Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דווקא חשבון, ואפילו שלחתי קורות חיים כמה פעמים, אבל כמו שאמרתי, רוב התשובות נעות בין "אנחנו מחפשים מישהו עם יותר ניסיון" לבין "דבר איתנו כשתסיים את התואר".

בכל אופן אף פעם לא מזיק לנסות, אז אם תוכל לשלוח לי בפרטי את הפרטים שלך בלינקדאין.

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז הינה, גם אני אחרי 6 שנים במקום עבודה שנתתי מעצמי מעל ומעבר, עשיתי ותרמתי, ושוב עשיתי גם דברים שלא היתי אמור לעשות כי זה לא התפקיד שלי, בסוף קם איזה אחד שנתנו לו קצת כח ביד ומחליט שאתה לא בא לו טוב בעין, למרות שעשיתה את העבודה שהוא היה צריך לעשות, ויצאתם לחופשות ביחד, ואפילו עזרתה לו לנקות את הפסולת אחרי שהוא שיפץ את הבית ( בחינם על הזמן שלך) , בכל מיקרה זה מה שקורה שאתה מפסיק ללקק לאחראי שלך כי אין לך כח להזיז את הלשון כבר 5.5 שנים. ככה זה היה שם, מי שלא מלקק , עף.

אז אני מחפש עבודה קבוע, מהבוקר עד לערב, במשכורת של 7 נקי

אני אחראי , נימרץ, יש לי ידע במחשבים, ומוכן להתחיל לעבוד היום כמעט בכל עבודה בעדיפות במקום שאפשר להתקדם בו.

למרות הכל , יש לי המלצות מצויינות ממקום העבודה האחרון שלי.

תודה

פורסם

ערב טוב,

מי שמעוניין לעבוד בחודשיים הקרובים בתחום השיפוצים (גם אם לא מקצועי, אבל חרוץ ורוצה ללמוד) מוזמן לפנות אליי 052-6462943.

איזור המרכז בלבד

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

סיימתי שנה ראשונה בהנדסה בת"א, ועכשיו אני מחפש עבודה לתקופה קצרה של כחודשיים במשרה מלאה+++ מספטמבר עד נובמבר. כרגע אני עושה סמסטר קיץ (קורס אחד) אז בחודש וקצת שיש עד ספטמבר אפשר משרה חלקית. אם צריך, אפשר גם לחזור למשרה חלקית בנובמבר, ולא חייבים לסיים את ההעסקה לחלוטין.

בקיצור, די גמיש.

אני טוב בסולידוורקס, יש לי רישיון סקיפר (30), רישיון רכב 9 שנים, נהג טוב, נסיון רב בהדרכה, אני לומד די מהר, בעל יחסי אנוש טובים ויכולת התבטאות גבוהה, ומאוד טוב בשירות לקוחות. מוכן לעבוד כמעט בכל דבר.

אפשר לשלוח לי ה.פ ואשלח את הטלפון ו/או קו"ח.

אורן

עריכה אחרונה על ידי X plane
hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חברים שלום,

דרושים הנדסאי אלקטרוניקה לרפאל מכון דוד (קריות).

במידה ואתה הנדסאי אלק' ויש לך ממוצע 85 ומעלה (גם אם יש לך 80 תשלח) תשלח לי ה"פ ואני אשלח לך את המייל שלי להעברת קו"ח.

אשמח לענות על שאלות במידה ויש.

שתהיה שבת שקטה לכולם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שכחתי לציין שהתפקיד כולל עבודה בשטח ונסיעות לחו"ל, כלומר לא רק עבודה במעבדה.

למי שלא מתאים עבודה בשטח ונסיעות לחו"ל חבל לשלוח לי את הקו"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני אנסה את מזלי גם פה:

אני סטודנט שנה א' לתואר ראשון בהנדסת תוכנה. לומד ומתגורר בירושלים.

אומנם אני רק בתחילת דרכי בלימודי התוכנה, אך עם ניסיון קודם בפיתוח אתרי אינטרנט ותעסוקה רבה עם אינטרנט ומחשבים.

אני מחפש משרה שקשורה בתחום, בצורה ישירה או עקיפה ומתאימה לסטודנט. תמיד בעל רצון ללמוד, להתפתח ולהתקדם.

גם משרה שלא ממש קשורה לתחום ומתאימה לסטודנט יכולה להתקבל בברכה.

כמובן שאשמח לשלוח קו"ח במידה ויש משהו רלוונטי. תודה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

דרוש נהג, אחראי, חרוץ ובעל יחסי אנוש. העבודה מצריכה נסיעות חלוקת סחורה בכל רחבי הארץ וסיוע למחסנאים כשאין נסיעות.

תחילת עבודה מיידית

פרטים נוספים בה״פ

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
מחפש עבודה בתחום המחשבים, יש לי ניסיון בניהול רשתות מהצבא, טכנאות\מכירות\ניהול מחסן באחת מרשתות המחשבים הגדולות בארץ במשך 4.5 שנים, ובכלל זיקה לתחום מגיל 0.

