Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיירפוקס 4 יצא היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש בכולם-במחשב שלי מותקנים IE9,כרום ופיירפוקס 4.

בכרום אני משתמש כשאני מעוניין להעלות אתרים במהירות (קארזפורום לדוגמה). הבעיה המרכזית עם כרום היא שהפלאש גומר אותו, מספיק שתפתח שני אתרים עם פלאש עמוס והוא מאט. עוד בעיה היא בניהול המשאבים שלו-כשמדובר בעיבוד פלאש, כרום צורך 40% יותר משאבים (המעבד שלי עובד קשה יותר) מאשר פיירפוקס או אקספלורר 9.

בפיירפוקס אני משתמש באופן כללי, וגם בעבודה מכונן ה U3 שלי (אין פיירפוקס בעבודה ויש להם אקספלורר 7 מעפן שקורס, אני עוקף את ההגבלות שלהם ושיחפשו אותי).

באקספלורר 9 אני משתמש באתרים שלא נפתחים טוב ב2 הדפדפנים האחרים. דווקא עכשיו התחלתי קצת יותר להשתמש בו, מכיוון שהוא די מהיר בהשוואה ל8 (אפילו במחשב העגלה שלי).

פורסם
כמו במכוניות, אין "הכי טוב", יש "הכי מתאים לי".

בתור אחד שגולש בעיקר באתרים ארצישראליים, פיירפוקס הוא הדפדפן היחיד שמאפשר לי לחסום

גם פרסומות וגם פלאש באופן קבוע, לטובת השפיות הנפשית שלי.

quote]

איך לכל הרוחות אני מעיף את הפרסומות שקופצות?

פעם זה אסטרולוגית "שלי רון", פעם זה אייפון מתנה, פעם זה טיסה לירח כולל מלון 7 כוכבים.

איזה תוסף לFF(וגם לכרום) באמת עוזר לחסום אותם.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

תתקין flash block:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/

מבטל כל פלאש שהוא. אם אתה בכל זאת רוצה להריץ פלאש מסוים, פשוט תלחץ על הסימן "F" שמופיע,

או שתבטל את החסימה לאתר מסוים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה מדהים איך האופנה היום היא לשדרג כל חצי יום את הדפדפנים, עדכונים תוספות ושטויות.

אני עובד על המחשב בצורה סופר כבדה (פיתוח, פיתוח אתרים) ועוד לא יצא לי להבין למה כולם כל כך מתלהבים לשדרג את הדפדפן להכי חדש והכי טוב. מה שעוד מעצבן אותי זה שאני חייב לעבוד על FF וזה פשוט מעצבן בצורה מטורפת. כל פעם שאני פותח אותו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשדרג! עדכון פה עדכון שם זה כבר משגע את השכל. הכל סבבה אני לא רוצה לעדכן!

נו, אז האתר יעלה ב100MS יותר לאט... כל כך קריטי שצריך לשדרג כל יום?

פורסם

פעם זה אסטרולוגית "שלי רון", פעם זה אייפון מתנה, פעם זה טיסה לירח כולל מלון 7 כוכבים.

איזה תוסף לFF(וגם לכרום) באמת עוזר לחסום אותם.

ככה.

Adblock Plus

Adblock Plus Popup Addon

Element Hiding Helper

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה מדהים איך האופנה היום היא לשדרג כל חצי יום את הדפדפנים, עדכונים תוספות ושטויות.

אני עובד על המחשב בצורה סופר כבדה (פיתוח, פיתוח אתרים) ועוד לא יצא לי להבין למה כולם כל כך מתלהבים לשדרג את הדפדפן להכי חדש והכי טוב. מה שעוד מעצבן אותי זה שאני חייב לעבוד על FF וזה פשוט מעצבן בצורה מטורפת. כל פעם שאני פותח אותו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשדרג! עדכון פה עדכון שם זה כבר משגע את השכל. הכל סבבה אני לא רוצה לעדכן!

אני מניח שמהגרסא הזאת (4) הדפדפן יעדכן עצמאית גרסא כמו בCHROME ולא יערב אותך בתהליך. כך שבעצם הדפדפן יתעדכן בעצמו ולא תדע אלה אם כן יהיה שינוי קוסמטי כלשהו.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

כל שדרוג ללא יוצא מן הכלל כולל פיתרון של איזו בעיית אבטחה, או כמה בעיות.

רוצה שיפרצו לך למחשב וישתילו כל מיני שטויות? BE MY GUEST.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לטעמי הדפדפן הטוב ביותר by far זה כרום, ואני מדבר מנקודת מבט של מישהו שמבין עמוק את עולם הWEB ומתעסק ברמה יום יומית עם פיתוח WEB ואינטרנט בכלל.

היתרונות הם מובהקים וברורים, פיירפוקס עד גרסא 4 (שעוד לא הספקתי לבדוק) היה דפדפן מעולה, הבעייה העיקרית שלו הייתה ניצול המשאבים החזירי שלו, ואיטיות מורגשת.

אינטרנט אקספלורר, אין הרבה מה להוסיף אבל בכרום ישנם עדכונים אוטומטיים מבלי לערב את המשתמש לפחות על בסיס שבועי, הדפדפן עצמו מהיר משמעותית מכל דפדפן אחר, כל טאב שנפתח מתנהל במשאב נפרד לחלוטין, מה שמאפשר למעשה שבמידה וקרס אחד הדפים מאי אילו סיבות, שאר הטאבים נשארים פתוחים.

בנוגע לפלאש שהוזכר פה, באופן כללי פלאש הוא מאוד בעייתי, המימוש שלו מעל מערכות הפעלה מסוימות גרוע מאוד, בווינדוס זה עוד בסדר למרות שיצא לי לא מעט לראות כל מני מחשבים שנחנקים מכמה אלמנטים בודדים של פלאש על דף, אבל במק לצורך הדוגמא זה פשוט קטסטרופה.

אבי.

פורסם

לא אוהב את FF, בגדול עברתי לכרום ולא מביט אחורה, למעט אתר אחד או שניים שעושים לי בעיות איתו ואז אין ברירה, IEכס. למרות שהIE קצת יותר נוח לי, כי התרגלתי למשהו מסויים שאין בדיוק אותו הדבר בכרום וחסר לי מאד הנוחות שלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עלתה מחשבה במוחי הקודח.

מישהו שם לב לדמיון של סמל של פיירפוקס לשועל המשתין של פיקוד דרום:

firefox.jpg

300px-%D7%A1%D7%9E%D7%9C_%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%93_%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D.svg.png

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...