Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא היו רוצים שתתקין לבד, למה שמים הוראות מדוייקות בחוברת השירות, בעברית, לביצוע ההתקנה? אם זה רשום אז הטענות שלהם לא תופסות מים בשום בית משפט.

גם אני כבר כמעט כל דבר מתקין לבד אלא אם המוביל הוא גם המתקין. יש לי חוש טכני מצויין ומעולם עדיין לא נתקלתי בבעיה אמיתית בקבלת שירות או בתקינות ובהפעלת המוצר.

כיום החלטתי שכל מוצר אני גם מצלם את פתיחת האריזה כדי שאם יש פגיעה בו כדי שלא יטענו משהו.

טלוויזיה LCD שקניתי לפני כמה שנים בילבלו לי בשכל עם שריטות ופיקסלים שרופים שלא יהיו מכוסים באחריות אם לא יבוא טכנאי. הזה שבא עשה כאילו "כיולים" למסך - חרטא זה מסך הפתיחה שמופיע בהדלקה הראשונה. כל הזמן רק בילבל בשכל על השקע להגנה שצריך, חייב אחד שמתאים למסך LCD ולא סתם אחד שהיה לי שכתוב עליו למכשירים אלקטרוניים". הכי נורא הוא הוציא קאטר וחתך את פין ההארקה של תקע החשמל שלה ואמר שבגלל שזה הוט יש הפרעות לפעמים דרך ההארקה. אחרי שהוא יצא התקשרתי לחברה ואיימתי עליהם שאם לא יספקו לי כבל חשמל חדש אגיש נגדם תביעה בבית המשפט. ברור ששלחו. טכנאי חוצפן ולא מקצועי.

מכונת כביסה לפני שנים רבות הטכנאי של החברה בילבל לי בשכל על המגנט של צינור המים שכבר היה לי שמתיישן עם הזמן וצריך חדש. עגלה למכונה נגד הצפה - כל מי שפתח מכונת כביסה אי פעם יודע שצריך מספר ס"מ של מים כדי שיגיעו לחוטים. המגן נגד ברקים שהיה לי שזה לא הכי טוב ואילו שלהם נבדק ומאושר ומכיל איזה זיליון הגנות. שלא לדבר על חתימה מראש לחוזה שירות לאיזה 78 שנה במחיר של כמעט מכונה חדשה.

כל מכשיר חשמל שאני קונה ואין לו תקע מקורי יצוק אני פותח אותו ומודא שכל החוטים סגורים. כבר נתקלתי בברגים לא סגורים.

מדיח כלים התקנתי לבד - אמרתי להם שאחרי שנים של שימוש באחד אף אחד מאיתנו לא זוכר איך שוטפים כלים ואין לנו אפילו סבון כלים בבית. הבינו, לא עשו בעיות.

איזה מוצר שהתקנתי לבד ושהזמתי שירות לתיקון אמרו שלא רשום מי התקין ובכלל המוצר לא רשום אצלם, אמרתי שבוודאות אני זוכר שהיה טכנאי וכנראה טעו ברישום. שלחתי חשבונית וזה הספיק להם.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוקי אתה לא בודק כלום.

המוצר מגיע אלייך לבית ואתה רק חותם שקיבלת את החבילה, כמו שהיא.

הטכנאי מגיע הביתה ופותח המוצר - אם יש פגמים עליו לדווח והמוצר יוחלף בחדש.

כמובן שכל הנ"ל מתייחס למוצרים של יבואנים רשמיים עם נותני השירות שהם עובדים.

ב 90% מהמקרים לא היה אצלי לא מוביל ולא מתקין.

לרוב אני קונה מוצרים אם אפשרות לאיסוף עצמי, נוסע ואוסף אותם ביום ובשעה הנוחים לי ולאחר מכן מתקין בזמן שנוח לי. בודק כמובן את האריזה לפני הקבלה.

לא שורף את הזמן שלי בהמתנה לשרות, אותו אני לא באמת צריך.

