Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהתברר שהמגבר SUNDOWN שלי תקין הגענו לזה שהרמקול נשרף והתיקון שלו יקר מאוד, CDM יד 2 כבר אי אפשר למצוא

(מי שיודע מוזמן לפנות אלי בפרטי) אני מחפש תחליף לא פחות טוב, העדיפות שלי זה או משומש או להזמין מחול,

חוץ מאת הCDM אני לא מכיר בכלל עוד מיד רינג'ים שהם לא חלק מסט אני אשמח להמלצות, הם הולכים לעבוד עם סט של MBQ מסדרת הQ ועל מגבר ג'נסיס ST60

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אתה בטוח שהתיקון שלהם כל כך יקר? ניסית אצל דואק? אומגה אודיו?

מה התקציב?

אפרופו אני משום מה הייתי מת לנסות את אלו:

https://www.madisound.com/store/product_info.php?products_id=9040

אבל אלו הרבה יותר זולים וקיבלו ביקורות מעולות במדיסאונד:

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_241_282&products_id=8801

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם תיקון של CDM יקר לו אין מצב שL3 ובטח ובטח שלא L4 יכנסו לו לתקציב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הגענו לזה שהרמקול נשרף והתיקון שלו יקר מאוד, CDM יד 2 כבר אי אפשר למצוא

(מי שיודע מוזמן לפנות אלי בפרטי)

WTF?? :shock:

זוג אילייט 6.5 שנתתי לחידוש במורל עלה לי 400 ש"ח, ובתמורה קיבלתי זוג וופרים חדשים לחלוטין (למעט הבאסקט החליפו הכל).

כ-מה כבר יעלה תיקון של CDM? ביררת עלות במורל? בניגוד להרבה חברות החברה הזאת יודעת לתת שירות, ובגדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

עבדו עליך במוראל :-P

אין דבר כזה 6.5 באילייט :-D

יש רק 5.25 או 6 או 9 (יש גם אילייט 10 אפרופו)

Pioneer TS-X150

פורסם

בשביל הספורט אני אנסה לשאול במורל כמה עולה ללפף את הסלילים של הרמקול, אבל עכשיו אני עומד בפני בעיה אחרת, אם הרמקולים נשרפו משהו במגבר גרם להם להשרף המגבר חזר מתיקון ולא אותרה שום בעיה אין זליגה של DC או משהו שמצביע על חוסר תקינות, אז מה יכל לשרוף אותם?

פורסם

קודם כל אני צוחק לגבי איתמר שיהיה ברור.

לגבי הCDMים זה גם יכול להיות שהם פשוט היו ישנים?

הCDMים שהיו אצלי - אחד מהם יצא מהמרכוז שלו ועבר תיקון ע"י הקונה.

Pioneer TS-X150

פורסם

לסוע לשם זה לא אפשרי, מבחינת הזמן שיש לי. אני בטוח שהם אנשים נחמדים.

לאנוס יש לי בבית רמקול של אינפינטי בן יותר מעשור וחצי והוא עובד מצויין רמקול ישן לא אמור להשרף לפי מיטב ידיעתי לצאת ממרכוז כן אבל זה מוביל לרעשים אצלי הדרייבר פשוט מת בר מינן, לא מגיב אפילו לבטריה

פורסם
בשביל הספורט אני אנסה לשאול במורל כמה עולה ללפף את הסלילים של הרמקול, אבל עכשיו אני עומד בפני בעיה אחרת, אם הרמקולים נשרפו משהו במגבר גרם להם להשרף המגבר חזר מתיקון ולא אותרה שום בעיה אין זליגה של DC או משהו שמצביע על חוסר תקינות, אז מה יכל לשרוף אותם?

חיתוך נמוך, ווליום מוגזם, זה מידראנג שלו כדי להוריד אותו פחות מ-630 גם אם הנתונים אומרים אחרת.

• תוכן חדש...