Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרושים אשת או איש שיווק ומכירות למשרה חלקית, לתחום מחירי העברה (מיסוי בינלאומי).

בסיס סביר פלוס עמלות שמנות. דרושה אנגלית ברמה גבוהה וגישה בריאה למספרים. ה״מכירות״ הן בעצם לסמנכלי כספים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלום חברים. מחפש עבודה באיזור רחובות-ראשון-נס ציונה (אפשר אם ממש חייבים מעבר לזה ) . עד עכשיו עבדתי בתמיכה טכנית לעסקים בבזק. יש לי ניסיון של 4.5 שנים . יש לי הסמכת MCSE . ועשיתי גם CCNA.

התחום השני שאני מחפש זה משרד עו"ד (עדיפות למקרעין , משפחה או תעבורה ). אני סטודנט בשנה שלישית.

תודה רבה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מחפש עבודה על מנת להתחמק מהביטוח הלאומי. יש הרבה ניסיון במכירות, תחום המזון (מלצר/ברמן/ראנר), מזכירות, הקלדה עיוורת.

אמצע שבוע בבאר שבע, סופ"ש בת"א/חולון/בת ים/ראשון. נייד.

יצירת קשר בה'פ

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אנחנו מחפשים מפתח ווב

הדרישות הן:

לפחות 3 שנים ניסיון בכתיבת אפליקציות WEB בשימוש JS, HTML5, CSS3

לפחות שנה נסיון בפיתוח AngularJs - חובה

ניסיון בעבודה בצד שרת - יתרון

ניסיון בעבודה עם nodeJs - יתרון

הפיתוח הוא גם לדסקטופ וגם למובייל.

קורות חיים מתאימים לשלוח אל: [email protected]

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחפש עבודת סטודנטים באזור יקנעם/טבעון/רמת ישי והסביבה (אפשרי גם אזור נשר-חיפה/עפולה).

ניסיון של שנתיים בשירות לקוחות ומכירות טלפוניות ועבודה עם אנשים. חובב רכב/מזג אוויר/כתיבה. ניסיון של 3 שנים בניהול מחסן ממוחשב.

מבחינת תוכנות מחשב, עבדתי בעבר על SAP ועל CRM ומכיר אותן טוב. מכיר גם את כל תוכנות האופיס, פוטושופ, וינדוס וכ'.

המייל שלי הוא: [email protected] או בה"פ. תודה מראש :)

פורסם

משרות חמות באינטל.

מי שרואי את עצמו מתאים שיפנה בפרטי.

*אינטל אוהבת לגייס בשיטת חבר מביא חבר, לכן מועמדים שמעבירים קורות חיים דרכי מקבלים עדיפות על פני אלה ששולחים קו"ח דרך האתר של אינטל.

Capture1.JPG

Capture2.JPG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למפעל לעיבוד שבבי והרכבות מכניות דרוש מרכיב מכאני.

דרישות:

מרכיב למחלקת הרכבות במפעל.

1) ניסיון בהרכבות עבור HP ( מכונות דפוס תעשייתיות ).

2) עדיפות לניסיון בהרכבות עבור תע"א ( סימרור, סילינג ).

לשליחת קורות חיים ופרטים נוספים:

[email protected]

054-4-53-88-36

קורן.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

צחוק הגורל, לכתוב שוב בשירשור הזה, אחרי שפתחתי אותו בדיוק למטרה הזו לפני אי אילו שנים...

אני חזרתי לשוק מחפשי העבודה.

בעל ניסיון של כ-12 שנים במחסנאות, מתוכם 4 עם התמחות ברכש בארץ ובחו"ל.

מחפש עבודה בעיקר בתור קניין. צברתי הרבה ניסיון בתחום כעצמאי, מעבר לניסיון שהיה לי כשכיר עם רכש וניהול רמות מלאי.

בנוסף, קצת על עצמי- כי אני לא סגור על מה אני בדיוק מחפש, אולי בטעות משהו יותר מתאים לי...

1) בעל יכולת כתיבה יצירתית. ניסיון מוכח ככותב התכנים באתר שלי, מדובר על תוכן שיווקי (תוכן שנועד למכור) ותוכן טכני. שוקד בימים אלו על תסריט (וגם ספר, אבל רק התחלתי אותו...).

