Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה שעברה הציגה קוניגסג גרסה חלשה של האגרה, עם 910 כוחות סוס בלבד.

השנה מגיעה קוניגסג לתערוכת ג'נבה עם גרסה מחוזקת בשם אגרה R. מנוע ה-4.7 ליטרים הקודם הוחלף במנוע בנפח 5 ליטרים

וההספק המרבי עלה ל-1,115 כוחות סוס. עכשיו היא תסחב בעליות של הקסטל?

קוניגסג אגרה R

Agera-1.jpg

Agera-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

טוב אז עכשיו אני שוקל להזמין אותה :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הווירון באמת עולה פי 5 בערך מזה, והיא נופלת בכמות הסוסים.

מה שכן, מי שראה ממה הבוגאטי בנויה ואיך עושים את זה, לא ירצה לחשוב על שום דבר אחר =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה בוגאטי SS צריכה נפח של 16.4 על מנת לספק "רק" 100 סוסים יותר בזמן שלקוניגסג יש מנוע 5 ליטר "בלבד"?

פורסם

מרשים בהחלט. ראיתי בנשאונל ג'אוגרפיק על המפעל ואיך הכל מורכב ובאיזה סטנדרטים כל הבניה עומדת, בלתי נתפס.

פורסם

ראיתי עליה בניישיונל ג'יאוגרפיק, מדהים, באמת מדהים הוצאת רכב עם נטו עבודת יד.

אבל גם ראיתי בניישיונל ג'יאוגרפיק על הבוגאטי, ושם ההרכבה לדעתי הרבה יותר מדימה, כך חלקיק עשוי מקרבון, כל חלק וחלק ברכב עשוי עבודת יד עם נגיעות לשלמות!

אז בכל זאת, אנוכי היה רוכש איזה בוגאטי

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

האמת שעדיין אי אפשר לעלות איתה לירושלים, היא תשבר לחלקים.

הרקבתקלה (טעות מכוונת) הרסה כל פיסת אספלט בעיר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

matanff, לבוגאטי יש מנוע "צנום" נפח של 8 ליטר בלבד :). 16.4 מציין משהו אחר : 16 - כמות הצילינדרים, 4 - מספר מגדשי הטורבו. על פניו הנצילות בבוגאטי נמוכה באופן ניכר, אך מצד שני סביר להניח שהמנוע בבוגאטי ישרוד זמן רב יותר מזה המצוי בקוניגסג.

כמו כן, אל תשכח את מידת ההשקעה (OCD ?), הרכבה והגימור בויירון. הקוניגסג לא נמצאת שם, גם לא קרוב (טוב כמעט שום דבר לא מתקרב לזה). מה כל כך מיוחד?

http://www.autocar.co.uk/blogs/stillatthewheel/archive/2010/10/22/what-makes-the-veyron-ss-so-special.aspx

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
matanff, לבוגאטי יש מנוע "צנום" נפח של 8 ליטר בלבד :). 16.4 מציין משהו אחר : 16 - כמות הצילינדרים, 4 - מספר מגדשי הטורבו. על פניו הנצילות בבוגאטי נמוכה באופן ניכר, אך מצד שני סביר להניח שהמנוע בבוגאטי ישרוד זמן רב יותר מזה המצוי בקוניגסג.

כמו כן, אל תשכח את מידת ההשקעה (OCD ?), הרכבה והגימור בויירון. הקוניגסג לא נמצאת שם, גם לא קרוב (טוב כמעט שום דבר לא מתקרב לזה). מה כל כך מיוחד?

http://www.autocar.co.uk/blogs/stillatthewheel/archive/2010/10/22/what-makes-the-veyron-ss-so-special.aspx

וואו חייתי בסרט הרבה זמן, אני פתאום רואה את האור, תודה. 8)

פורסם

אם כבר הקפיצו את השרשור ,אז אני חייב להגיב.

הרכב נראה מדהים ,הייתי עושה אהבה עם כל נקודה באותו הזה ,בנפרד ;)

באמת שמכל מכוניות העל משהו בקווים של הקוניגסגגסגגניגסקג מסתדר לי הכי טוב ,מי שחשב שהשוודים לא יודעים לבנות דברים (בגלל איקאה ז"ל) טעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...