פורסם

בוקי - אתה מוביל לבד גם מקרר\מדיח\מכונת כביסה או שאר מכשירים גדולים?

אין לי לא הכוח ולא האמצעים לביצוע הובלה כזו. אבל להזמנת מוביל יש יתרון חשוב נוסף - במקרים רבים הוא גם יפנה את המכשיר הישן. עוד סיבה להעזר בשירותיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד גודל מקרר גדול מוביל לבד.

כשיש מעלית ועגלה, אין כל בעיה להעמיס ולעלות לבית מכונת כביסה ומדיח.

אני לא אומר שזה מתאים לכל אחד. פשוט לי יותר נוח ככה.

פורסם
תסלח לי אבל אני המון זמן בענף החשמל ולא שמעתי פעם אחד על מקרה שמישהו מחכה חודש לטכנאי .

יש משהו חסר בסיפור שלך .

איפה אתה גר , של איזה מותג המוצרים ? האם ביקשת זמן מסויים או יום מסויים להגעת הטכנאי ?

לא חסר שום דבר.

אני גר באריאל, כריים גז של קופר, חיכינו לטכנאי 3 שבועות, בסוף התקנו לבד

ומכונת כביסה של דלונגי חיכינו חודש אחרי תירוצים ואין ספור טלפונים

את המכונת כביסה החזרנו לחנות וקנינו אינדזית במקום, הטכנאי הגיע תוך 3 ימים בשעות הערב אחרי היום עבודה.

את הההגעה של הטכנאי קבעה החברה. כל פעם הוא לא הגיע בגלל, תקלה ברכב,תאונה, פקקים, לקוח עם תקלה דחופה. החנות מעבירה את האחריות על זימון הטכנאי על הספק, הספק מעביר על החנות.

אחרי חודש מגיע הטכנאי מסתכל על המכונה והולך (אימא שלי לא דוברת עברית והיא זאת שנשארה בבית), אחרי שיחה עם הספק והחנות שמכרה לנו הם בכלל לא מכירים בטכנאי הזה ואין להם מושג מי זה בכלל...

בסופו של דבר בזבזנו 4 ימי עבודה של חודש המתנה להתקנה של המכונת כביסה ועוד חצי יום נסיעות ומאה שקל דלק.

ועוד 3 ימי עבודה על ההמתנה להתקנה של הכיריים. ובסוף כבר לא היה עצבים והתקנו לבד...

הזמנו גם ספות חדשות לסלון, חיכינו להן חצי שנה. בסוף לא קיבלנו את כל הסט בכלל.. ורדפנו אחרי הכורסה החסרה עוד חודשיים. בסוף לא קיבלנו אותה והלכנו ולקחנו את הכסף על הכורסה בחזרה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

3 שבועות זה כבר לא חודש . אבל בלי קשר נפלת על חברה לא טובה בשרות . רוב החברות הידועות נותנות שירות טוב יחסית .

בגלל זה כדאי לבחור יבואן ידוע וטוב בשירות , בדרך כלל יש לכל יבואן כמה מותגים תחתיו .

אני לאחר התקנה של מדיח ומכונת כביסה בבית ,

למדיח חיכית 2 ימים

למכונת כביסה 4 עם שישי שבת באמצע .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

זה כאילו שהם לא סומכים על הלקוח.

אתה היית סומך על מישהו זר, בצורה שיכולה לגרום לך להפסד כספי?

בוא ונחשוב לרגע ביחד, מה עשוי לקרות למכשיר ע"י לקוח.

1) פתיחת הקופסא עם סכין יפנית:

הלקוח לא תמיד יודע איפה בטוח לחתוך ואיפה לא. תוצאות אפשריות הן קריעת צינור, קריעת כבל החשמל, גרימת נזק למכשיר עצמו (שריטה וכדומה) ועוד.

