Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה - המכונה הגיעה עם אדי מים בתוכה, ובפתח יציאת המים (הפילטר למטה) גם היו מים.

לדברי ניופאן אין אצלם מצבים של חידוש מכונות והיא בטוח חדשה.

א. האם ייתכן שמכונה חדשה מגיעה עם מים מהמפעל?

למיטב ידיעתי - כן. מכונת כביסה חדשה שרכשנו לפני כמה שנים הגיעה עם מעט מים בפנים. לפי מה שהטכנאי אמר - הן עוברות בדיקה בסיסית טרם יצאתן מהמפעל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין למה לפתוח לבד . ומה אם המוצר פגום , מי יאמין לך שלא אתה עשית נזק ? .

חוץ מזה רוב האנשים לא יודעים כלום על התקנת המוצר ולכן דרוש טכנאי . כל המכות כביסה ומדיחים עוברים בדיקה במפעל ולכן תמיד יש מים או אדי מים במוצר . לא צריך לסבך דברים פשוטים .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מנסיון עם מכונת כביסה של בוש.

קניתי מכונת כביסה חדשה כי לישנה נהיה חור בתוף החיצוני והיה נזילת מים ממנו.

הלכתי לחנות. בחרתי מכונה. קניתי ושילמתי והובלתי לבד את המכונה הביתה!

שיחה למרכז שרות. הודיעו לי שטכנאי יגיע בעוד 3 ימים!! ואין לו זמן פנוי לפני.

אמרתי סבבה לבחורה בטלפון.

ואמרתי לה דבר אחד פשוט. אני יכול להתקין את המכונה לבד. וזה לא בעיה.

אני לוקח את האחריות על ההתקנה! במידה ויש תקלה כתוצאה מההתקנה.

אבל ברגע שמגיע הטכנאי לבית בודק את המכונה. האחריות עליהם.

בירור קצר עם מנהל. וקבלתי אישור.

5 דקות אחרי זה. ו4 ברגים ו4 קליפסים. והמכונה מותקנת ועובדת.

אחרי 3 ימים הגיע טכנאי. בדק את המכונה. מכר לי מגן זרם. של חברה טובה. במחיר של 50 שקל יותר יקר ממחיר השוק.

אבל הזמן והדלק לקנות אותו יעלו יותר.

קיבל את החשבונית ואישר לי שיש לי אחריות על המכונה.!

אגב אני בהחלט יכול לתת מילה טובה על השרות של בוש (אני חושב שרות גור ) בירושלים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תסלח לי אבל אני המון זמן בענף החשמל ולא שמעתי פעם אחד על מקרה שמישהו מחכה חודש לטכנאי .

יש משהו חסר בסיפור שלך .

איפה אתה גר , של איזה מותג המוצרים ? האם ביקשת זמן מסויים או יום מסויים להגעת הטכנאי ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
קנינו מוצרים חשמליים וכל פעם חיכינו חודש עד שיגיע הטכנאי, בסוף נמאס לנו החזרנו לחנות.

מבלי לפגוע בך נשמע לי הזוי למרות שבמחשבה שניה ושלישית בארץ "זבת חלב ודבש שהעם הנבחר בתוכה " רף הכסילות כאן רק עולה.

נשמח לעוד פרטים.

מנסיוני המעשי,מכונות חדשות שירדו מפס הייצור עוברות בדיקות קצרות של "טסט" עבודה.

אדים וטיפות מים במכונות כביסה או מדיח הן תופעה נורמאלית שמצביעה על כך שעברו בדיקת תקינות.

ליאור

פורסם

מנסיון אישי:

החלפתי מקרר והפעלתי אותו בלי טכנאי, לקראת סוף תקופת האחריות נדרשתי לשירות בשל מים שהצטברו במגירות.

שלחתי עותק מהקבלה נרשמתי וקיבלתי שירות מלא באחריות.

אגב, מצטרף לאלה שציינו לשבח את שירות 'גור', אמנם נדרשתי למספר ביקורי טכנאי (בשל חלף חסר) אבל קיבלתי מהם שירות לעילא - באמת כל הכבוד.

פורסם

אני רואה ששכחתי לעדכן.

אז, לפני שנתיים כשהגיע המדיח התקשרתי לחברת השרות ואמרתי שאני לא מעוניין בהתקנה על ידי טכנאי.

הבחורה ניסתה לשכנע אותי, אבל הסברתי שאני יודע לקרוא את חוברת ההוראות, ומסוגל להסתדר לבד.

ואז היא אמרה שאין בעיה למרות שזה לא מקובל.

רשמה אותי במחשב, ציינה שההתקנה מתבצעת על ידי הלקוח והאחריות נכנסה לתוקף.

