Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משרות פתוחות:

Java/NoSQL Team Leader

Mobile Developer

Sales Engineer – International Forensics Market

Java/ NoSQL Developer

Sales Coordinator

Retail Product Manager

Big Data Developer & Researcher

Software Developer C#

QA Engineer

Diagnostics Researcher

Senior Software Engineer C++

אם מישהו מעוניין בעוד מידע על משרה מסוימת אז תבקשו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מכיוון שנשאלתי בפרטי אני מניח שעוד אנשים מתעניינים בשאלה

החברה ממוקמת בפתח תקווה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

Driveway, the leader in smartphone based car driving analytics, is looking for a kick-ass iPhone and Android developers to join our great RD team in Haifa. We are building a super cool platform helping all of us to make car driving fun and save car related costs. At least a few years of hands-on mobile development experience. (http://www.drivewise.ly) Apply here: [email protected]

פורסם ע"י חבר פייסבוק.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חברה ביקשה ממני לפרסם עבור אבא שלה:

למוסך ברמת השרון, שמתעסק עם כל סוגי הרכבים, דרוש עובד אחראי ומקצועי, אמין ובעל ידיים טובות, אפשרי גם לחסרי נסיון קודם (בעלי רקע כלשהו במכונאות).

הזדמנות מצויינת למי שמחפש מקום להתמקצע ולגדול בו.

נא לפנות למעיין, בטלפון: 050-7670620

או במייל: [email protected]

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

למשרה שקשורה לתחום הרכב דרוש עובד אחראי בעל ראש גדול לעבודה חוץ משרדית בעיקרה.

דרישות חובה: רשיון לקטנוע\אופנוע, ידע בסיסי באופיס, יכולת למידה של תוכנה ספציפית לניהול מלאי, יצוגיות, ונכונות לעבוד תקופה ארוכה.

המשרה היא משרה מלאה (08:30-17:30), קו"ח נא לשלוח למייל [email protected]

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
למשרה שקשורה לתחום הרכב דרוש עובד אחראי בעל ראש גדול לעבודה חוץ משרדית בעיקרה.

דרישות חובה: רשיון לקטנוע\אופנוע, ידע בסיסי באופיס, יכולת למידה של תוכנה ספציפית לניהול מלאי, יצוגיות, ונכונות לעבוד תקופה ארוכה.

המשרה היא משרה מלאה (08:30-17:30), קו"ח נא לשלוח למייל [email protected]

הבהרה, העבודה היא בראשון לציון.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

מחפש עבודה זמנית לשלושה חודשים מלאים באזור הצפון (מאמצע/סוף יולי עד סוף אוקטובר) בחופשת סמסטר מהמכללה.

בעל ניסיון של כמעט שנתיים בהצטיינות בשירות לקוחות ומכירה בהוט.

בקיא בתוכנות CRM ו- SAP, כמו כן בתוכנות הרגילות (אופיס, וינדוס וכ').

כמובן נייד עם רכב ורישיון.

אם מישהו שמכיר מישהו שמע על משהו, אשמח לשמוע בהודעה פרטית. תודה!

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אני מציע שירותי קלדנות. בעל ניסיון רב בעבודה בתחום - כולל עבודה במשרד הפנים, עבודה עם חקירות משטרתיות, משרד הרווחה, חקירות מס הכנסה והעלמת מס, בנק ישראל, בוררויות בשני המוסדות הגדולים, עבודות עם עורכי דין ושופטים, וכן פגישות עסקים.

למי שזקוק להקלדה מהירה של פרויקט, עבודה כלשהי, מסמכים וכל דבר - אני האיש בשבילכם.

שמי סטס, אני שולט בשפות עברית, אנגלית ורוסית (אם כי לא אבצע הקלדות ברוסית, אלא רק תירגום).

לפרטים והזמנת עבודה פנו אליי בפרטי.

פורסם

שלום לכולם,

אני משתחרר עוד שבועיים.

מחפש עבודה בתחום אבטחת המידע ו/או פיתוח.

בעל רקע מתאים. חשוב לי לציין שאני מחפש עבודה Hands-On בעיקר.

אין לי הודעות פרטיות, אשמח אם תיצרו איתי קשר במייל/פלאפון כמצויין בקורות חיים.

