Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי אתה צודק בביקורת שלך על המדינה, אבל - חיסרון אחד אין כאן - שערי נתב"ג פתוחים וכל מי שהגיע לו החרא עד נפש מוזמן לעזוב.

לעזוב לאן? צריך גם מקום שיקבל אותך...

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לעזוב לאן? צריך גם מקום שיקבל אותך...

תראה, לפי כמות הקיטורים ומספר הפעמים שהמילה ח-ר-א על הטיותיה השונות עלתה בפורום - ניתן להבין שכמעט כל מקום עדיף על ישראל.

לפיכך, אני בטוח שהמקטרים למינהם לא יתקשו למצוא מקום טוב יותר... :lol:

פורסם
לא חבל? לא מעט אנשים עשו לא מעט מיליונים מכתיבת ספרים ברוח התזה שלך בסגנון " איך לא להיות פראייר ". ואתה נותן כאן הכל במרוכז ובלי לראות גרוש. האמת, פרייאר.

הלוואי עליך הגרושים.

יחד עם שאת אני מתקשה להבין את האשנים הלחוצים. באמת חראות של אנשים.

נכנסת לעסקה בידיעה ברורה של כללי המשחק, למה לנסות להפוך אותו באמצע?

את הרכב האחרון משכתי מסוכנות לפני חודש.

את ההזמנה עשיתי בטלפון, כך גם התשלום בהעברה בנקאית מהבנק.

בסוף הם עוד התחננו שאני אבוא למשוך את הרכב כי אין להם אחסנת לילה בסוכנות.

פורסם
אולי אתה צודק בביקורת שלך על המדינה, אבל - חיסרון אחד אין כאן - שערי נתב"ג פתוחים וכל מי שהגיע לו החרא עד נפש מוזמן לעזוב.

אגב - מעניין שלא מעט מאלה שעזבו מחפשים באינטנסביות נחמה בין דפי הפורום...

הלוואי ולעזוב את ישראל היה כ"כ פשוט, לי לקח כמה שנים עד שאזרתי אומץ, למה אומץ? כי כולם בישראל דאגו לספר לי כמה חרא בארה"ב, כמה ישראל זה מקום פסטורלי ושליו, ניסו להכניס לי פחד מאמריקה... חחחח.....

מדינת ישראל נלחמת בהגירה שלילית, למה נראה לך שצריך להוציא ויזה לארה"ב? כי ארה"ב רוצה? לא. מדינת ישראל מטרפדת הקלות לתושביה, בדיוק כמו שההצעה של ממשלת אוסטרליה לפני מספר שנים נדחתה, הם רצו לתת אישורי עבודה לצעירים אך ישראל התנגדו.

עכשיו....

אני מבין שבעיניך אני מחפש באינטנסיביות נחמה בין דפי הפורום.

נחמה ממה?

אני חבר פורום יותר זמן מרוב המנהלים פה, אני מקפיד לשמור על חשבון פעיל ככל הניתן, אני אוהב את הפורום הזה ואין קשר למיקום שלי.

או אולי שאתה מתכוון שממש רע לי רחוק מישראל ולכן אני קשור קשר עז לפורום כי ככה אני מצליח איכשהוא לשמור על שפיותי במדינה נוראית כ"כ.

אז אני מתנצל על מה שכתבתי ואני מודה לך על ההבנה, חסכת לי שעות רבות של טיפול פסיכולוגי ו כל מה שאני צריך לעשות עכשיו זה למכור את המכוניות שלי, לעזוב את העבודה, לחזור לישראל, לקנות פונטו ולהשכיר דירת 2 חדרים בדרום ת"א, לעבוד כמו חמור רק בשביל לשלם את החשבונות ולחלום על אמריקה.

haters will hate

פורסם

בנצי,

אין בליבי דבר על אדם שקם והיגר למדינה אחרת, אם הוא הצליח וטוב לו - אז שאפו (ממש לא בציניות).

מפריעים לי אותם אלה שקמים ועוזבים את ביתם או את מקום העבודה שלהם או מתגרשים מהאישה שלהם (מחק את המיותר) - ומתחילים להשמיץ ללא הכרה את מה שהיה.

זה הכל.

דבר אחת לא הבנתי -איך הודעה מס' 34 שלי בשרשור, הודעה שהתייחסה לסוג התנהגות שאינני מחבב (קרא שוב את השרשור מתחילתו ועד סופו), איך היא קיבלה כזה טוויסט כך שאתה לקחת אותה באופן אישי?

פורסם
תראה, לפי כמות הקיטורים ומספר הפעמים שהמילה ח-ר-א על הטיותיה השונות עלתה בפורום - ניתן להבין שכמעט כל מקום עדיף על ישראל.

לפיכך, אני בטוח שהמקטרים למינהם לא יתקשו למצוא מקום טוב יותר... :lol:

למצוא אין בעיה.

נגיד וגם אני רוצה כמו בנצי לגור באמריקה (אני לא).

מה זה עוזר לי?

מי ייתן לי אזרחות/גרין קארד?

נניח ובא לי לגור בצרפת ולקום כל בוקר לטייל בשאנז אליזה ולראות ת'מונה ליזה.

מה זה עוזר לי? מי יתן לי אישור עבודה שמה?

האופציה היחידה שלי זה להיות מהגר לא חוקי באיזה מדינה אחרת וזה אומר בד"כ לנקות סירים תמורת שכר מצחיק ותנאים חרא (ואת זה כבר יש לי פה :shock:)

פורסם

מאידך יש אנשים שבשבילם לגור בארץ זה ויתור.

יש לי לפחות 3 חברים שהייתה להם פריווילגיה לבחור לאיזה הצעה מכל קצוות תבל להיענות.

מה שקבע בסוף זה אג'נדה מחקרית ולא כסף.

מה שמצחיק שכולם בסוף הגיעו לארצות הברית ורק אחת חזרה מפרינסטון אחרי עבודה אצל נאש (ההוא מנפלאות התבונה) לארץ ללמד כלכלה באוניברסיטת באר שבע. ברור שזה היה אקט פטריוטי לחלוטין כי בכל מקום אחר הם בטוח היו חיים יותר טוב.

אבל איך לעזזאל כל זה קשור לזמני המתנה של? צ'מפיון :conf:

• תוכן חדש...