Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר אמרתי - אני מכיר את אליקו היטב - הוא מוזר קצת בקטע של הטלפון :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ערב טוב

תיקון קטן חברים ומבקש את סליחתי אם מישהו ניפגע

בדקתי היום שוב את המגבר מול המידריינג'ים,ונימצא שמידריינג' אחד לא מגיב

לסיכום כל יציאות המגבר תקינות ומידריינג' אחד לא עובד

כמה אמור לעלות תיקון של מידריינ'ג במעבדה והיכן יש מעבדה טובה באזור חולון?

תודה אסיף.

נ.ב המידים הם CDM 88 ונרכשו מחבר פורום מדבריו הבנת שהם דורשים תיקון קוסמטי שלא משפיע על הסאונד

ובכך אני מקבל רמקול חדש,אני יכול לתקן אותם במורל או שאפשר במקום אחר?

פורסם

כמו שציינתי - היה נראה לי מאוד תמוה תקלה בערוץ בודד במגבר שלא נגעו בו.

בגלל זה גם שאלתי אם ווידאת שאכן התקלה במגבר.

תפנה לאומגה אודיו באזור התעשייה בחולון - הבנאי 19

הם חברה אחות של מוראל והם ידעו לתקן לך את הרמקול הזה בלי שום בעיות

תנסה גם את המזמרה 17 בנס ציונה שזה מפעל הבית של מוראל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין שום בעייה לתת אותם לתיקון במורל, על הדרך תשאל אותם מה פשר הכתמים האלה בכיפה.

מורל היא חברה עם תודעת שירות אירופאית, היחס ומחירי התיקון שלהם ראויים לשבח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי אני קצת סוטה מהנושא, אבל קניתי סט שלהם ואחת ההברגות בקרוס דפוקות - אם אלך ישר למפעל אז יסדרו לי את זה? או שעדיף לפנות דרך החנות שקניתי ממנה? (פשוט המפעל יותר נוח וזמין לי מאשר החנות).

פורסם

לך ישר למפעל - אתה לא תאמין כמה סיפורי אהבה למוראל יש כאן בנוסח הזה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...