Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SOUNDSTREAM TSQ-124 VS ROCKFORD P3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,רציתי להיתייעץ מי מבין הסאבים האלו יהיה יותר דוחף וחזק לSPL נטו?

ההספקים שלהם זהים 500RMS,ך לעומת הP3 הסאונדסטרים מרובע ובכך השטח של הממברנה מעט יותר גדול,ובכל מיקרה מי מיבינהם יהיה יותר חזק על מונו R500.1 של רוקפורד שרכשתי לא מזמן?

יש לציין שהנצילות של הסאונדסטרים הינה 88DB לעומת הP3 שהיא 85DB.

מי שלא ממש מכיר את הסאונדסטרים שאני מדבר אליו (כי באמת הוא לא ממש נפוץ)אני כמובן יהיה חייב להיצתייד בדגם של שני סלילים של 4אוהם במידה וארכוש אותו. הינה קצת מידע אליו:

Soundstream TSQ-12

כל מידע אליו יהיה חיוני באמת כל פיסת מידע כי ראיתי אותו אצל דודי מורדו מישרש והוא תפס לי את העיין נורא (למרות שהוא מציין ביד 2 שהסאב 1350RMS.."בזכות זוג הסלילים שלו"..מגוכך..בכל מיקרא :p ).

המחיר לא ידוע כלכך בל בינתיים מידע ודעת יהיו לא פחות מחיוניים,המחיר לא האישיו כאן,בכל מיקרא אשמח להמלצות על סאבים עד מחיר 800 שקל נומאר בהגזמה טוטאלית וחריגה במיוחד לחדש/משומש רצוי עם תיבה..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

נכון שהממברנה ב-TSQ מרובעת אבל הוא בעל נתון Xmax נמוך יותר לעומת ה-P3.

15 לעומת 16.5.

נ.ב.

ה-TSQ לא מתאים לך מבחינת התנגדות-הוא בעל שני סלילים של 2 אוהם(התנגדות סופית של 4 או 1 אוהם)

בשיפוצים...

פורסם

אתה למעלה מעלי,דבר ראשון אשמח אם תעיר את פני ותומאר לי מהו נתון הXMAX מהו ומה תפקידו,ואני יודע שהוא לא יתאים סתם נתתי שתיראו פרטים אליו הסלילים זה עניין שהוא לא האישיו בנתיים מעוניין במידע אני יודע שאני צריך D4.

ובכללי מי יהיה יותר חזק אתה אומר? על ההגברה הזו?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

Xmax=מהלך ממברנה.

ככל שהסאב ידחוף יותר אוויר ככה הוא יהיה בעל עוצמה גבוהה יותר. כמות האוויר שסאב דוחף היא שטח הפנים של הממברנהXהמהלך שלו (XMAX). שטח הפנים של הממברנה=לרדיוס*רדיוס*3.14 לפיכך ניתן לראות שעליה בשטח הפנים של הממברנה תביא לדחיפת אוויר גדולה בהרבה מאשר עליה במהלך של הסאב.

סאב 12" עם XMAX של 27מ"מ ידחוף אותה כמות אוויר כמו סאב 18" עם XMAX של 12מ"מ למשל.

בשיפוצים...

פורסם

אז זה אומר שהP3 יהי היותר חזק על אותה הגברה? או שתיבה מתאימה תכסה את זה?

והאם זה משעו שהוא כלכך שמיעה שמבחינים בוא ממש והאם ההבדל נורא משמעותי?

קצת רקע על הסאב הזה לא נתתם לי הלו :p מה השורשים שלו למה הוא מתאים האם בכלל מתאים לSPL חזק לא חזק ?

פורסם

אצלי הדגם 124 וזה 650 RMS ויש את הדגם 122 שזה 500 RMS וכן אני שני סלילים של 4

דני.

עם תבוא למפגש שהיה ברמת גן אני יבוא איתם

פורסם

אוקיי, פשוט הוא הוצאה לי במחיר של 1100 שקל עם תיבה לא חדש משומש.

ריאלי האם המחיר הוא טוב או שזו עקיצה לאור יום?

פורסם

לא בטוח שאפשר לומר פה אבל אשמח אם תוכל לארגן לי אותו עם תיבה מחיר מוזל יותר בה"פ.

נ.ב את הדגם 124 שתי סלילים של 4אוהם של ה650RMS כדבריך.

• תוכן חדש...