Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם מישהו יכול לעזור באיתור עבודה בהייטק לאבא של אישתי אני אשמח.

הוא בן 61

עובד באינטל איזה 7 שנים, המחלקה תיסגר ב30.6.2014 וכולם יפוטרו.{היה עובד בMICRON,אינטל קנתה אותם ועכשיו כנראה תיפטר מהמעבדה}

40 שנות נסיון, היה בעל מעבדה.

מהנדס אלקטרוניקה {קורות חיים של 2 עמודים! ראיתי שם כל מיני שמות מוזרים VRF וכו'}

מירושלים, מוכן להעתיק את מקום מגוריו למרכז {כרגע עובד בקריית גת עם הסעות יומיות} במטרה לעבוד.

קורות חיים ישלחו למי שירצה בקרוב שאקבל אותם.

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה הקורות חיים למי ששאל בהודעות הפרטיות.

ממש תודה למי שיכול לעזור, קובץ WORD מסודר לכל מי שירצה.

ניסיון מיקצועי:

2014-2006 אינטל (ירושלים+קרית גת), מועסק כהנדסאי בצוות מעבדה IHR.במסגרת תפקיד זה, תיקון כרטיסים אלקטרוניים ברמת רכיב בודד. בקו היצור ובבקרה . מומחה לתיקונים מכל הסוגים בדרג ד .

ציוד שאני מתקן במעבדה: ספקי כוח מסוגים שונים, כולל ממותגים. מערכות שליטה ובקרה, מסכיLCD ומסכי נגיעה, מערכות יצור ופיקוח, וסתי מהירות ובקרה, צבד"ים מעבדתיים. מומחה (כולל יצור)למערכות קול.

RF GEN תעשיתי. פיתוח מערכות סימולציה לתיקון כרטיסים אלקטרוניים שונים. מערכות אופטיות משולבות.

כתיבת נוהלי בדיקות ואיתור תקלות. הדרכה ותמיכה למהנדסים בקו היצור ובכלל.

1996-2005 תיקונים (עצמאי). מעבדת שירות לתיקון מוצרי תקשורת ואלקטרוניקה.

טלפון קוי/אלחוטי, פקסים ,טלפונים סלולריים , דיבוריות, מטענים ,ספקי כוח ממותגים , יצור ספקי כוח לפי הזמנה, מערכות סטריאו, וידאו

מע' קולנוע ביתי, צבד"ים שונים. מרכזיות וטלפונים חכמים. Help desk

מדפסות לייזר, שירות תיקונים למעבדות, וליבואני ציוד רפואי/קוסמטי. שירות למרפאות (אופטיקה לייזר וכו' )מער' אל פסק.

1994-1996 ISC (הייטק) הכנת חיגנים אלקטרוניים ממוחשבים, משלב הפיתוח והעברה ליצור, כולל בדיקות סופיות.

התקנתם ברחבי הארץ במפעלים /לקוחות פרטיים. מו"פ. אבטחת איכות.

2/1988-9/1989 רד בינת (הייטק) זיווד ובנית מכשירים על פי מפרטים טכניים , בד"ס, QC, אבטחת אכות ,ראש צוות וניהול עובדים (חצי שנה).

1985-1987 המיכון - טכנאי שירות במעבדה ובשטח . התקנת מרכזיות טלפונים תיקון מוצרי תקשורת ומיכון משרדי.

1978-1985 מלון דיפלומט (רשת מלונות) טכנאי אחראי לכל נושא האלקטרוניקה והארועים במלון. ראש צוות,וניהול עובדים במשך 4 שנים.

אחראי לכל הטלויזיות בחדרים,קליטת שידורי מוזיקה וטלויזיה במעגל סגור,מע' כריזה גלאי עשן ואש.

השכלה: הנדסאי אלקטרוניקה (3 שנים)

קורסים והשתלמויות: (צה"ל) אלחוט מורס חצי שנה, יורוקום : טלפונים שולחנים ואלחוטיים. מרכזיות טלפונים: פנסוניק, גמא, יהלום.