לחלופין יש בי אהבה לתחום הרכב ואשמח להשתלב אצל אחד היבואנים או בחברת ליסינג כלשהי בתפקיד מעניין.

עד כמה שזה רלוונטי - בעל רישיון C1.

תודה,

-דניס

הקפצה

עדיין רלוונטי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לחברה בינלאומית דרושים/דרושות מועמדים/מועמדות לתפקידים המפורטים למטה. התפקידים כוללים רילוקיישן מיידי לארה"ב או אירופה, או עבודה בישראל. נא ליצור קשר בה"פ.

1.      Database Developers
a.      Proven deep commercial background in SQL Server (T-SQL), Oracle (PL/SQL), DB2 or MySQL
b.      Ability to write complex queries, stored procedures, views
c.      Ability to optimize performance of queries
d.      Data analysis capabilities
e.      We’re NOT looking for DBAs that administer databases, but for hands on developers.

2.      ETL Implementers
a.      Proven commercial background with Informatica, SSIS, SAS DI and other ETL frameworks
b.      Ability to analyze FSD (Functional Speciation Documents)
c.      Data analysis capabilities
d.      Proven commercial background performing ETL from/to SQL Server (T-SQL) or Oracle (PL/SQL)
e.      Ability to write complex queries

3.      Financial Risk Implementers
a.      Proven commercial background implementation on Actimize, Mantas (OFCCM), Norkom or SAS platforms
b.      Ability to analyze FSD (Functional Speciation Documents) and write design documents
c.      Data analysis capabilities
d.      Ability to write complex queries
e.      Background with AML, Fraud or Trading surveillance solutions

4.      Hard core programmers
a.      Proven commercial background implementation with Java, .NET, C/C++, Python or other object oriented programming languages
b.      Ability to write high level and low level design documents (HLD, LLD)
c.      Deep knowledge in OOP/OOD, Design Patterns, Software Architectures (MVC)
d.      Proven commercial background with SQL Server (T-SQL) , Oracle (PL/SQL) or MySQL
e.      Knowledge of Web Technologies – Web Server, DHTML, JavaScript, jQuery

+ All positions should have 5+ years of commercial experience, with at least BSc in computer science or similar.
+ Experience with financial institutions is a big plus, in particular with AML, Fraud, Trading Surveillance and Brokerage Compliance

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
דרוש נהג, אחראי, חרוץ ובעל יחסי אנוש. העבודה מצריכה נסיעות חלוקת סחורה בכל רחבי הארץ וסיוע למחסנאים כשאין נסיעות.

תחילת עבודה מיידית

פרטים נוספים בה״פ

אז נהג כבר יש.

התפנתה משרת מחסנאי.

חברת ארופד סחר בע"מ

העבודה ביפו (צמוד לגלי צה"ל)

07:45-16:00 ללא ימי שישישבת !

העבודה כוללת ניהול מלאי המחסנים, ליקוט והכנת סחורה למשלוחים, סידור המחסנים לקראת קבלת מלאי חדש.

לא עבודה קשה במיוחד אבל גם לא עבודה משרדית עם מזגן צמוד...

נדרש כושר גופני טוב, ללא בעיות רפואיות המונעות עבודה פיזית ורצון לעבוד (מסתבר שזה נדיר בימינו).

קורות חיים ניתן לשלוח ישירות למייל: [email protected]

פרטים נוספים בה"פ או בטלפון החברה 03-5183396

בהצלחה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מחפש עבודה אפילו זמנית - לא משנה במה . שכר שעתי 30 לפחות. קורות חיים יועברו למי שירצה. ניסיון של 5 שנים בתמיכה טכנית. עבדתי גם בקייטרינג. כרגע סטודנט למשפטים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שלום,

אני סטודנט שנה ד' להנדסת מכונות בהתמחות מגמת רכב.

יש לי ניסיון בעבודה מתחום הרכב והדרכות נהיגה.

מחפש משרה חלקית שתהיה קשורה לתחום הרכב ולא מכירתית, ראש מאוד פתוח להצעות, לא חייבת להיות משרה שקשורה ממש לתואר שלי.

יש אפשרות גם למשרה מלאה במידה והעבודה ממש תמצא חן בעיני.

גר בת"א ויש לי רכב.

פורסם

דרושים נהגים בעלי רישיון על משאית

שכר מצויין,פרימיות,פנסיה

עבודה מובטחת בכל הזמן

לכל הגילאים, בכל רחבי הארץ עדיפות לתושבי הנגב

למעוניינים לפנות אלי בה"פ

כל פנייה תתייחס

בהצלחה !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

סטודנט להנדסה אזרחית בחופשת סמסטר, מחפש עבודה עד לאחרי החגים, ואם יש אפשרות להמשיך אז גם בזמן הלימודים (פעמיים שלוש בשבוע).

עבדתי בעיקר בתחום ההלפ דסק\טכנאות PC ורשתות.

כל עבודה זמנית יכולה להתאים.

שכר מינימום 30 שח לשעה.

• תוכן חדש...