Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי פולו קלאסיק דיזל מתחילת המאה

אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכב, ובמיוחד אשמח לשמוע על עלות אחזקה ממוצעת.

בנוסף, כמה קילומטרז רכב כזה יכול לעבור לפני שהוא מתחיל להכנס למוסך כל רגע?

תודה משגב

פורסם

כל רכב הוא בסכנת מוסך בכל רגע אחרי שעבר 200 אלף ק"מ.

יש אנשים עם יותר מזל, יש כאלה עם פחות.

זה גם תלוי מאוד בהיסטורייה של הרכב - אם יש לך אחת מתועדת, ואתה רואה בעלים שכל 10 אלף ק"מ נכנס למוסך לבדיקה והחליף את מה שבלוי - אז יופי טופי, שווה לשקול רכישה.

אם לא, קח בחשבון שייתכן ויהיה לך מזל, וייתכן ולא.

פורסם

פולו קלאסיק נחשבת למאוד אמינה, גם אחרי שהיא עוברת את ה200 אלף ק"מ. אבל זה גם מאוד מושפע מאיך הוא תוחזק ע"י בעליו. באופן כללי- דיזל ביחס לבנזין- הדיזל יחזיק יותר ויראה אמינות גבוהה יותר (כמובן שיש מקרים חריגים).

לגבי עלויות תחזוקה- קשה להגיד. טיפול קטן עולה כ600 ש"ח וגדול כ950 ש"ח.

יש לנו במשפחה 2 פולו קלאסיק ו1 קורדובה דיזל, כולן משנתון 2001. כולן עם 230-310 אלף ק"מ, ולמעט החלפת משאבת סולר ב300 אלף באחת מהן, לא היה דבר מעבר לטיפולים השוטפים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אומנם לא קשור לרכב המדובר אבל בעת שירותי במשטרה נהגתי לא פעם על סקודה(ות) אוקטביה עם 400-450 אלף ק"מ והאמן לי שהמשטרה לא שומרת יותר מדי על הרכבים, לנהגים בטח לא אכפת יותר מדי ואף אחד לא מתנהג אליהם יפה (יותר בקטע של פול גז - פול ברקס) וכו'. בהתאם לכך רכב עם 200+- אלף ק"מ שטופל כמו שצריך לא צריך להראות בעיות מיוחדות

פורסם

היתה לי כזאת במשך 5 שנים ו 170 אלף ק"מ.

מכונית רועשת, לא נוחה ( הגב שלי היה גמור אחרי שעת נהיגה ) וחלשה, אבל אמינה וחיסכונית.

צריכת הסולר היתה 1:18 בכל השנים.

הרכב נמכר עם 240 אלף ק"מ וקלאץ' מקורי. המנוע היה כמו חדש, ללא הנזילות .

כאשר מכרתי אותו, היה צריך לשפץ משאבת סולר ולהחליף מצמד.

בשנה האחרונה שהרכב היה אצלי (210 אלף ק"מ) החלפתי פלאנצ' מים, מדחס ורדיאטור של המזגן .

חוץ מזה רק בלאי טבעי (מצבר, צמיגים ) וטיפולים.

אגב, מכל הרכבי שהיו לי, המזגן של פולו קלאסיק היה הכי חזק ומקפיא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...