2) טעות בהבנת ההוראות:

כשלא מבינים את הוראות ההרכבה, ניתן לחבר משהו הפוך ולגרום לנזק. ניתן לא לפלס את מכונת הכביסה כמו שצריך, ניתן לעשות עוד הרבה טעויות שעשויות לגרום לנזק- ויודע מה, גם אם לא יגרום לנזק, אלא רק לא יעבוד כנדרש, למשל רוטט יותר מדיי או משהו, הרי תתקשר למימוש אחריות, לא?

3) המוצר הגיע פגום:

הדרך היחידה לדעת אם המוצר הגיע פגום זה ע"י מישהו שהוא אמין ע"י החברה שסיפקה את המוצר. אולי הפלת אותו ובגלל זה יש את השריטה? אולי בטעות עבדת ליד המוצר והצלחת לתת לו מכה עם פטיש 5 קילו ולגרום למכה בפח?

וזה רק על קצה המזלג.

קרה לי רק השבוע מקרה קשור: לקוח קנה בר מים, כולל התקנה. מגיעים עם הבר ללקוח, פותחים את האריזה, ומגלים שיש מעיכה בדופן של הבר- מבפנים החוצה. אם לא הייתי אני בעצמי מוציא את הבר מהקופסא, האם הייתה לי דרך לדעת שככה זה הגיע- או שהבר פשוט נפל ללקוח על הרצפה?

וזה לא שאני לא הולך לקראת הלקוחות שלי איפה שרק אפשר...

מקרה חצי קשור: לקוח רצה לרכוש ממני בר (אותו דגם של בר אגב...). כבר היה לו בר קודם, כך שההתקנה היא פשוטה ביותר- להוציא צינור, לחבר צינור (או כך הלקוח חשב, זה "קצת" יותר מסובך מזה לבצע התקנה נכונה הכוללת מספר בדיקות תקינות). שאל אותי במפורש לגבי האחריות, אם ללא התקנה אין אחריות. אז הורדתי לו במחיר ההתקנה בשמחה (כי באמת לא הייתי צריך לעבוד קשה...), הוא שמח וקנה את הבר, אני שמחתי שהגעתי, התקנתי, בדקתי את התקינות, ביצעתי שטיפה ועוד כמה דברים שקשורים להתקנה ולבדיקת התקינות, והכל היה בסדר.

מה היה קורה אם הבר היה נרכש ללא התקנה ולא היה תקין?

השורה התחתונה היא, שאולי כלקוח אני לא מסכים כל כך עם הקטע הזה, אבל אני מבין שהוא די נחוץ. אתה אולי יודע מה אתה עושה; אבל על כל אחד כמוך, יש 10 כאלה שמצליחים לחבר את השקע לתקע והמכשיר לא עובד:

Free-Electricity-Forever-In-A-Simple-Household-Power-Cord.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

עוד מקרה מאותה אופרה:

קנה איש אחד כריים (לא על השיש אלא מהסוג השין משולב עם תנור אפייה, משקל כל היחידה כ 30-40 קילו).

בחנות סגר על אספקה לביתו בתאריך מסויים. הובטח לו שאספקה כוללת פינוי של המכשיר הישן ללא תשלום.

הוסבר לו שצריך להזמין טכני גז (עוד 200 ש"ח) מחברת גז שיחבר את המכשיר. אחרת אין אחריות.

האיש לוקח חצי יום חופש, יושב בבית ממתין לאספקה.

מגיע מוביל, שם את הכריים באמצע המטבח. שואלים אותו:

- אתה מפנה את המכשיר הישן?

עונה - בשמחה הייתי מפנה אך הוא מחובר לגז ואני מוסמך לנתק אותו. צריך להזמין טכנאי גז שינתק.

אז מה יצא לנו:

1. חצי יום חופש אספקה.

2. חצי יום חופש טכנאי גז שינתק את המכשיר הישן ויחבר את החדש.

3. לחפש מישהו שיפנה את המכשיר הישן. זה כבר יהיה בתשלום, פינוי ללא תשלום הוא רק במסגרת ביקור ראשון.