למדתי רבות מספרות אלקטרונית מקצועית ומספרי יצרני רכיבים בנושאים ותחומים רבים. בניתי מאות מעגלים (קיטים או אפליקציות) לחלק מהם תכננתי ויצרתי מעגלים מודפסים. ואף שדרגתי חלק מהם.

פעמים רבות הייתי צריך למצוא רכיבי תחליפיים (מוצרים זמינים וזולים יותר) או למצוא פתרון יצירתי לרכיב שכבר לא קיים או לא ניתן להשיגו. (הנדסת רכיבים).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

שפות: עברית : שפת אם אנגלית: רמה גבוהה ערבית :בינונית צרפתית: חלש

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ידע בסביבות מחשב: שליטה בישומי אופיס, win 95-xp win 7 …

תוכנות שונות בתחומים מגוונים. כמו אוטוקאד ותוכנות עריכת מעגלים מודפסים. Multisim, proteus, eagle…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

כישורים: תיכנון פיתוח ויצור של ספקי כוח רגילים /ממותגים למעבדות למחשבים ניידים, מע' שמע .

מיכשור לבדיקת רכיבים אלקטרוניים ,שליטה בצבד"ים מכל התחומים. ניהול צוות /מעבדה.

ניסיון רב בהעברה מפיתוח ליצור . ידע בחשמל (דירתי,מוצרי חשמל,מכ' תעשיה, רכב).

ממירי מתח, מע' אל פסק, עמדות בדיקה וסימולציה לכרטיסים אלקטרוניים.

כישורים נוספים: יכולת עבודה בצוות כולל עזרה והדרכה, יושרה, נחישות, חתירה למציאת פתרונות לבעיות שונות.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ממליצים: שמות ממליצים יינתנו עפ"י דרישה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מנסה את מזלי כאן.

מחפש עבודה בתחום ריתוך ארגון, לאחר קורס במכללה של זיקה,

ריתוך צנרת מזון נרוסטה להסמכה (עדיין ממתין לתשובה מהרנטגן)

ללא ניסיון קודם מעבר לקורס.

לאחר שירות צבאי בתור טכנאי דרג א' F16

מעוניין להישתלב בתחום ולהיתפתח בתחום הארגון.

גר באריאל, אפשרות להגיע לפ''ת,כפר סבא,קריית אריה,ראש העין.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם (נערך)

מנסה שוב פעם,

סטודנט שנה ג' (לצערי לא האחרונה) במדעי המחשב, מחפש עבודה שלאו דווקא קשורה למחשבים (אם כי כמובן עדיף).

זמין ליומיים-שלושה בשבוע, יכול לעבוד בסופ"שים גם כן.

אשמח לקבל הצעות לעבודה באיזור אשקלון בה"פ (ישנם רכב, אופניים, וזוג רגליים - אין לי בעיה להגיע לעבודה בטווח של עד 20 ק"מ מביתי).

נמאס לי כבר לעבוד ב20C- ולשבור את הגב בעבודה הנוכחית שלי (כבר 3 שנים), לכן מחפש מקום חדש להשתקע בו עד סיום התואר.

ותודה לכל מי שהגיע עד השורה הזו. :wink:

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

לחנות / מעבדה לטלפונים סלולריים במרכז תל אביב דרוש מוכר בעל תודעת שירות גבוהה.

העבודה כוללת מכירות בחנות וקבלת מכשירים לתיקון.

ידע לגבי תקלות במכשירים ודרכי פתרון מהווים יתרון.

שעות נוחות מ 10 עד 18 (יש גמישות)

המודעה מכוונת ל 2 המינים.

קו"ח ניתן לשלוח ל [email protected]

פורסם

בהמשך - מחפשים עכשיו מתכנתים לצורך פיתוח מוצרים עתידיים. הדגש שלנו הוא יצוב אלקטרומכאני, ניהוג מזל"טים, בקרה רובוטית ועיבוד וידאו.