תודה רבה,

אלון

Alon Boxiner CV.doc

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

להעביר את הקו"ח שלך ל-HR פה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
שלום לכולם,

אני משתחרר עוד שבועיים.

מחפש עבודה בתחום אבטחת המידע ו/או פיתוח.

בעל רקע מתאים. חשוב לי לציין שאני מחפש עבודה Hands-On בעיקר.

אין לי הודעות פרטיות, אשמח אם תיצרו איתי קשר במייל/פלאפון כמצויין בקורות חיים.

תודה רבה,

אלון

קראתי את קורות החיים שלך אבל משהו לא ברור לי. איך נעשים מומחים בכול תחום טכני שלא תבחר תוך 3-4 שנים ?

1. תוריד מקורות החיים את המשפט "המלצות יינתנו על פי דרישה".

2. תוריד את ראשי התיבות רש"ץ מידע במופ"ת - לא כול האנשים בחברות בשוק האזרחי יודעים את הפירוש של ראשי התיבות. משאבי אנוש לא צריכים לחפש בגוגל תרגום למונחים של צבא הגנה לישראל.

זו דעתי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
אני משתחרר עוד שבועיים.

"להשתחרר" מהצבא זה לא רק לקבל מסמך ביד, זה לעבור לכללי משחק שונים של השוק האזרחי.

בקורות החיים שלך יש הרבה בולשיט צבאי ושיווקי שמסתיר כישורים ונסיון מסויימים. איש לא יקח אותם ברצינות כל עוד אתה מתעקש להפציץ בראשי תיבות, מונחים כמו "מחוץ לקופסה" ושאר עדויות של הנחתום על עיסתו. ממליץ לך לעשות חיפוש על שרשורים באוף טופיק בהם דיברנו על איך כותבים קורות חיים ולנסות שנית.

הפוזה של הקצין-מלא-מוטיבציה מבוקשת באזרחות בעיקר במרכזי שירות ושאר מקומות בהם מעסיקים אוכלוסיה פשוטה וצעירה. אתה מכוון מראש לתחום של אנשים משכילים ואיכותיים יותר עם שכר גבוה יחסית, בשביל להגיע לשם כדאי שתרד מהעץ ותבין שאתה בסה"כ חייל משוחרר שרק מתחיל את דרכו בחיים האמיתיים, לא "מומחה" ולא נעליים.

זכור שהביקורת שלנו אולי נראית קצת קשוחה וחסרת רגישות אבל מטרתה בסופו של דבר לעזור לך, אחרת לא היינו טורחים בכלל להגיב.

בהצלחה.

פורסם

דרייש, אני לא כתבתי את כול מה שאני חושב בכדי לא ריב אם אנשים אלא פשוט רמזתי לבחור...

מה שכתבת מאוד נכון.

הבולשיט הזה קיים אצל רוב המשוחררים הטריים גם בתחום האלקטרוניקה/מכונות.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אלכס

עכשיו קראתי את הקו"ח עצמם.

עם הדברים שדריש כתב אני מאוד מסכים.

גם אצלי בקו"ח הכל עובדתי, אין מידע כללי, בתחום הזה את אף אחד לא מעניין שיש לך רשיון B וזה מיותר.

הסיווג הביטחוני אומר שאתה קורץ מראש לכל מיני משרות ממשלתיות (דרך חברות כ"א) - זה מה שמעניין אותך? אם כן אני יכול לספר לך קצת על התהליך.

כישורים אישיים לא כל כך מעניין, הם גם לא מסתכלים על זה ובטח שלא לוקחים את המילה שלך בנושא.

אם חשוב להם כישורים אישיים הם יגלו אותם לבד במבחנים או ראיונות.

קראתי את קורות החיים שלך אבל משהו לא ברור לי. איך נעשים מומחים בכול תחום טכני שלא תבחר תוך 3-4 שנים ?

1. תוריד מקורות החיים את המשפט "המלצות יינתנו על פי דרישה".

2. תוריד את ראשי התיבות רש"ץ מידע במופ"ת - לא כול האנשים בחברות בשוק האזרחי יודעים את הפירוש של ראשי התיבות. משאבי אנוש לא צריכים לחפש בגוגל תרגום למונחים של צבא הגנה לישראל.

