Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה צריך להפעיל כאן שיקול דעת.

חצי יום חופש? לא נסחפתם קצת ?

קודם כל אפשר לקבוע זמני הגעה של טכנאי ממוקדם בבוקר בטווח של 3 שעות ולבקש שהוא יגיע אליך ראשון.

אפשר גם לקבוע ביום שישי בהנחה שלא עובדים.

אפשר גם לבקש מבן משפחה שלא עובד שיגיע לצורך ההספקה.

עכשיו, לגבי ניתוק הכיריים הישנות, זה לא פעולה שכל אחד מאיתנו יודע לעשות? זה לא אמור להיות משהו בסיסי ביותר של 2 פעולות : סגור ברז, נתק צינור ?

נכון, הסיפור כפי שסיפרת הוא לא תקין, אבל זה לא כאילו שבחברה אחרת המצב היה שונה, נכון ?

אז במקום להיות צודק, תהיה חכם ותנתק את הגז טרם הגעת הטכנאי.

ואם בכל זאת אתה רוצה להיות צדיק בסדום, אני בטוח שהיה אפשר למצוא איזה טכנאי גז שמסתובב באזור והיה מוכן לעלות ל-2 דקות לנתק כיריים בשביל 100 שקל.

ואם אחרי כל זה עוד לא השתכנעת, אפשר גם לתאם את טכנאי הגז שיגיע בבערך באותו הזמן של האספקה, זה לא יהיה קל אבל אני נוטה להאמין שזה אפשרי.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שלא הבין, ההודעה נכתבה בציניות מסויימת מנקודת מבט של לקוח קצת מאוכזב מההתנהלות הנ"ל.

לא כדי לקבל רעיונות איך אפשר להתמודד עם זה.

כמו שכתבתי בתחילת השירשור - בשביל לחבר תקע לשקע, בשביל להפעיל מכונת כביסה ולחבר אותה למים ולביוב, בשביל לחבר צינור גז, לחבר מדיח, להתקין בר מים וכו' -

לא חייבים טכנאי.

מי שרוצה שיזמין, מי שלא רוצה שלא יזמין.

מיותר ולא נכון לכרוך את מתן האחריות בהתקנה על ידי טכנאי. זו דרישה לא סבירה, ועוד כשנדרשים 2-3 ביקורים של אנשי מקצוע כמו במקרה שתארתי.

מאוד פשוט - גרמת נזק בהתקנה - אין אחריות. לא בעיה לראות את זה.

קרתה תקלה שלא קשורה להתקנה - היא צריכה להיות מכוסה באחריות גם אם התקנת את הציוד לבד.

פורסם

ולא רק זה שהמחירים יקרים, אצלי במקרר אלקטרה (פעם אחרונה בחיי שאני קונה משהוא מהחברה העלובה הזו) הטכנאי הראה לי במפורש בתעודת האחריות שבהתקנה ללא מגן ברקים מאושר ע"י אלקטרה, אין אחריות.

רק שאתה אמור לקנות לבד מגן ברקים מאושר (יש רשימה) ולתת את זה לטכנאי בהתקנה.

אין לך? אתה חייב פה ועכשיו לקנות ממנו במחיר מופרך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרשימה תלויה מאחורי ארון תיקי לקוחות בחדר 462 בקומה מינוס 4 בבנייני ההנהלה, המפתחות אצל הגזבר והקב"ט (הגזבר בנסיעת עסקים בטורקיה, יחזור אחרי החגים, הקב"ט בחופשת לידה).

הרשימה הייתה תלויה שם שנה שלמה, היה לך מספיק זמן לעיין בה ולהגיש ערעור, אחרת אף אחד לא אשם שלא הספקת לקנות מגן ברקים מאושר.

(נכתב בהשראת המדריך לטרמפיסט בגלקסיה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ולא רק זה שהמחירים יקרים, אצלי במקרר אלקטרה (פעם אחרונה בחיי שאני קונה משהוא מהחברה העלובה הזו) הטכנאי הראה לי במפורש בתעודת האחריות שבהתקנה ללא מגן ברקים מאושר ע"י אלקטרה, אין אחריות.

לדעתי המשפטית הבלתי מחייבת שכן אינני משפטן ויש גם שיכנו אותי איליטראט, זו עילה לתביעה ייצוגית. רוצה לעשות כמה זלוטי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הרשימה תלויה מאחורי ארון תיקי לקוחות בחדר 462 בקומה מינוס 4 בבנייני ההנהלה, המפתחות אצל הגזבר והקב"ט (הגזבר בנסיעת עסקים בטורקיה, יחזור אחרי החגים, הקב"ט בחופשת לידה).

