Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מכניס כרטיס סים רגיל לפלא' מדור 3/3.5, אני אוכל לבצע שיחות וכו'? הכוונה היא האם הפלא' יתפקד רגיל אך ללא האפשרות של שיחות וידאו או שאי אפשר יהיה לבצע שיחות?

תודה לעוזרים.

פורסם

ברוב המקרים כן, תקבל טלפון שיושב על רשת ה GSM של המפעיל ולא על דור מתקדם יותר ולא תוכל להנות משירותי תוכן מתקדמים.

שיחות ו SMS אמור לעבוד כרגיל.

בכל מקרה תנסה, מקסימום לא ילך, לא שמעתי עוד על נזק למרות שחברות סלולר מסויימות (ושוב, מי אמר סלקום ?) ניסו להפחיד בזמנו שלשים סים דור 2.5 בטלפון דור 3 יהרוס את הטלפון ! (סימן הקריאה במקור, לא נגעתי)

המוטיבציה שלהם היתה שבסלקום אין סים דור 3 ללא חבילת דאטה שעולה לכל הפחות 30 שקל לחודש על כלום

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תכניס ותבדוק. אצלי יש כרטיס סים משנת 1999 בתוך מכשיר דור 3, עובד בלי בעיה.

לא יהרוס כלום! (סימן קריאה במקור)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלי ואצל כמה חברים הכרטיס הזה (דור 2) עובד מצויין בסמארטפונים של HTC.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסיבה לכך היא שאני מתכנן לקנות מכשיר מדגם Nokia X3 - 02 ואני לא מעוניין בכל השטויות של הדור השלישי.

אני מודע לכך שזה לא יהרוס את המכשיר ולפי מה שהבנתי שזה גם אמור לעבוד.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אולי פספסתי, אבל לא ראיתי שציינת באיזו רשת הטלפון הולך לעבוד. זכור לי שברשת פלאפון הייתה בעיית תאימות של הסימים החדשים עם הטלפונים הישנים (בני שנתיים-שלוש סה"כ), משום שהרשת הייתה מתקדמת מדי או משהו כזה. לא מן הנמנע שגם בכיוון ההפוך יהיו סיבוכים, למרות שטרם נתקלתי בבעיה כזאת.

בקיצור, תבדוק עם מישהו שמבין בתחום, ואל תסמוך על ההגיון והשכל הישר. בארץ זה לא תמיד עובד.

* ד"א, כ"כ קשה לכתוב את המילה "פלאפון"? האם אתה באמת כ"כ עסוק ששני התווים הנוספים האלה יחסכו לך זמן? השפה העברית גם ככה כבר ראתה ימים יפים יותר, קצת מאמץ להתנסח בצורה תקינה לא יהרוג אותך.

פורסם

אכן, בסלקום ואורנג' אין שום בעיה להשתמש בסים דור 2 בטלפון דור 3.

ברשת פלאפון הדבר לא אפשרי, פשוט משום שאין לפלאפון תשתית של GSM אלא רק UMTS , כלומר אין לפלאפון אנטנות של דור 2/2.5 אלא רק דור 3 והלאה.

דריש, לא יכול להיות שהכותב מתכוון לרשת פלאפון משום שאין לפלאפון סים מדור ישן, מהסיבה שרשמתי.

פורסם

תודה על העצות!

Derish - לא, לא יהרוג אותי. אבל זה כבר מתוך הרגל. אני לא מבין למה זה מפריע לך שרשמתי פלא' במקום פלאפון. זה שארשום את זה בצורה הרגילה לא 'יציל' את השפה העברית .

• תוכן חדש...