Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קושחה 4.3 לאייפון שוחררה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפוך

זה הזמן להזהיר את כל מי שהאיפון שלו פרוץ להזהר ל-א לעדכן כי האיטיונס די מנסה לעשות את זה כמעט אוטומטי

צריך לשים לב להגיד לו לא להוריד כרגע את הגרסה החדשה כשהוא שואל עם לעשות את זה

די מהר תהיה פריצת בית כלא כנראה, פריצת מודם אולי תתעכב יותר ממה שאנשים חשבו

אם האיפון שלך לא פרוץ תרגיש חופשי לשדרג :)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

קראתי בסידיה ובכמה אתרים שעקב שימוש ב ASLR (לא יודע בדיוק מה זה) יהיה צורך לבצע התאמות בתוספים מאוד פופולאריים כגון SBSETTINGS ו WINTERBOARD. בקיצור גם בסידיה אומרים לחכות עד שתצא פריצה רשמית ובטוחה.

"iOS 4.3 is just not ready yet for the jailbreak, and you must avoid upgrading to the latest iOS 4.3 until Dev Team releases the final Jailbreak tool. It has been revealed by BigBoss that this time Apple is going to use ASLR(Address Space Layout Randomization) in its iOS 4.3 firmware update.

So, once upgraded to the new iOS 4.3, the ASLR will affect Jailbreak apps like sbsettings and winterboard. The solution to the ASLR will come as a patched mobile substrate file included with new iOS 4.3 jailbreak tool."

אני עדיין משייט על 4.0.1 :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שמעתי שבגירסא הזאת או ב4.2.1 ישנה אפשרות להתאים צליל התראת סמס לאיש קשר מסויים, זה נכון?

כל עוד לא יוצאת פריצה טובה ורצה כמה שבועות עם פידבקים טובים, אני נשאר עם 4.1.

נראה שהפריצה ל4.3 תצא בקרוב:

http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread176126.html

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בבקשה במה היא שונה מ4.2.1?

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שינויים ששווים עידכון.

פורסם

הם פשוט מצחיקים, HOTSPOT לאייפון 4, איזה "חידוש" !

עוד מימי קדם אפשר להפוך את האייפון (גם 3GS כמובן) לראוטר אלחוטי ע"י MyWi (באייפון פרוץ כמובן).

פורסם

זה הפוליטיקה של אפל - לעשות יישור קו עם סימביאן, אנדרואיד ווינמובייל, ולהציג את זה כ"חידוש מהפכני". והעדר קונה, כי העדר אף פעם לא ראה (או שראה, אבל דחה, כי לא מספיק נוצץ לו) טלפון שיודע לעשות כל מה שדורשים ממנו מהקופסה, ולא דורש לשלם על כל שטות (או לפרוץ ולחכות שתגיע ניידת הביתה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

(או לפרוץ ולחכות שתגיע ניידת הביתה).

אם קנית את הטלפון אתה יכול לפרוץ אותו כמה שאתה רוצה. אני לא חתמתי על שום הסכם עם אפל בעת הרכישה, וכל עוד מפתח הפריצה מפיץ אותה לכל דורש, כל אחד יכול להתקין אותה.

כמו שזכותי להיכנס למכונית שלי דרך החלון ולהניע עם מברג, כל עוד המכונית שלי כחוק.

פורסם

נכון מאוד,

יש שני מישורים לפריצה:

המישור החוקי - שיפורים במכשיר (כגון פונקציונליות, GUI, יכולות וכו), מי בדיוק יגיד לי לא לעשות את זה ? חוצמזה, אם כל כך היה להם אכפת אני בטוח שהם היו יכולים לתכנת הגנה קצת יותר חזקה (ראה PS3, למשל). לדעתי, הכל טריק שיווקי מאוד מאוד מוצלח, כל פעם שיוצאת גרסה חדשה יש עוד פעם דיונים על גבי דיונים על הפריצות, למכירות חדשות זה בטח לא מזיק.

המישור הלא חוקי - שהוא פריצת אפליקציות בתשלום ויכולת ההתקנה שלהם על המכשיר. זה כבר משהו אחר, אבל זה בדיוק כמו שירים ב MP3, סרטים ב DIVX וכ'ו. זה לא חוקי, ועדיין, מיליוני אנשים ברחבי הגלובוס עושים ויעשו את זה. מה שבטוח, גם המישור הזה, בסופו של דבר תורם לאפל. בשורה התחתונה, הרבה אנשים ירכשו את המכשיר מכיוון שהם יודעים שיוכלו להתקין אפליקציות בחינם.

• תוכן חדש...