממנה (ואולי אני טועה...?). חיצונית - היא דווקא נראית בסדר.

IMG00390-20110519-1122.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

בירושלים, ברחוב אגריפס העמוס לעייפה שבשכונת נחלאות , עומדת לה המון זמן פיאט 127, מאובקת להחריד, אך עם זאת נראית ללא הרבה חלודה.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
בכניסה לכפר כנא אחרי הכיכר הראשונה מצד שמאל פיאט127 לבנה ללא מס רישוי כניראה תורמת איברים .8)

בחווארה שלפני שכם יש לא רק עשרות אלא מאות רכבים מדגם 127 ללא מספרי רישוי זרוקות בצידי הכביש הראשי ובפירוקיות שנמצאות בכל מקום שם. כנראה שחלקם ישראלים גנובים .(בלי להכליל חלק מסויים מתושבי חווארה עוסקים לפרנסתם בגניבת רכבים) .

ושלא לדבר על כמות ה 127 שנוסעות בחווארה יום יום.

בקיצור גן עדן לחובבי הדגם הנ"ל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בחווארה שלפני שכם יש לא רק עשרות אלא מאות רכבים מדגם 127 ללא מספרי רישוי זרוקות בצידי הכביש הראשי ובפירוקיות שנמצאות בכל מקום שם. כנראה שחלקם ישראלים גנובים .(בלי להכליל חלק מסויים מתושבי חווארה עוסקים לפרנסתם בגניבת רכבים) .

ושלא לדבר על כמות ה 127 שנוסעות בחווארה יום יום.

בקיצור גן עדן לחובבי הדגם הנ"ל.

מעניין...כל אחד רואה את מה שהוא מחפש, אפילו לא שמתי לב לפיאטים כשהסתובבתי שם...

לאחר ה"הודנא" שבעצם סימלה את תחילת סופה של האינתיפדה השניה ביהודה ושומרון הגעתי עם חבר ששירת באזור והכיר כמה אנשים שם לחווארה. הביא אותי ל"בית קברות" לטרנספורטרים(!) כ 30 כלים לערך מדור 2 ו3, רובם בשלבי פיקור מסוימים..כולם ללא לוחית רישוי...לבעלי המקום יש טרנספורטר 71, עם כל משופצרת עם כל תוספת אפשרית-מקורית או לא. מדרגה נפתחת מהדלת צד,גגון ניקל עם עץ וסולם, דש בורד ופאנל מהודר כמו בדגמים האמריקאים, לא ברזל כמו אצלי, דיפונים פנימיים, כסאות מפוארים ועוד ועוד...

מצד אחד התלהבתי ומצאתי מספר חלקים לאוטו שלי בתחילת השיפוץ ונהניתי מלהיות שם ולראות את המגרש הזה. מצד שני לאחר מכן התעשתתי והרגשתי(שלמרות שאיני מאשים את אותו אחד ספציפית,ואיני יכול להוכיח כלום) שלקנות שם זה סוג של שיתוף פעולה עם פעילות ודברים שאינני רוצה שיהיו קיימים. מה גם שמכר אחר שמתנדב במשטרה שנים סיפר לי כיהטרנספורטרים היו מועדפים על גנבי הרכב במהלך שנות ייצורם ונרשמו כמאות כלים גנובים מהדגם הנ"ל.

משום כך לא חזרתי לשם עוד...ועדיין מדהים כל פעם מחדש לראות את כמות האוצרות שקיימים כאן לידנו קרוב, אבל שכנראה לא נוכל לעשות עם זה כלום, פרט ללראותן בלבד...

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

אכן כמו שאמרת אין הרבה מה לעשות מכיוון שכמובן אסור להכניס לשטח ישראל חלקי חילוף משטחי הרשות הפלסטינית .

אגב בקשר לטרנספוטרים בחווארה אפשר לראות עשרות כאלה כמובן זרוקים בצידי הכביש הראשי. וגם במגרשי הפירוק (אני קורא להם מגרשי הגינוב... ) שנמצאים בצידי הכביש הראשי .

בכלל יש שם מאות כלי רכב מכל מיני דגמים זרוקים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...