Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה בנעילה המרכזית, בזמן נסיעה היא מופעלת בעצמה, הדלתות נפתחות ונסגרות מעצמם ללא קשר לשום דבר!, לא לחיצה על השלט, לגשם (בהתחלה חשבתי שאולי נרטב איזה חלק - אבל גם בשבועות השמש זה קורה).

ככה פתאום באמצע/תחילה/סוף נסיעה הנעילה המרכזית "אחוזת דיבוק" נסגרת ונפתחת בלי הכרה.

למישהו יש רעיון?

מדובר בהונדה ג'אז 2003.

פורסם

אם קיימת ברכב עלוקה במיקרה בדוק אותה. לפני מספר ימים ניתקלתי במישהו עם בעייה דומה שהיסתבר לבסוף שזו הייתה עלוקה שעשתה לו את כל הבעיה וניתוקה פתר זאת.

:)
פורסם

לגבי הגשם לא נראה לי כי גם בימים של שמש זה קורה.

לגבי העלוקה - האם אפשר לבדוק לפני שהולכים למומחה? עושה רושם שכל פעם שזה קורה יש רעש מכיוון קופסת הנתיכים, פתחתי ויש שם קופסה שחורה שנראית כהתקנה מקומית. זאת העלוקה?

פורסם

מזוית התמונה והחיוט המוסתר לא ניתן בוודאות לזהות, גם רצוי לזהות את הכיתוב על הפיתקית.

יש שלטי נוחות מותקנים ברכב?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עקרונית כך נראית עלוקה למרות שקשה בוודאות לקבוע דרך תמונה זו. בכל מקרה גש לחשמלאי שייבדוק אם זו אכן העלוקה ושייצור לך מעקף לפחות כדי לבודד את התופעה ולראות אם זה אכן משם.

:)
פורסם

תודה לכולם,

יש שלט נוחות ברכב - בטריה חדשה יחסית.

לא ראיתי איזשהו כיתוב מלבד משהו שנראה כ GEMEL.

במוסך של הונדה אמרו הבוקר שצריך לחקור ולהשבית את הרכב לכמה שעות ולא נראה להם שזו העלוקה, אבל אני חייב לציין שהוא אפילו לא הסתכל לכיוון, וכמובן מחיר יכול להגיע לשמיים.

ננסה חשמלאי רכב אחר לבצע את המעקף

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לסיכום ולתיעוד במקרה שהתקלה תופיע אצל מישהו אחר:

לאחר כניסה לשלושה חשמלאי רכב, מוסך אחד, ומקום התקנות, פירוק כל הדלתות ובחינת המנגנונים, כולל דלת אחורית הערכות עבודה של עד 1000 שח - בשביל להתקין את כל הנעילה המרכזית מחדש (כולל מנועים)!, הבעיה הייתה בקצר במערכת האזעקה (שמנוטרלת כבר שנים) ונפתרה על ידי נתוק כבל האזעקה באיזור הצופר, מתחת למכסה המנוע.

אפס עלות.

שווה לפעמים לשאול כמה מומחים, ולפעמים שווה להיכנס למוסך מורשה, שבמקרה שלי פתרו את הבעיה ולא לקחו שקל! מפתיע בהתחשב בעובדה שלקח לחשמלאי איזה חצי שעה של ניסוי וטעיה.

תודה גם לכל העוזרים בפורום

• תוכן חדש...