זו דעתי.

אני לא מסכים להוריד את המשפט "המלצות יינתנו עפ"י דרישה", משפט זהה לחלוטין הופיע בקו"ח שלי וכן של הרבה אחרים, זה נהוג בתחום.

מי שלא יבין את הראשי תיבות רש"ץ (שהוא לא צבאי בכלל) - הבחור בכלל לא רלוונטי להתראיין אצלו.

מופ"ת זה לא כל כך רלוונטי, הוא היה יכול לרשום שם "מאדים", אבל לרשום "רש"ץ מידע" זה משפט חסר.

בכל מקרה את משאבי אנוש לא יעניין כל כך מי ומה, והם יודעים טוב מאוד מה זה רש"ץ.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נתקלתי במכרז הזה, בטוח שיש כמה אנשים כאן שזה אופציה עבורם, הפרטים המלאים באתר של משרד התרבות.

הזדמנות גם להשפיע על התחום המוטורי בארץ

(אין לי לצערי קשר או מידע נוסף)

ועדת המכרזים של משרד התרבות והספורט מבקשת לקבל הצעות לשירותי ייעוץ בתחום המכוניות עבור הרשות לנהיגה ספורטיבית, כמפורט במכרז.

2. משך ההתקשרות: לשנה (החל ממועד חתימת ההסכם), עם אופציה להארכה עד לשלוש שנים נוספות.

3. היקף ההתקשרות: עד 600 שעות לשנה, עם אופציה להרחבה של 300 שעות נוספות בשנה.

4. המשרד יעסיק את הזוכה בהיקף שעות ייעוץ לפי צרכיו. המשרד אינו מתחייב להיקף שעות

ייעוץ מינימאלי כלשהו ורשאי לסיים את ההתקשרות בכל עת לפי שיקול דעתו.

5. דרישות התפקיד:

א. ידע וניסיון של 5 שנים לפחות בנהיגה ספורטיבית בתחום המכוניות, במהלך 10

השנים האחרונות.

ב. ניסיון תחרותי בינלאומי.

ג. הבנה ויכולת מקצועית במכונאות רכב, על כל מרכיביה, בתחום המכוניות.

ד. בעל ידע טכני בסיסי בכלים תחרותיים.

ה. בעל ידע והיכרות עם פעילות ספורט מוטורית בתחום המכוניות בעולם.

ו. זמינות, מבחינת זמן ומקום, לפי דרישת הרשות לנהיגה ספורטיבית, בהיקף שלא

יפחת מ 600 שעות בשנה.

ז. בעל שליטה ויכולת עבודה בסביבה ממוחשבת.

ח. ידיעת השפה האנגלית ברמה של קריאת טקסטים בעיקר בתחום הטכני

ותרגומם לעברית.

ט. אינו נמצא במצב ו/או בחשש לניגוד עניינים בתחומי אחריותו.

י. יכולת ניהולית מוכחת וניסיון במתן יעוץ מקצועי. אם המציע הוא תאגיד, על

התנאים המפורטים בסעיפים 1-9 לעיל צריכים להתקיים בעובד המוצע מטעמו

לביצוע השירותים.

6. דרישות סף:

א. רישום כעוסק ברשויות המס ואישור ניהול ספרים כדין.

ב. אם המציע הוא תאגיד רישום כדין במדינת ישראל.

7. מועד אחרון להגשת הצעות: יום ה' 19.06.2014, שעה 12:00 לתיבת המכרזים ליד חדר 302 במשרדי התרבות והספורט בירושלים, בקריה המזרחית- שיח ג'ראח, בניין ג', קומה ג'.

8. את מסמכי המכרז ניתן להוריד באתר האינטרנט בכתובת: www.mcs.gov.il.

כמו כן, ניתן להשיגם בימים ובשעות העבודה המקובלות במשרדי הממשלה אצל גב' לורן אזולאי, דוא"ל: [email protected]והיא גם נציגת המשרד לצורך מכרז זה. פניות בנושא מכרז זה ייעשו בכתב בלבד וייענו בכתב בלבד.

9. במקרה של סתירה בין מסמכי המכרז לבין הודעה זו – מסמכי המכרז גוברים.

• תוכן חדש...