Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב:

מיצובישי סופר לנסר סלון GLI

מנוע 160

אוטומט

קילומטראג 111000

תוספת של כרית אויר אחת

יד ראשונה

והוא רוצה מחירון שזה אזור של 38.000-39.000

אז מה אתם אומרים יום חמישי כנראה אני לוקח אותה לבדיקה

ועוד משהו ראיתי אותה היא מאוד נקייה מבפנים ומבחוץ מכנית אני לא ממש יודע לבדוק

יש לו ספר טיפולים שהכל מטופל בסוכנות מיצובישי

בקיצור חברה מחכה לתגובותיכם

ותודה רבה :)

פורסם

איזה שנה האוטו :?:

יש לבדוק שהטיפולים נעשו בזמן ולא דילגו על אף טיפול ושהוחלפה רצועת טיימינג בזמן.

את השאר תשאיר למכון, בהצלחה :!:

פורסם

בדוק בקפידה,והיתייחס בכובד ראש למצבו של הגיר האוטומטי,בדוק בספר הרכב אם הוחלף שמן גיר בזמן ואם הוחלף נוזל הקירור.עלות שיפוץ גיר יכולה להגיע ל 5500 שקל!בהתאם למה שציינת,על פניו,נראה עסקה טובה מאד.בהצלחה!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גיר היא ללא ספק נקודת התורפה.

תחקר את הבעלים לגבי העניין ואם קיימת הסטוריה במוסך מורשה, כדאי לעיין בה.

כפי שאמרתי בשרשורים קודמים, מיקום לא אידיאלי של רדיאטור הקירור של הגיר, גורם לשפיכת גיר באזור ה100 אלף ק"מ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי לא שווה לקנות אוטו כזה. צריכת הדלק שלו היא גבוהה יחסית משהוא כמו ליטר ל9 ק"מ וגם האמינות לא בשמיים. אני כשבדקתי מכוניות לקנייה גם חשבתי על האופצייה של הסופר לאנסר, וירדתי ממנה דיי מהר, כי תאכלס אין לה יתרון אחד אפילו ונראה לי סתם בזבוז לקנות אטו כזה בכימעט 40000. בסוף הלכתי על האאודי שנת 92 וכבר למעלה מחצי שנה שאני נהנה ממנה. רק לשם השוואה:

אאודי 80 שנת 92, אוטומאט עולה כ20-25 אלף, האוטו מאד אמין,גדול מרווח. צריכת דלק של ליטר ל9ק"מ בערך. כמו כן המנוע מדהים והאוטו פשוט נוסע חלק ואם לא היית יודע שזה שנת 92 היית יכול לחשוב בטעות שהאוטו משנת 2002.

לעומת זאת מיצובישי סופר לאנסר שנת 97, אוטומאט עולה כ35-40 אלף, צריכת דלק ליטר ל9 ק"מ, אומרים שהאוטו לא אמין במיוחד,לא מרווח במיוחד ותאכלס לדעתי לא שווה תמחיר.

אישית אני עדיין לא מבין למה לעזעזל הוא עולה בכ18 אלף יותר מהאאודי, כי תאכלס האאודי הרבה יותר עדיפה וגם יותר זולה.

לדעתי לפחות לא שווה לקנות תאוטו הזה אבל אם אתה ממש בקטע אז תנסה להוריד את המוכר ל35000 או אפילו לקצת פחות ,שזה עוד איכשהוא נשמע כמו מחיר סביר בשביל האוטו הזה. שיהיה בהצלחה

פורסם
לדעתי לא שווה לקנות אוטו כזה. צריכת הדלק שלו היא גבוהה יחסית משהוא כמו ליטר ל9 ק"מ וגם האמינות לא בשמיים. אני כשבדקתי מכוניות לקנייה גם חשבתי על האופצייה של הסופר לאנסר, וירדתי ממנה דיי מהר, כי תאכלס אין לה יתרון אחד אפילו ונראה לי סתם בזבוז לקנות אטו כזה בכימעט 40000. בסוף הלכתי על האאודי שנת 92 וכבר למעלה מחצי שנה שאני נהנה ממנה. רק לשם השוואה:

אאודי 80 שנת 92, אוטומאט עולה כ20-25 אלף, האוטו מאד אמין,גדול מרווח. צריכת דלק של ליטר ל9ק"מ בערך. כמו כן המנוע מדהים והאוטו פשוט נוסע חלק ואם לא היית יודע שזה שנת 92 היית יכול לחשוב בטעות שהאוטו משנת 2002.

לעומת זאת מיצובישי סופר לאנסר שנת 97, אוטומאט עולה כ35-40 אלף, צריכת דלק ליטר ל9 ק"מ, אומרים שהאוטו לא אמין במיוחד,לא מרווח במיוחד ותאכלס לדעתי לא שווה תמחיר.

אישית אני עדיין לא מבין למה לעזעזל הוא עולה בכ18 אלף יותר מהאאודי, כי תאכלס האאודי הרבה יותר עדיפה וגם יותר זולה.

