Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כרגע יש לי רכב מקבוצה 2 שנת 2009 (כלומר, לפי השווי הישן) ואמורים להחליף לי אותו לרכב חדש מהניילונים (שעליו אני אמור לשלם לפי השווי החדש). בכמה יעלה לי שווי השימוש ?

מהמידע הלא ברור שמצאתי באינטרנט אז זה יעלה מ 2.04 אחוז ממחיר הרכב ל- 2.5 אחוז מחיר הרכב.

כלומר, אם מחיר הרכב הוא בערך 120,000 שקל אז אני אשלם 0.46 אחוז יותר שהם כ-550 שקל.

האם החישוב שעשיתי נכון ?

תודה

פורסם

אתה משלם כרגע בכלל לפי קבוצות, לא לפי אחוזים. 2790 שקל שווי שימוש לרכב קב' 2 בלי תלות ברכב הספציפי, נכון לינואר-פברואר 2011.

עבור רכב חדש אתה תשלם לפי השיטה החדשה, כלומר 2.48% ממחיר הרכב כחדש. לרכב של 120K זה אומר 2976 ש"ח.

ההפרש 186 שקל, וההפרש בנטו יהיה 186 כפול המס השולי שלך (לא לשכוח להוסיף 12% ביטוח לאומי+ביטוח בריאות).

כדאי לשקול מעבר לרכב פרטי, אלא אם אתה עושה הרבה (30000+) ק"מ בשנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...