Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור אלי, מוגש כשירות לציבור:

חברה יצרנית מובילה בתעשיית הרכב

בקרית גת

תפקיד:

אנליסט מוצר

תפקיד שיושב על החיבור בין הפעילות העסקית והשווקית של החברה לבין פעילות הפיתוח (תכנון הנדסי של המוצר ושל הכלים באמצעותם הוא מיוצר).

דרישות התפקיד:

מהנדס מכונות

בעל חוש עסקי, יכולת לחפש מידע ברשת לנתח ולהבין את השוק,

בעל אוריינטציה טכנית – מבין מנועים, תכנון הנדסי

מישהו שאוהב ומתעניין בתחום הרכב והמנועים – גולש בפורומים, בעיתונות רלוונטית וכו'

קורות חיים ניתן לשלוח למייל:

[email protected]

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

דרושים עובדים לעבודות הבאות:

1. הנדסאי/ת נוף בעל/ת נסיון בעבודות עם אוטוקד ,הדמיות -יתרון.סקצ-אפ. הבנה והכרת תחום ההשקיה והצומח.העבודה במסגרת נעימה עם חברה נהדרים. ניתן לעבוד חלקיות משרה. העבודה ברחובות במכון וייצמן. הכרת המערכת הממוחשבת וסביבה בעבודה מול מחשב הכרחית.

2. עובדים לעבודות גינון ופיתוח הן בתחום הפרטי והן בציבורי,ניתן לתקופה ממושכת וכן לתקופה קצרה .נסיון תמיד יסייע אולם לא חובה,

אם יש רצון להצליח להשתלב...

העבודה ברחובות ,אווירה טובה ושכר הוגן.

קיימת אפשרות למעוניינים להשתלב לתקופה ממושכת ואף לצאת ללימודים בתחום ע"ח החברה.

בה"פ.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים מבקש את עזרתכם הברוכה. אני סטודנט למשפטים שנה שלישית. זמין לעבודה מיידית. לא יכול לעבוד במשרות של 08:00-17:00 למשל. מחפש כל עבודה בתחום המשפטי (טרום התמחות וכדומה) . גם עבודה בתחום הטכני תהיה טובה (עבדתי 4.5 שנים בבזק , גם בפרטי וגם בעסקי) . אם יש לכם משהו שנראה מתאים והוא לא בתחום שרשמתי תציעו גם. תודה לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני מחפש עבודה לטווח קצר (מתגייס עוד חודשיים) לא ממש משנה במה העיקר שייכנס כסף לבנק בסוף החודש.

(באיזור חיפה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רבותיי, אני עדיין מחפש עבודה...

מחפש חצי משרה, לשעות הבוקר.

תחומים אפשריים: סבלות, העמסת משאיות, עבודות מלגזה, שליחויות, קלדן, איש רכש, מחסנאי, וואלה לא יודע מה עוד לכתוב.

ניסיון של מעל עשור בתחום המחסן, רישיון מלגזה + הרבה שעות ניסיון (בעל רישיון מלגזה כבר 10 שנים בערך), רישיון לקטנוע (מאז 2006- אם כי אין לי ניסיון ברכיבה מאז שהוצאתי את הרישיון), ניסיון של 6 שנים ברכש (כולל רכש בחו"ל-ייבוא), לא יודע מה עוד לכתוב :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מחפש עבודה באזור חיפה והקריות החל מהשעה 2 בצהריים, לא עבודה פיזית, מוכן לעבוד כל יום. אציין עוד פרט, אני חייל עושה יומיות. תודה

פורסם

אשתי מחפשת עבודה בתחום ניהול משרד / אדמניסטרציה

איזור ירושלים / בית שמש

עדיפות למשרה חלקית

בעלת נסיון רב, יעילה וכשרונית.

בה"פ

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למוקד חניונים אוטומטיים בירושלים (מרכז העיר) דרושים מוקדנים/מוקדניות לעבודה במשמרות. מינימום 4 משמרות בשבוע (אפשרות ליותר), זמינות לעבודה בלילות, שבתות וחגים, אחרי צבא. מתאים לסטודנטים, לחיילים משוחררים וגם למי שמעוניין במשרה מלאה. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.

קו"ח למייל: [email protected]

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מהפייסבוק:

"היי חברים! שתפו!!! אולי מישהו מהחברים שלכם מחפש...דרוש/ה עובד/ת לקפיטריה חלבית: הכנת קפה, כריכים, סלטים וכו'. העבודה היא בחברת הייטק בפ"ת. שכר מעולה!! שעות עבודה 8:00-17:00. יכול להתאים לסטודנטים. לפרטים 052-2301212"

פורסם

מחפש משרה פעם בשבוע/חודש. אזור המרכז או הדרום. יצירת קשר בה"פ. לא משנה לי סוג העבודה יכול הכל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

דרוש אדם לעבודה בהתקנות מגוונת , מחציתן בתחום האבטחה (מערכות אזעקה , מצלמות ועוד - ומדובר על מערכות ענק) והחצי השני בתחום ייחודי .

אפשרות ללימוד והכשרה מלאים בחברה , מדובר בחברה גדולה וידועה , המשרדים באזור רעננה-כפר סבא.

היקף המשרה מאוד דינאמי , מחצי משרה עד מלאה .

לפרטים נוספים נא לשלוח הודעה פרטית .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• ספונסר פורום
פורסם

אורן שרותי רכב מגייסים מכונאי נוסף כדי לתת לכם שירות טוב ומהיר יותר.

אז מישהו מכם מכיר, או בעצמו מתאים לדרישות הנ"ל, אני אשמח אם תפנו אליי.

מחפשים מכונאי בעל ניסיון עבודה במוסך, ידע בחשמל רכב הוא יתרון .

מישהו שמעוניין להתפתח ללמוד ומסוגל לעבוד בצוות אוהב ודינמי.

תנאי שכר אטרקטיביים.

אורן

057-2002525

03-6540818

[email protected]

פורסם

חייל משוחרר ירושלמי מחפש עבודה, עדיפות לעבודה במשמרות ואפשרות לשעות נוספות, אין בעיה לעבוד בשבת (כמובן בשכר לפי החוק) או לילות. עדיפות לעבודה מועדפת.

לא מפחד מעבודה פיזית, רק שלא יהיה משעמם מידי.

חרוץ, בעל קליטה מהירה, דייקן, מבצע את המוטל עליי על הצד הטוב ביותר.

בעל רישיון נהיגה מעל 3 שנים (בעל רכב- ניידות).

ללא ניסיון במכירות וגם מעדיף לא לעסוק במכירות.

זמינות מיידית!

יצירת קשר בהודעה פרטית בבקשה.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

לא בשבילי.

מחפש עבודה:

מהנדס תעשיה וניהול בוגר אוניברסיטת אריאל עם ציונים טובים. הוא אדם שמסור לעבודה, לא עצלן לעולם לא מקטין ראש.

מחפש עבודה בתחום. זמינות מידית.

מתגורר בפתח תקווה . אך בעל רכב ונייד לכל אזור המרכז.

שם גיא.

מספר טלפון: 0545766767

פורסם

דרוש נציג/נציגת שינוע לצי רכבים איכותי,גדול, באיזור פארק המדע.

שכר מינימום ואפשרות לשעות נוספות.

מחפש נציג או נציגה עם זיקה לתחום הרכב.

בפרטי אמסור טלפון.

• תוכן חדש...