לדעתי לפחות לא שווה לקנות תאוטו הזה אבל אם אתה ממש בקטע אז תנסה להוריד את המוכר ל35000 או אפילו לקצת פחות ,שזה עוד איכשהוא נשמע כמו מחיר סביר בשביל האוטו הזה. שיהיה בהצלחה

ואללה אחלשו, ואני לא מבין למה לקנות אאודי 80, צריכת הדלק שלו היא גבוהה יחסית משהוא כמו ליטר ל9 ק"מ וגם האמינות לא בשמיים. אני כשבדקתי מכוניות לקנייה גם חשבתי על האופצייה של האאודי 80, וירדתי ממנה דיי מהר, כי תאכלס אין לה יתרון אחד אפילו ונראה לי סתם בזבוז לקנות אטו כזה בכימעט 25000. בסוף הלכתי על וולו 240 GL שנת 1987, וכבר למעלה מחצי שנה שאני נהנה ממנה. רק לשם השוואה:

וולו 240 GL שנת 87 עולה 12 אלף, האוטו מאד אמין,גדול מרווח. צריכת דלק של ליטר ל9ק"מ בערך. כמו כן המנוע (2 ליטר) מדהים והאוטו פשוט נוסע חלק ואם לא היית יודע שזה שנת 87 היית יכול לחשוב בטעות שהאוטו משנת 2005.

לעומת זאת אאודי 80 שנת 92, אוטומאט עולה כ 20-25 אלף, צריכת דלק ליטר ל9 ק"מ, אומרים שהאוטו לא אמין במיוחד,לא מרווח במיוחד ותאכלס לדעתי לא שווה תמחיר.

אישית אני עדיין לא מבין למה לעזעזל הוא עולה בכ13 אלף יותר מהוולו, כי תאכלס הוולו הרבה יותר עדיפה וגם יותר זולה.

פורסם

מזל שבמקום רכב בזבזן בדלק שצורך 1 ל 9 , מצאת רכב סופר חסכוני שצורך 1 ל-9 בלבד !!!!!

למה רכב שנת 97 עולה יותר מרכב שנת 92?

שאלה טובה, אני אחשוב עליה ואחזור אליך :twisted:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סך הכול הבעתי את דעתי לגבי המיצובישי, ולדעתי יש דברים הרבה יותר טובים לקנות בכסף הזה מאשר את האוטו הזה. ואתם סתם קטלתם אותי וחבל. אני לא בא להתלהב או סתם להשמיץ מכוניות אלא סך הכול רציתי לעזור ולהביע את דעתי על האוטו הזה.

כי אני הייתי בדיוק באוטו המצב וגם בדקתי את האופצייה של המיצובישי ולמזלי אותי גם הזהירו מפנייה ועכשיו אני מנסה לעשות אותו הדבר לאחרים, שלא יבזבזו את הכסף סתם.

פורסם
סך הכול הבעתי את דעתי לגבי המיצובישי, ולדעתי יש דברים הרבה יותר טובים לקנות בכסף הזה מאשר את האוטו הזה. ואתם סתם קטלתם אותי וחבל. אני לא בא להתלהב או סתם להשמיץ מכוניות אלא סך הכול רציתי לעזור ולהביע את דעתי על האוטו הזה.

כי אני הייתי בדיוק באוטו המצב וגם בדקתי את האופצייה של המיצובישי ולמזלי אותי גם הזהירו מפנייה ועכשיו אני מנסה לעשות אותו הדבר לאחרים, שלא יבזבזו את הכסף סתם.

אתה לא יכול לטעון מצד אחד ש 1:9 בזבזני ומצד שני לתת את זה בתור נקודת זכות...

ולדעתי אין מה להשוות בכלל בין אודי 92 למיצובישי 97.

זה לא שאחד יותר טוב מהשני אלא שפשוט מי שמחפש מיצובישי 97 , מחפש יפנומטית 1600.

אודי 80 זה לחובבי המציאות, או בעברית : כל מה שבא ליד באזור ה20 אלף ש"ח.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי לא הבנת אותי נכון , אני אף פעם לא טענתי ש1 ל9 זה נקודת זכות.

סך הכול עשיתי השוואה והכללתי את זה בנתונים של האאודי, אומנם לא כול הנתונים שהצגתי התכוונתי לכך שהם נתוני זכות.

פורסם

הוא רוצה מחירון ולא מוכן לרדת קחו בחשבון יד ראשונה

וכמובן מחירון בתנאי שהבדיקה יוצאת בסדר

פורסם
הוא רוצה מחירון ולא מוכן לרדת קחו בחשבון יד ראשונה

וכמובן מחירון בתנאי שהבדיקה יוצאת בסדר

זה בסדר, בבדיקה בטוח ימצאו משהו ואתה תוריד אותו.

כל עוד הממצאים לא חמורים , זאת רכישה לא רעה.

שוב, בהסתייגות מעניין הגיר , שבמידה של בעיה בו לא הייתי נוגע ברכב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...