Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Old School VS. New School

Mi16
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית מגבר ומתלבט קשות! עזרו לי לבחור

rockford power 800a4 או sundown sax 100.4 ?

המחיר לא חשוב כרגע רק איכות ועוצמה

יגביר Hertz MLK165

תודה וחג שמח :)

פורסם

שבת שלום,הייתי הולך על הרוקפורד פוואר הוא חיה רה בהמה,ירים אותם בלי למצמץ וכמובן אולד סקול טהור.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

צר לי לאכזב, הרוקפורד מגבר טוב, אבל הוא לא old school.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמצע שנות ה 90 ותחילת שנות ה 90 זה עדיין אולד סקול בתחום המגברים לרכב.

בעיקרון כל מה שבן 15 שנה פלוס מינוס , לתחום הבית זה הרבה הרבה לפני זה .

בשנים ההם ההגברה לתחום הרכב הייתה פחות או יותר בחיתולים , והיו הרבה מציאות ודברים יקרים ומאוד איכותיים שהיום לא משתלם לבנות ברמה כזאת אבל אפשר להשיג בפחות מ 1000 ש"ח.

אני לא מבין את ההערה הזאת "הסאונד שלו מיושן" , שמישהו יסביר לי את השטות הזאת ויגדיר לי מה זה סאונד מיושן , פעם הסאונד היה הכי נקי כי השתמשו במוצרים איכותיים שמטרתם היחידה היא סאונד איכותי נטו ולא להיות מיוצרים בסין בשביל לעשות עוד רווחים , תעשיית הסאונד הולכת בצעדים לאחור בכל מה שקשור לאיכות ואפשר לראות את זה על המוזיקה המקומפרסת של היום. לקרוא דברים כאלה מרתיח לי את הדם.

אבל אפשר להבין , רוב האנשים שחושבים ככה עוד לא נולדו בתקופה ההיא , הם נולדו אל תוך עידן האודיופיליה - מושג שהתעשייה המציאה בשביל לסחוט מאנשים עוד כסף על חיווט כסף ולדים כחולים במגברים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

סאונד מיושן? את זה עוד לא שמעתי :?:

מגבר זה לא סבא בן 80 שאיתו לא תהנה כמו אם חבר בגילך...

כמו בהרבה סרטים גרמניים שיורדים באימיול במקום קבצים אותנטים (אין בושה לאנשים), כולם נהנים למרות הפרש של שנים :-P.

:twisted:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני יודע שסדרת הפאנצ' והפאוור הישנות של רוקפורד היו מאוד מאוד מוצלחות.

מדובר במגברים טובים, היה לי אחד כזה - 2 ערוצים 160A2 שהיה של איתמר במקרה, אני באופן אישי לא זוכר את המגבר הזה כאחד מאלו שהתלהבתי מהם במיוחד אבל, זה רק אני.

הסאן דאון יהיה מגבר שיתן תמורה אדירה לסכום בו אתה תרכוש אותו - גם אם אתה קונה חדש.

הקרוס אובר במגברים של סאן דאון הוא מתקדם יותר, פרקטי יותר וטוב יותר בכל אספקט מזה שיהיה ברוקפורד ואם אתה צריך להשתמש בקרוס של המגבר לסאן דאון יהיה כאן יתרון.

מבחינת הגברה - שניהם מגברים טובים מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אמצע שנות ה 90 ותחילת שנות ה 90 זה עדיין אולד סקול בתחום המגברים לרכב.

רק לשם ההבהרה, המגבר המדובר יוצר איפשהו בשנת 2000 או 2001, האולד-סקול האחרונים של רוקפורד היו מגברי ה DSM, הסדרה שקדמה לפאנצ' והפאוור שפותח השרשור מדבר עליהם.

ה 800A4 הוא מגבר מצויין, היה לי אותו בגרסת הפאנצ', מכרתי, התחרטתי, ומי שמכרתי לו סירב למכור לי אותו חזרה :wink:

למרות זאת ועל אף אהבתי הגדולה למגברים האלה - הייתי לוקח את הסאנדאון. מחינת עוצמה לשניהם לא חסר כוח, אבל הסאנדאון חדש יותר, בעל אמינות מוכחת ובעיקר בעל קרוס מתקדם יותר מהרוקפורד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה על העזרה.. תודה איתמר, החלטתי ללכת על הסאנדאון

הבנתי שהיבואן הוא אליקו אבל לא קיבלתי הודעה חזרה ממנו אז מישהו יכול להגיד איפה עוד נמכר המגבר הזה?

פורסם

תפנה אלי בהודעה פרטית - אני אתן לך את הפרטים של אליקו

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...