2) בעל יכולת הבעה גבוהה וקול רדיופוני. לא פוחד לדבר מול אנשים\מצלמות. ניסיון מוכח בסרטונים שיצרתי עבור העסק ביוטיוב.

3) אוהב לבנות דברים. מאד אוהב לבנות דברים. עבודה כמרכיב רהיטים למשל היא כמעט אידאלית עבורי. יש ראש טכני ויש ידיים טובות שהולכות יחד עם הראש הזה. אני תמיד מתלוצץ שחצי מהרהיטים אצלי בבית אני בניתי מאפס, והחצי השני מאיקאה, שגם זה נחשב... :lol:

4) דובר אנגלית ברמה אקדמאית, כולל אנגלית טכנית. בעל אוצר מילים גדול מאד באנגלית.

שפת האם שלי היא עברית.

תכונות אופי:

ראש גדול, אחראי, בעל חשיבה יצירתית, סבלני, עקשן, "דוגרי" וכנה. אני מתייחס לעקשנות ולכנות כאל 2 התכונות השליליות שלי. לפעמים גם הסבלנות נכנסת לקטגורייה כתכונה שלילית שלישית.

יליד הארץ, שנת 80.

אם יש למישהו משהו מעניין להציע, כולי אוזן.

גם אם מדובר בעבודה במרכז, אני פתוח להצעות.

אני גר בחיפה.

קורות חיים יועברו לפי בקשה.

ניתן ליצור איתי קשר בה"פ, טלפון נייד: 058-4484084 ומייל (פורמט אנטי ספאם:) doronlv1 שטרודל ג'ימייל נקודה קום.

תודה רבה מראש.:arrow:

-דורון

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם מוזמנים לקחת חלק מהדבר הבא!

ל-USHOPS motors דרוש/ה נציג/ה מכירות עם בקיאות בתחום הרכב, תודעת שירות גבוהה, כושר ביטוי, יוזמה ומקצועיות המעוניין/ת להשתלב בחברה דינאמית ומתפתחת.

דרישות:

- ניסיון בתחום המכירות עם הכרות של עולם הרכב - חובה

- עמידה ביעדים

- מגורים באזור הצפון/מקום העבודה: יקנעם

- ניהול משא ומתן

פרטים נוספים:

- 5 ימים בשבוע

- משרה מלאה - שכר בסיס + עמלות

- יתרון לבעלי /ות ניסיון בתחום הרכב.

המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד

נא לשלוח קו"ח למייל [email protected] .

פרטים נוספים אודות החברה באתר: http://www.ushopsmotors.co.il/

מוזמנים לשתף ולהפיץ :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לחברת שילוח בינ"ל מובילה עם משרדים בישראל ובארה"ב דרושים:

מנהל/ת מכירות ופיתוח עסקי בתחום השילוח הבינ"ל, ניהול משא ומתן מסחרי, הסכמים, ניהול והובלת הליכי שילוח בינ"ל. ניסיון מוכח בפיתוח עסקי ומכירות B2B, עבודה עצמאית, יוזמה, יכולת שיווקית ועמידה ביעדים.

אנגלית ברמה גבוהה, שפות נוספות - יתרון. ניסיון במערכות וכלים תומכי מכירה - יתרון.

פרטים נוספים: 5 ימים בשבוע, שכר בסיס + עמלות, המשרדים ביקנעם, העבודה משולבת באזור המרכז/משרדים.

יתרון לבעלי/ות ניסיון בתחום השילוח הבינ"ל. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.

נא לשלוח קו"ח למייל [email protected]

מוזמנים לשתף ולהפיץ :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אינפיניטי ישראל מחפש נציג/ת מכירות רכב חדש לסניף המרכזי בהרצליה וכן לסניף בירושלים.

דרישות:

נסיון קודם בענף הרכב

יכולת מכירה מוכחת

יצוגיות

יושרה ואמינות

הקף המשרה:

א-ה 8:30-18:00

ו' 8:30-13:00

כל מילה נוספת מיותרת,

קו"ח אלי לפרטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מחפש עבודה שיכולה להתאים לסטודנטים שלומדים בשעות הצהריים. גמישות בשעות, מוכן לעבוד לילות וערב. אם אפשרי לעשות מהבית - מה טוב.

אנגלית ברמה מצויינת, חוש טכני ויכולת למידה מהירה מאוד. ממוקם בנשר, נייד עם רכב.

קו"ח

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...