Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 543
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם רואים מזה? אני מחפש בנרות טמבונים ל127 דור 1 ולא מוצא.

והם מרשים לעצמם לזרוק כאלו.:cry::brickwall::loco:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
בחווארה שלפני שכם יש לא רק עשרות אלא מאות רכבים מדגם 127 ללא מספרי רישוי זרוקות בצידי הכביש הראשי ובפירוקיות שנמצאות בכל מקום שם. כנראה שחלקם ישראלים גנובים .(בלי להכליל חלק מסויים מתושבי חווארה עוסקים לפרנסתם בגניבת רכבים) .

ושלא לדבר על כמות ה 127 שנוסעות בחווארה יום יום.

בקיצור גן עדן לחובבי הדגם הנ"ל.

עכשיו אני מבין לאן נעלמו כולם! האם למישהו יש תמונות מהמכוניות ששם?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אתם רואים מזה? אני מחפש בנרות טמבונים ל127 דור 1 ולא מוצא.

והם מרשים לעצמם לזרוק כאלו.:cry::brickwall::loco:

יש לי מניקל קידמי ואחורי במצב חדש פרסמתי אותם בעבר

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

פורסם
יש לי מניקל קידמי ואחורי במצב חדש פרסמתי אותם בעבר

מה? ככה מתחת לאף? שלח לי מס בפרטי

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

בחניון ציבורי מסויים בצפון הישן של תל אביב עומדת לה מוזנחת ונטושה חיפושית עצובה בצבע כחול (או לפחות היה כחול פעם).

בתחילה הרכב היה מכוסה . עם הזמן הכיסוי נקרע ונעלם. עכשיו לאט לאט נראה מתחילים להיעלם חלקים.

על הרכב מקדימה יש מדבקת "עיתונות" מה שמעיד שבעל הרכב הוא עיתונאי כלשהו.

עם בעל הרכב נמצא כאן וקורא הרכב שלך מתגעגע מאד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

עשיתי סדר באייפון ומצאתי את אלו...

האופל והוולבו אי שם בנתניה

הפיאט בנתיבות

אייפון 217.jpg

אייפון 218.jpg

חבר,אתה חופר

פורסם

הפיאט בנתיבות

הפיאט רגאטה נראית בהחלט רכב נחמד לשיפוץ . בכיף הייתי מאמץ אותה. יש לך קשר עם הבעלים אולי?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הפיאט בנתיבות

לשמחתי הן עוד בחיים, אני זוכר את שתיהן חונות במקום אחר בעיר

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

הייתי היום בחולון.ממש הצטערתי שלא הייתה ברשותי מצלמה,בסיבוב הקצר שעשיתי ראיתי הרבה רכבים ישנים ומעניינים, טרספורטר דאבל קבינה אלפא רומאו(ג'וליה אם אינני טועה) חיפושיות, אאודי 80 ורכב ממש ישן לדעתי משנות הארבעים עם הגה בצד ימין.

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

לשכן שלי יש סיטרואן ויזה קלאב שנת 79, עם רשיונות מוקפאים, לא זזה כבר מספר שנים, ועוד הרבה חלקי חילוף לויזה.

בנוסף יש לו מספר וספות (לא זוכר בדיוק את השנים, 83 או 78), כולל סירה.

אין לי יותר פרטים במידה וזה יעניין מישהו, אני ידבר איתו.

הוא החליט לעשות ניקוי מחסן, אבל יש לו סנטימנטים, אז הוא לא רצה שאפרסם, אבל אני בטוח שאם מישהו יהיה רציני, אפשר לשכנע אותו :) .

שבת שלום

עריכה: יש לו גם 2 ויזות 86-85, נסעו עד לפני שנה, ועומדות כרגע ולא בגלל תקלות-חוסר שימוש, אבל הסנטימנטים... הורגים אותו.

זה נכון

פורסם
לשכן שלי יש סיטרואן ויזה קלאב שנת 79, עם רשיונות מוקפאים, לא זזה כבר מספר שנים, ועוד הרבה חלקי חילוף לויזה.

בנוסף יש לו מספר וספות (לא זוכר בדיוק את השנים, 83 או 78), כולל סירה.

אין לי יותר פרטים במידה וזה יעניין מישהו, אני ידבר איתו.

הוא החליט לעשות ניקוי מחסן, אבל יש לו סנטימנטים, אז הוא לא רצה שאפרסם, אבל אני בטוח שאם מישהו יהיה רציני, אפשר לשכנע אותו :) .

שבת שלום

עריכה: יש לו גם 2 ויזות 86-85, נסעו עד לפני שנה, ועומדות כרגע ולא בגלל תקלות-חוסר שימוש, אבל הסנטימנטים... הורגים אותו.

יש תמונה של ה79??? זה רכב ממש נדיר מהשנה הזאת.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...