פורסם

חשוב גם לקחת בחשבון שאם פתחתם את האריזה לבד וגיליתם "דפיקה", החנות לא תוכל לעזור לכם.

חלק מהעניין שהטכנאי מגיע לחבר המוצר זה גם כדי לראות שהמוצר לא נפגע בהובלה ופועל באופן תקין!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני קניתי מכונת כביסה, הגיע טכנאי, חיבר אותה, הפעיל אותה ובדק שהכל תקין ואין נזילות וכו', וגם נתן הסבר מפורט על המכונה..

נראה לי שכחת את השלב שבו הוא מתחיל להמציא שקרים שבלי מגן ברקים (269 ש"ח בבקשה) ובלי מסנן אבנית (259 ש"ח בבקשה), שניהם במחירים פי 4-5 ממחירי השוק, החברה לא תכבד את האחריות על המוצר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"טכנאי" כלשהו הגיע לפני חצי שנה לחבר את הידיות למקרר החדש (המקרר כבר עבד אבל היה בלי ידיות- פתחנו אותו עם ברגים שהיו תקועים שם במקום הידיות). בקיצור- החמור בא, שם איכשהו את הידיות והלך. האידיוט אפילו לא חשב לסגור את הברגים שמהדקים את הידיות למקרר- ופעם אחת כשבאתי לפתוח את המקרר, נשארתי עם ידית ביד. חיזקנו את זה בעצמנו ושלום על ישראל (גייז :lol:).

לאחר חצי שנה הגיע עוד "טכנאי" להחליף מסנן- המפגר שכח איכשהו שצריך להזרים ליטר מים לתוך כלי גדול- באתי למזוג כוס מים ובגלל בועות אוויר או כל מיני שטויות כאלה נשפכו מים בכל המטבח.

טכנאי אחר שבא להתקין לנו טלויזיה חדשה שם אותה על משטח לא יציב לפני ההתקנה- כמעט נפלה.

אחר כך כשהוא ניסה להתקין את הזרוע (וצריך הרי לקדוח בקיר)- מסתבר שהוא הצליח לפגוע בחוט חשמל בתוך הקיר והקפיץ את כל החשמל בבית.

בקיצור- טכנאים הם אנשי מכירות. מז**נים לך את השכל שעתיים, מוכרים לך עוד דבר או שניים שאתה לא צריך ובסופו של דבר אפילו לא מתקינים את המוצר כמו שטכנאי צריך להתקין.

פורסם
חשוב גם לקחת בחשבון שאם פתחתם את האריזה לבד וגיליתם "דפיקה", החנות לא תוכל לעזור לכם.

חלק מהעניין שהטכנאי מגיע לחבר המוצר זה גם כדי לראות שהמוצר לא נפגע בהובלה ופועל באופן תקין!

את רוב המוצרים שרכשתי הובלתי לבד מהמחסן.

כשההובלה מתבצעת על ידי מוביל - ברגע שהקופסה יורדת מהמשאית ונכנסת לפתח הבית - מבצעים בדיקה של שלמות האריזה.

אם האריזה שלמה - הסיכוי שהמוצר בפנים נפגע בהובלה - קלוש.

במקרה זה (לדעתי) לא צריך שום טכנאי.

אם האריזה לא שלמה - יכול להיות שהמוצר בפנים עדיין בסדר גמור. האריזה בדיוק נועדה להגן על המוצר בהובלה. ולא יחליפו מוצר תקין רק בגלל האריזה.

במקרה זה באמת כדאי לחכות לטכנאי.

נ.ב.

מעניין מדוע כשקונים ברז למטבח או יחידת תאורה לא מחייבים להזמין אינסטלטור או חשמלאי?

להתקין ברז יותר מסובך מלהתקין מכונת כביסה.

פורסם

בוקי אתה לא בודק כלום.

המוצר מגיע אלייך לבית ואתה רק חותם שקיבלת את החבילה, כמו שהיא.

הטכנאי מגיע הביתה ופותח המוצר - אם יש פגמים עליו לדווח והמוצר יוחלף בחדש.

כמובן שכל הנ"ל מתייחס למוצרים של יבואנים רשמיים עם נותני השירות שהם עובדים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
נראה לי שכחת את השלב שבו הוא מתחיל להמציא שקרים שבלי מגן ברקים (269 ש"ח בבקשה) ובלי מסנן אבנית (259 ש"ח בבקשה), שניהם במחירים פי 4-5 ממחירי השוק, החברה לא תכבד את האחריות על המוצר.

אתה מאכזב אותי!

אתה מפעיל בבית מכונת כביסה בלי מגנט ועגלה??? :lol:

• תוכן חדש...