הרשימה הייתה תלויה שם שנה שלמה, היה לך מספיק זמן לעיין בה ולהגיש ערעור, אחרת אף אחד לא אשם שלא הספקת לקנות מגן ברקים מאושר.

(נכתב בהשראת המדריך לטרמפיסט בגלקסיה).

את מדריך לטרמפיסט בגלקסיה כתב קישון???

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הברז קיים בדיוק בשביל שתהיה אפשרות לנתק ולחבר ציוד בלי שהגז ידלוף ולכן כל העניין הזה נראה תמוה בעיני.

הנקודה היא מאד פשוטה. זוכר את פיצוץ בלוני הגז שהיה לפני מספר שנים? מאז נכנסו לתוקף כמה וכמה חוקי כסת"ח בדיעבד.

:lol: when there is a will, there is a way.

מצאו איך לזרנק את הלקוחות בצורה אלגנטית. הרי הרוב לא יקראו את הפרטים הקטנים והלא-מופיעים-בשום-מקום האלו, וגם מאחר וזה כתוב רק בתעודת האחריות שמגיעה יחד עם המוצר- יש פה בעייה...זה מאד מזכיר לי את הקטע עם מערכות מי השתייה, שם אתה מחוייב לרכוש רכיב שמקטין את לחץ המים בכניסה למערכת אחרת אין לך אחריות.

קישון???

קפקא...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רכשתי מכונת כביסה של חברה שכולם מכירים, התקנתי הכל לבד, אחרי חצי שנה הייתה תקלה במכונה, כמובן שהתקשרתי כדי לממש את האחריות ונאמר לי כי לא נרשם אצלהם קריאה לשירות ההתקנה ואני לא זכאי לאחריות.

אחרי קצת עצבים בטלפון ושיחה של חצי שעה נשלח אלי טכנאי .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
את מדריך לטרמפיסט בגלקסיה כתב קישון???

Mr Prosser said: "You were quite entitled to make any suggestions or protests at the appropriate time you

know."

"Appropriate time?" hooted Arthur. "Appropriate time? The first I knew about it was when a workman

arrived at my home yesterday. I asked him if he'd come to clean the windows and he said no he'd come to

demolish the house. He didn't tell me straight away of course. Oh no. First he wiped a couple of windows and

charged me a fiver. Then he told me."

"But Mr Dent, the plans have been available in the local planning office for the last nine month."

"Oh yes, well as soon as I heard I went straight round to see them, yesterday afternoon. You hadn't

exactly gone out of your way to call attention to them had you? I mean like actually telling anybody or

anything."

"But the plans were on display ..."

"On display? I eventually had to go down to the cellar to find them."

"That's the display department."

"With a torch."

"Ah, well the lights had probably gone."

"So had the stairs."

"But look, you found the notice didn't you?"

"Yes," said Arthur, "yes I did. It was on display in the bottom of a locked filing cabinet stuck in a

disused lavatory with a sign on the door saying Beware of the Leopard."

5 תווים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

מישהו יודע אם זה חוקי בכלל לאסור על לקוח להתקין לבד את המוצר ולאיים בביטול אחריות?

הרי גם ככה הטכנאי שמגיע לא עושה כלום חוץ מלהוציא את המוצר מהאריזה ולנסות לדחוף ללקוח כול מיני אביזרים במחירים הזויים...

אם הטכנאי רואה שהמוצר פגום הוא מתקשר ליבואן ומזמין מוצר חדש, אבל גם הלקוח מסוגל להוציא את המוצר מהאריזה ולראות אם הוא מקולקל או לא ולהתקשר ליבואן ולבקש מוצר חדש.

עובדה שאצל חלק מהיבואנים זה עובד מצויין...

פורסם

יש בזה הגיון.

במכונת כביסה לדוגמה, יש חלק שתופס את המשקולות וחייבים לפרק לפני הפעלה ראשונה.

בשאר המוצרים, אם הלקוח פותח, אם היה פגם כתוצאה מההובלה, איך הוא יוכיח שזה לא נפגם בפתיחה?

פורסם

תשמע, אין שום כורח ממשי לקנות את שמן הנחשים שהטכנאים מנסים לדחוף. פשוט אומרים לא.

לא.

לא, תודה.

לא.

לא, תודה.

לא.

לא.

סיימת? תודה, ביי.

וזהו.

עם חיוך קל ומבט אטום למחצה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בפעם האחרונה שקניתי מכונת כביסה ( בוש ), הטכנאי שבא להתקין אותה לא הציע לי לקנות שום דבר - הייתי ממש מופתע כי התכוננתי נפשית ל "מבצעי קופה ".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...