Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כשבועיים רכשתי רכב מסוג סיאט איביזה SC שהיה במסגרת המבצע.

התחייבו בפני שהרכב יגיע תוך 15 ימי עסקים,הכי הרבה 15 ימים(כתוב גם בחוזה ובהזמנה).

אני לא מבין למה לוקח 15 ימים למסור רכב שהוא כבר נמצא בבונדד,זה לא רכב שצריך להגיע באונייה,הוא כבר נמצא בבונדד.

בקיצור מחר זה היום האחרון של "צ'מפיון מוטורס" למסור לי את הרכב הנ"ל,יש לציין שמכרתי את הרכב שהיה בבעלותי וכרגע אני מתנייד בתחבורה ציבורית אודות ליבואן הנ"ל!

הדבר גרם לי הוצאות רבות על תחבורה ציבורית מכיוון שאני עובד עם רכב וכרגע אין לי איך להתנייד.

כמו שציינתי מחר זה ההזדמנות האחרונה שלהם.

רציתי לשתף אתכב בסוגייה הזו כי זה מרגיש לי מוזר שרכב שעומד בבונדד לוקח לו כלכך הרבה זמן להימסר.

מה הייתם עושים? ,אני מתכוון לתבוע את "צמפיון מוטורס" אם לא יעמדו בהתחייבותם.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתנייד בתחבורה ציבורית כי מכרת את הרכב לפני שקיבלת את החדש, אף אחד לא אשם בזה. כשהחלטת לסגור עיסקה היית צריך לקחת בחשבון את כל ההשלכות לכך.

ימי עסקים לא כוללים שישי-שבת, כך שיש להם עוד איזה יומיים למשוך אותך.

במסגרת המבצע נמכרו עשרות מכוניות, אי אפשר למסור את כולן יחד, יש גם כאלה שביקשו אזעקה/קודן וכו'. אז 15 יום לכל לקוח מאפשרים להם תימרון. אלה עם הקשרים ופרוטקציה מקבלים קודם.

לא נורא, ברגע שתקבל את הרכב החדש, תשכח את הכל.

תתחדש ותהנה.

פורסם

העיסקה נסגרה ב 2/2 כמה ימים נשאר להם?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם
שלום לכולם

לפני כשבועיים רכשתי רכב מסוג סיאט איביזה SC שהיה במסגרת המבצע.

התחייבו בפני שהרכב יגיע תוך 15 ימי עסקים,הכי הרבה 15 ימים(כתוב גם בחוזה ובהזמנה).

אני לא מבין למה לוקח 15 ימים למסור רכב שהוא כבר נמצא בבונדד,זה לא רכב שצריך להגיע באונייה,הוא כבר נמצא בבונדד.

בקיצור מחר זה היום האחרון של "צ'מפיון מוטורס" למסור לי את הרכב הנ"ל,יש לציין שמכרתי את הרכב שהיה בבעלותי וכרגע אני מתנייד בתחבורה ציבורית אודות ליבואן הנ"ל!

הדבר גרם לי הוצאות רבות על תחבורה ציבורית מכיוון שאני עובד עם רכב וכרגע אין לי איך להתנייד.

כמו שציינתי מחר זה ההזדמנות האחרונה שלהם.

רציתי לשתף אתכב בסוגייה הזו כי זה מרגיש לי מוזר שרכב שעומד בבונדד לוקח לו כלכך הרבה זמן להימסר.

מה הייתם עושים? ,אני מתכוון לתבוע את "צמפיון מוטורס" אם לא יעמדו בהתחייבותם.

אתה יודע מה ההגדרה של "ימי עסקים", נכון?

פורסם

חבל שאתה רושם כותרת שהיא לא נכונה ואתה מכפיש שם של יבואן סתם.

יש להם עד שלישי כמו שנאמר, תהיה רגוע. במקסימום זה יהיה עוד 3 ימים אז קח הכל בקלות.

"הסבלנות מרירה אך פירותיה מתוקים"

Got To love It

פורסם

סתם בשביל להציק:

2/2 לא נחשב יום עסקים אלא אם שילמת ב 8 בבוקר.

ככה שיש להם עד יום ד'.

ולא עולה כסף להתקשר ולהציק. זה לפעמים משתלם.

פורסם

אף אחד לא מאחר, יש להם זמן עד יום רביעי.

מנהלים תשנו את הכותרת של השרשור, זה סתם פוגע בשם של היבואן.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
ברוך הבא למועדון של צמפיון!