אתה צריך לדעת C, רצוי שתדע גם Python (או שפה דומה) ושיהיה לך משהו שעשית להראות לי, לרבות source code. אם אתה מחפש בעיות קשות עם פתרונות קשים, זה המקום. אם אתה רוצה ללמוד, יהיה מי שילמד אותך.

מעבר לבנאדם סקרן, דבק מטרה וחכם אני לא מאוד ספציפי לגבי הרקע והנסיון. הסיבה היא שיש הרבה מאוד דברים שאנחנו עושים - מפיתוח של המערכת עצמה (embedded בסביבת ARM), דרך כלי עזר על גבי הPC, דרך אפליקציות מובייל לשליטה, ועד מערכות לינוקס עם OpenGL ועיבוד וידאו.

יש הכל מהכל, אתה תתעסק עם הכל ותעבוד בחברת האנשים הכי טובים שיש.

אני לא בררן לגבי הנסיון רק בגלל שאני מאוד בררן לגבי הבנאדם, וברור לי שאי אפשר לקבל את כל מה שאני רוצה. אז אני מוכן להתפשר על הנסיון והרקע תמורת האדם המתאים.

אנחנו מחפשים שני אנשים. פנו בה"פ.

אם יש לכם מישהו להפנות אלינו, תשלחו לי פרטים בה"פ ותתוגמלו אם הוא ישכר.

(ואם את בחורה, דעי לך שכתבתי את המודעה שלעיל בלשון זכר כי זה היה לי נוח. את יותר ממוזמנת לפנות גם)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מפרסם עבור אבא שלי שמחפש עבודה:

בן 55

מכונאי מרצדס קרוב ל-25 שנה

ידיים מזהב

הנדסאי רכב עוד מברה"מ

אדם סבלני, נעים, תודעת שרות גבוהה - אני לא משוחד כי זה אבא שלי, הוא באמת כזה :)

מחפש עבודה באזור המרכז ראשל"צ והסביבה בתור בוחן רכב \ מכונאי \ איש שרות טכני.

אשמח להעביר אליו הצעות אם יהיו.

תודה רבה וסופ"ש נעים!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לחנות משקפי שמש וראיה בבאר שבע דרוש מוכר. עדיפות לבעלי ניסיון במכירות.

פרטים בהודעה פרטית

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

גם אני אנסה את מזלי באופ-טופיק הכל יכול של קארספורום.

איש/טכנאי תקשורת נתונים יוצא יחידה טכנולוגית של חיל האוויר מחפש עבודה ראשונה ;)

לפרטים וק״ח בפרטי/מייל/פלאפון:

[email protected]

0545350002

תודה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

דרוש/ה איש/אשת ETL

• נסיון בInformatica יתרון
  • ידע בSQL Server וOracle
  • שנתיים נסיון
  • אנגלית טובה

העבודה בהרצליה פיתוח, מול לקוחות בינלאומיים, עם אחוז גבוה של עובדים שיוצאים לרילוקיישן והרבה מקום להתפתחות לתחומים נוספים.

פרטים נוספים בה"פ

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דרוש נהג מאזור דרום ירושלים למשימות נהיגת בוס מדי פעם עם אופציה לטווח ארוך.

נא לפנות ליוסי אפס חמש ארבע ארבע 339959.

אין צורך ברכב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לחנות אופניים חשמליים שתיפתח בקרוב באזור התעשיה בהרצליה, דרוש איש טכני עם רקע במכניקה וחשמל.

מחפשים עובד עם ראש פתוח שיבוא להתפתח ולגדול במעבדת תיקוני אופניים רצינית וחדישה.

לפרטים ניתן ליצור קשר עם אוהד: [email protected] 054-2043000

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברים שלום,

בתום 4.5 שנים, משתחרר בעוד חודשיים מצה"ל, תחום אבטחת מידע.

מעוניין לעבוד בתחום ו/או בפיתוח תוכנה. - hands on.

אשמח לשלוח קו"ח.

אלון

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...