Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה..

סבתא שלי היקרה נוסעת לטיול בצרפת ואז למקסיקו שם יש לי משפחה..

אני יודע שצרפת יקרה אבל אני יודע שמקסיקו זולה עכשיו אני רוצה להגיד לה שתביא לי משם איזה קומפוננט טוב ומגבר עזבו עכשיו מה ומו

יש למישהו מושג לגביי המחירים במקסיקו אם זה כמו ארה"ב או בכיוון (קשה לי להאמין שמישהו יודע אבל שווה לנסות)

ואיך להישמר מזיופים שם?

תודה רבה...

מתי בפעם האחרונה ליטפת לעצמך את הכרס ואמרת: "עוד בירה מתוקה שלי"?

פורסם

חחחחחח

אני רוצה לראות את סבתא שלך חוזרת עם קופסא של קומפוננט ביד אחת

וביד השניה קופסה של סאב

זה יהיה מצחיק..P:

פורסם

קומפוננט ומגבר...

ואל תדאג לסבתא שלי סמוך עליה בוא נגיד ככה היא לא סבתא רגילה..היא סופר סבתא

היא אמרה תרשום לי את השם ואני כבר יסתדר

תאמין לי שאם היא ידעה להביא חלקים למחשב ופלייסטיישן עם ג'וק בפנים אז זה קטן עליה...

מתי בפעם האחרונה ליטפת לעצמך את הכרס ואמרת: "עוד בירה מתוקה שלי"?

פורסם
אין על הדברים הנ"ל מכס נכון?

היא תוכל להביא לי אולי רדיו דיסק של PIONEER :wink: ?

מה זאת אומרת אין מכס על הדברים הנ"ל? כמובן שיש.

על כל דבר שמגיע מחו"ל קיים מכס. כל עוד היא מביאה את זה איתה לארץ, עלות המוצרים יכולה להגיע עד 200$. ובמידה והיא שולחת את המוצרים, עלות המוצרים יכולה להגיע עד 50$ בלבד. :?

פורסם
חחחחחח

אני רוצה לראות את סבתא שלך חוזרת עם קופסא של קומפוננט ביד אחת

וביד השניה קופסה של סאב

זה יהיה מצחיק..P:

וסומבררו על הראש

פורסם
כל עוד היא מביאה את זה איתה לארץ, עלות המוצרים יכולה להגיע עד 200$. ובמידה והיא שולחת את המוצרים, עלות המוצרים יכולה להגיע עד 50$ בלבד.

איך הם בודקים את המחירים?? לפי קבלה?

אם אני אבקש מהמוכר שיוציא לי קבלה על סכום פחות מ 200$, וכשהמחיר האמיתי יהיה יותר גבוה... אפשרי? :roll:

פורסם
כל עוד היא מביאה את זה איתה לארץ, עלות המוצרים יכולה להגיע עד 200$. ובמידה והיא שולחת את המוצרים, עלות המוצרים יכולה להגיע עד 50$ בלבד.

איך הם בודקים את המחירים?? לפי קבלה?

אם אני אבקש מהמוכר שיוציא לי קבלה על סכום פחות מ 200$, וכשהמחיר האמיתי יהיה יותר גבוה... אפשרי? :roll:

הם יודעים את כל מה שתביא :D :

http://147.237.72.32/Y_ISHI/CHEVRA_Page.asp?SEIF=2101&TEUR_SEIF_REVERSE=%E1%EB%F8%EC+%ED%E9%EC%E5%F7%EE%F8

פורסם

מה זאת אומרת, לחמוק מהמכס ???

אני בטוח אצתרך לשלם מכס על הסאב, השאלה היא כמה ???

ואיך ניתן לבדוק את זה ?

פורסם

אני מתכוון אם אתה מביא אותו דרך שדה-תעופה, תוכל לבקש קבלה פחות מ-200 דולר.

לגבי הזמנה באינטרנט, זה לא אפשרי.

פורסם

תביא קבלה גם מהאינטרנט. זה יכול לעזור.

קח לדוגמא את שניר, הוא הביא להם קבלה על ה-HU שהוא רכש, וע"פ זה קבעו לו את מכיר התשלום.

הוא גם היה יכול להביא הצעה פחות נמוכה, וגם התשלום היה בהשוואה לכך.

כמובן שהם לא מפגרים, ולא מתעסקים בזה יומיים, זה חייב להיות אקטואלי וביחס הגיוני.

לפני שבוע וחצי הגיע המגבר שלי (רוקפורד 501X) שמחיר שלו ע"פ האתר שלהם, לא עובר במכס, כי הוא מעל 200$, ואני רכשתי אותו ב-180$. צירפו למגבר את הקבלה מהאתר, והוא עבר ללא בעיה.

כמובן שאין להסתמך על זה, הם יכולו גם לא להתייחס לזה. בדר"כ, הם לא עושים בעיות עם קבלות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...