הכל טוב ויפה, לפי ההוראות וכו'. אבל זה מצב שלי אישית קשה לקבל.

כנראה שיאלצו לעשות "התקנה פיראטית" ולהפסיד את האחריות. לא סביר לבזבז כל כך הרבה שעות עבודה על זה.

פורסם

את החוקים לגבי חיבור/ניתוק מוצרי גז קבעה המדינה, אי אפשר לצפות מהמוביל שיהיה טכנאי גז, חבל שבחנות לא עדכנו בד"כ עושים זאת.

מי שקבל את המוצר היה יכול להפעיל טיפה ראש גדול ולנתק את המוצר הישן בעצמו ואז היו מפנים לו את הכיריים.

פורסם

ועל מה היה מבשל עד שכבוד הטכנאי יואיל לבוא ו...לחבר צינור גומי על ברז גז?

סבתא שלי עושה את העבודה הזאת בהצלחה יתירה, והיא כבר מתה 30 שנה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כאמור את החוקים קבעה המדינה. כן, אני יודע שמדובר על עבודה פשוטה.

חלק מהעניין הוא, שמשום מה שבכל פעם שמגיע טכנאי הוא מספר שהחוקים התשנו ויש למקם את ברז הגז כך ולא אחרת וכמובן שזה עולה כמה "שקלים בודדים".

פורסם
מנסיון עם מכונת כביסה של בוש.

קניתי מכונת כביסה חדשה כי לישנה נהיה חור בתוף החיצוני והיה נזילת מים ממנו.

הלכתי לחנות. בחרתי מכונה. קניתי ושילמתי והובלתי לבד את המכונה הביתה!

שיחה למרכז שרות. הודיעו לי שטכנאי יגיע בעוד 3 ימים!! ואין לו זמן פנוי לפני.

אמרתי סבבה לבחורה בטלפון.

ואמרתי לה דבר אחד פשוט. אני יכול להתקין את המכונה לבד. וזה לא בעיה.

אני לוקח את האחריות על ההתקנה! במידה ויש תקלה כתוצאה מההתקנה.

אבל ברגע שמגיע הטכנאי לבית בודק את המכונה. האחריות עליהם.

בירור קצר עם מנהל. וקבלתי אישור.

5 דקות אחרי זה. ו4 ברגים ו4 קליפסים. והמכונה מותקנת ועובדת.

אחרי 3 ימים הגיע טכנאי. בדק את המכונה. מכר לי מגן זרם. של חברה טובה. במחיר של 50 שקל יותר יקר ממחיר השוק.

אבל הזמן והדלק לקנות אותו יעלו יותר.

קיבל את החשבונית ואישר לי שיש לי אחריות על המכונה.!

אגב אני בהחלט יכול לתת מילה טובה על השרות של בוש (אני חושב שרות גור ) בירושלים.

במילים אחרות, חיכית לאוטובוס, קנית כרטיס, והלכת ברגל :roll:

אגב, במקרה של מייבשי כביסה אין חובה להזמין טכנאי, ההתקנה היא עצמית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברות גז עושות ביקורת יזומה אחת לכמה שנים ומתקינות את הברז כנדרש לפי התקן הקיים באותו זמן.

אם לא תאפשר לחברת הגז לעשות ביקורת, הם ינתקו אותך מאספקה.

הברז קיים בדיוק בשביל שתהיה אפשרות לנתק ולחבר ציוד בלי שהגז ידלוף ולכן כל העניין הזה נראה תמוה בעיני.

פורסם

אני קניתי כריים לפני שנה מחנות לקחתי בעצמי ללא הובלה הוצאתי את הכריים הישנות והתקנתי את החדשות

הזמנתי את חברת הגז כדי לחבר את הצינור גז ולא לקחו לי על זה אגורה.

אפילו אם יום אחד לא יהיה אחריות גם ככה הכריים זולות והקודמות מאותו מותג החזיקו למעלה מ7 שנים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...