Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול מדוע המנוע מתחמם לאחר כמה דקות של נסיעה?

וגם למה יוצא עשן מהאגזוז לאחר כמה דקות של נסיעה?

תודה

פורסם
שלום רציתי לשאול מדוע המנוע מתחמם לאחר כמה דקות של נסיעה?

וגם למה יוצא עשן מהאגזוז לאחר כמה דקות של נסיעה?

תודה

לגבי השאלה הראשונה המנוע מתחמם לאחר מספר דקות מכיוון שהמנוע מבצע מספר פעולות שבהם קשור התחממות של המנוע ושריפה של דלק ואוויר בתא הבוכנה שבמנוע

ולגבי השאלה השניה שיוצא עשן

אז ככה תפרט כי יש מספר רק של אפשרויות של עשן כמו עשן לבן עשן שחור או פשוט פליטה רגילה מהאגזוז של הגזים השרופים שיוצאים מתא הבוכנה לאחר ביצוע מהלכי הבוכנה.

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

אני מתכוון לא מתחמם לטמפרטורה הנורמלית אלא מתחמם יותר מידי אני צריך לעצור..

ויוצא מהאגזוז עשן לבן נראה לי זה לא סתם פליטה..

פורסם
אני מתכוון לא מתחמם לטמפרטורה הנורמלית אלא מתחמם יותר מידי אני צריך לעצור..

ויוצא מהאגזוז עשן לבן נראה לי זה לא סתם פליטה..

תבדוק את מפלס המים מפלס השמן ונטה או טרמוסטט אוו שיש לך איזה צינור סתום או שהמשאבת מים שלך הלכה וצריך להחליף אותה

לגבי העשן זה יכול להיות מספר דברים למשל:

1.הרכב עמד זמן מה[לא מתכוון ליומים שלושה].

2.הרכב מעשן ביגלל שהגומיות של השסתומים לא תקינות ומגיע שמן לתא שריפה[עשן של גומיות שסתומים מופיע בצבע כחכלכל כאשר מרפים את הרגל מהמאיץ] לבדוק.

3.אם העשן הוא לבן כפי שרשמת כנראה שזה מהראש מנוע.

באיזה סוג רכב מדובר שנה ק"מ תן לי מספר פרטים שאני ינסה לעזור עוד.

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

בדוק איבוד נוזל קירור.

בדוק עירבוב שמן עם מיים.

חסום ל-2 שניות את פתח האגזוז שהרכב מוציא עשן זה והוא בטמפרטורת עבודה ובדוק אם היה שלך מתמלאת בטיפות מיים.

בדוק האם יש חדירת קומפרסייה למערכת הקירור.

חזור לעדכן.

:)
  • תוכן חדש...