Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באח הגדול ישר מעדכנים ופיגוע כנראה שלאף אחד זה לא מזיז...

אני מאוד מקווה שזה אירוע חד פעמי.

לצערי הרב הייתי בתחנה שבה התפוצץ התיק בדיוק עליתי לאוטובוס נסענו 100 מטר ושמענו פיצוץ חזק, ישר כולם ידעו שזה פיגוע.

עוד לא מעכל את זה שעוד דקה שהייתי שם יכול להיות שלא הייתי כאן.

במזל גם עלו עוד 50 אנשים על האוטובוס בתחנה שהתפוצצה זה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

פורסם

זה פשוט, התרגלנו לחיות ככה.

אנשים לא מצליחים להפנים את העובדה שאירע פיגוע טרור בלב עיר ישראלית, אנשים נפצעו ונהרגו.

זה כבר עניין של לפתוח את העיתון, לקרוא על הזוועה, לצקצק, לדבר על זה בארוחה ולשכוח מזה ביום למחרת.

כל העניין של האובססיביות לחזור לשגרה מאירוע טרור כבר עבר כל גבול.

כולם מתלהבים מ"נראה להם שאנחנו חוזרים לשגרה תוך חצי דקה ושום פיגוע לא מזיז לנו" (נהיה כבר קלישאה) ופשוט לא מבינים שצריכים להפסיק את זה אחת ולתמיד, לא לחזור לשגרה ופשוט לפתור את הבעיה (בכל דרך שהיא) אחת ולתמיד.

זו אגב התקווה של המנהיגים שלנו (אם אפשר לכנות אותם ככה). הם רוצים להשתיק כל אירוע טרור כי ארה"ב לוחצת עלינו "להבליג" ו\או לסבול בשקט. בכל פעם הפינג פונג הילדותי הזה מתחיל, חמאס משגרים קסאם, משגרים מחבל (לכל אלו שחושבים שיש טיל שנורה מעזה שלא בפקודת חמאס, תתעוררו), העולם לא קורא על הפיגוע ולא יודע בכלל על הפיגוע, יום למחרת ישראל משגרת טיל בעלות 30 אלף דולר לחול בעזה כדי להפגין "נחישות" מול העם שחלקו דורש "נקמה" ואז מקבל את מנת הפגנת הכח (זו לא באמת הפגנת כח אלא בדיחה מהלכת בשם אהוד ברדק) היומית שלו. הפלסטינים מזייפים הרוגים ופצועים (לרוב), פתאום כל מסייע למחבל הופך לילד תמים ששיחק קלפים מטר ממשגר פצמ"רים, כל תקשורת העולם צוהלת משמחה ומציגה את ישראל כמדינה כובשת, חסרת אחריות, כזו שקמה בבוקר ומתחשק לה להקפיץ מסק"רים ולפוצץ בניינים בעזה. אף אחד לא יזכיר שזה בא כתגובה לפיגוע. המחזוריות הזו קיימת כבר עשרות שנים והיא פשוט סוג של בדיחה כל כך עצובה.

פורסם

הסיבה העיקרית שזה בעיקר פוליטי וזה בערך הדבר היחיד שלא מדברים עליו פה

אין חבר פורום אחד ששמח על הפיגוע הזה, אם טרד של סמיילי עצובים (אופס, אוקסימורון) יגרום למישהו פה להרגיש שהוא עשה משהו בשביל לעצור רגע ולחשוב על המציאות המורכבת והעצובה שאנחנו חיים פה, so be it

:(

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עם כל הצער שבדבר, כמו שאמר הבחור מקודם, זה לא המקום.

בחיי היום יום שלי אני נמצא בהרבה מקומות, וזה היחידי שאני מרגיש בו שקט נפשי, כי לא מדברים פה על פוליטיקה.

זה לא אומר שאני שמח שזה נעשה, זה לא אומר שאני תומך בפיגוע.

להפך, אני תמיד הייתי, ותמיד אהיה נגד כל פעולת טרור, ללא שום קשר ללאום של מבצע הפעולה.

נאחל רק הרבה בריאות והחלמה מהירה לפצועים.

שונא גזענים !.

פורסם

זו לא רק שאלה של פוליטיקה. לצער כולנו הטרור הוא חלק משגרת חיינו ולכן לא מתעסקים בו יותר מידי.

אתה יודע כמה אזעקות ונפילות יש בעוטף עזה שאתה לא יודע עליהן?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו, ומה יעזור שניתעסק בזה גם פה ?

מספיק 80% מהתכנים בטלוויזיה זה חדשות\מצוקות\פיגועים\פחדים, למה צריך את זה גם פה ?

זו לא המציאות היחידה שלנו.

פורסם

אין פה קשר לפוליטיקה, האישה שנרצחה אתמול לא התעסקה בפוליטיקה, היא רצתה לקחת אוטובוס ומישהו רצח אותה.

אני חושב שיש פה מין אובססיה סמויה להרחיק כל מה שמתקשר למדיניות מהפורום למרות שאני באמת לא מבין את הסיבה לכך.

זה כל הרעיון של אוף טופיק, לדבר על כל מה שלא קשור לתכלית הפורום (רכבים). לא מבין איך לדבר על מחשבים וחבילות סלולריות כל היום יותר טוב מלדבר על מדיניות ובטחון... זה שמתעסקים בזה כל היום בטלוויזיה ובעיתונות זה נכון, אבל שם הכל מבוסס שקרים ואינטרסים שונים שלוחצים כמו מכבש על העורכים של העיתונים. פה יש עוד סיכוי לקרוא דעה מאנשים שרובם אינם בעלי אינטרסים אלא פשוט אנשים פשוטים.

פורסם
זו לא רק שאלה של פוליטיקה. לצער כולנו הטרור הוא חלק משגרת חיינו ולכן לא מתעסקים בו יותר מידי.

אתה יודע כמה אזעקות ונפילות יש בעוטף עזה שאתה לא יודע עליהן?

לצערי כן יש לי משפחה בנתיבות שדרות ויישובים באיזור.

פורסם

עזבו את כל כמה זמן יש צבע אדום, החיילים באוגדת עזה כבר שבוע ישנים במיגוניות\עם שכפצים, הם בשיגרת צבע אדום תמידית, זה לא מגיע לאזרחים בדיוק בגלל עניין השגרה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...