Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש -מתלבט בין הונדה סיויק לבין סקודה TSI 1.8 .

יש לי היום סיויק, אוהב את הנוחות שבה, הזריזות והמראה.

האם סקודה TSI 1.8 עונה על כל אלה ומתחרה בסיויק?

פורסם

האמת שבשני הרכבים הנוחות זה צד די חלש,אבל האוקטביה בכל זאת יותר נוחה,שקטה,ובכלל מרגישה יותר טוב מההונדה.

פורסם

הסיויק יותר נוחה לדעתי. לאוקטביה כיסאות קשים וגם כיול מתלים נוקשה.

מבחינת ביצועים וצריכת דלק היא כמובן עדיפה.

הסיויק עומדת בפני החלפה הגירסה האמריקאית כבר הוצגה. מצד שני גם האוקטביה לא צעירה ומחליפתה כבר מחכה מעבר לסיבוב.

בנוגע לאחיזה, אני לא הרגשתי הבדל משמעותי עקב הצמיגים הצרים והקטנים שנועלת האוקטביה.

פורסם

הנוחות,הביצועים והאחיזה לצד הצ'כית.

נסיעת מבחן תענה לך על רב השאלות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ממליץ בחום על האוקטביה, שילוב מנוע וגיר מדהים, הסיביק מיושנת, עומדת להיות מוחלפת, ישיבה נמוכה על הכביש, גיר אוטומטי ללא טיפטרוניק.

בבעלותי אוקטביה 1.8 טי.אס.איי. די.אס.ג'י מעל שנה, מרוצה מאוד, מכונית כייפית, מכונית מהירה ויחד עם זאת בנסיעה רגועה ניתן להשיג תצרוכת דלק טובה מאוד.

ממליץ בחום.

לגבי החלפת האוקטביה, אני כלל לא בטוח שזה יהיה בשנתיים הקרובות, הצ'כים מאוד שמרנים בעניין זה, ניתן גם לראות שמוניות ומורים לנהיגה יכולים עדיין לקנות את האוקטביה הקודמת, המכונה "טור".

• תוכן חדש...