אני לא מת על החברה, אבל אין קשר בין מה שרשמת לבין מה שקורה בפועל

לפותח השרשור - ידעת בדיוק על מה אתה חותם, אין לך על מה לבוא בטענות, אם יש לך סעיפים מיוחדים שאתה רוצה להכניס לחוזה או לעבוד לפיהם, דאג לעשות זאת לפני חתימת ההסכם. אחרת פשוט תמתין בסבלנות עד לקבלת הרכב

לפי דעתי אין טעם להשאיר את השרשור הזה פתוח בכלל, זו אי הבנה של רוכש הרכב ומכפיש סתם שם של חברה.

Confidence In Motion

פורסם

לא, ככה יותר כיף.

ואולי נצליח לשכנע אותו שהוא טועה בגישה שלו והוא "דפק" את עצמו כי קיבל החלטות שגויות תוך התבססות על המידע שהיה לו באותו רגע.

בשביל להוציא רכב מהבונדד צריך כמות אבסורדית של ניירת ולרוץ ממקום למקום (גם אם אתה צ'מפיון!) ועוד המון דברים כמו לוודא שלא קרה לו כלום בדרך, שהחשמל תקין, שמנקים אותו ושמים לו את כל האלמנטים שצריך לשים לו פה (התקנות מקומיות, שמן וכו'.)

ולפותח השרשור, תזכיר לי לא לעשות איתך לעולם עסקים!

איך יכול להיות שהם עדיין לא הרסו כלום אלא הם בתוך טווח הזמנים שיש להם לפי חוזה ואתה כבר מתחיל לחשוב על תביעה?

אתה צריך להתבייש מהגישה הזו וזו אחת הסיבות שבגללן אנשים מתורבתים מחליטים לרדת מהארץ (טוב, גם המדיניות של ביבי עוזרת :( )

פורסם

שמע , גם אני מצטרף לכל התגובות כאן.

אני קיבלתי את הרכב החדש שלי (סנטה פה) בשבוע שעבר ועם כל ההתקנות, והלחץ שיצא להם ממבצע חבר , קיבלתי אותו תוך

שבועיים.

אבל לדעתי אם אתה לא שקט , קח שלט גדול , תכתוב עליו שכולם יידעו שצמפיון לא מוסרים רכבים תוך שבוע אלא מתעקשים לעמוד בטווח שיש להם בחוזה (אגב- אם תקרא את האותיות הקטנטת תגלה שיש להם חוקית הרבה הרבה יותר משבועיים - כל החוזה לטובתם)

ולך תעמוד עם השלט בצומת הגדולה מול הסוכנות שלהם שם בר"ג. (כמובן אחרי שנסעת באוטובוס- יש שם תחנה בדיוק בצומת).

אולי זה לא יעזור אבל לפחות תשחרר קצת לחץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

tomerm, מה העניין? בהסכם עם היבואן כתוב עד 15 ימי עסקים נכון? הוא חתם על זה בלי לקרוא? בעיה שלו. באותה מידה הוא לא היה חייב לחתום על כלום. לא מסכים לתנאי העסקה? אל תקנה שם רכב.

סתם להשמיץ יבואן בגלל מה? שהוא עומד בחוזה שלו עם הלקוח, או בגלל שהוא לא עושה ללקוח טובה ומוסר לו את הרכב לפני הזמן?:roll:

אני ממש לא מבין אנשים כמוכם, מחפשים לעשות סיפור ולהתלונן על כל פיפס אדיוטי, חושבים שחייבים לעשות בשבילכם את ההשתדלות הכי גבוהה, שתקבלו הכל עכשיו וישירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
העיסקה נסגרה ב 2/2 כמה ימים נשאר להם?

דיברת איתם בכלל ? (ייתכן שיעמדו בזמנים. עדיין לא מאוחר להם לעמוד בזמן שנקבע).

אם לא - כדאי שתברר בשיחת טלפון, מה המצב, למתי מתוכננת המסירה, ותעדכן.

לדעתי אתה סתם לחוץ (וכמו שמישהו כבר רשם, אפילו אם יהיה איחור, אתה תשכח מזה עם קבלת הרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם
tomerm, מה העניין? בהסכם עם היבואן כתוב עד 15 ימי עסקים נכון? הוא חתם על זה בלי לקרוא? בעיה שלו. באותה מידה הוא לא היה חייב לחתום על כלום. לא מסכים לתנאי העסקה? אל תקנה שם רכב.

סתם להשמיץ יבואן בגלל מה? שהוא עומד בחוזה שלו עם הלקוח, או בגלל שהוא לא עושה ללקוח טובה ומוסר לו את הרכב לפני הזמן?:roll:

אני ממש לא מבין אנשים כמוכם, מחפשים לעשות סיפור ולהתלונן על כל פיפס אדיוטי, חושבים שחייבים לעשות בשבילכם את ההשתדלות הכי גבוהה, שתקבלו הכל עכשיו וישירות.

אם היית קורא יותר לעומק (בין השורות) , היית מגלה ציניות.

אבל עזוב...

• תוכן חדש...