Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא גבו ממני, גבו מגיסתי (בקרוב מאוד) לעתיד. ומדובר במספר תיקונים שערכם הגיע לסכום קרוב ל15K

לצערי, אין מה לעשות מפני שהם טיפלו ברכב כפי שהם יודעים ולא איבחנו את התקלה, אלא עשו הכל "מסביב".

הבעיה היתה כזאת: לחזור אליהם עם הרכב שיבדקו שוב וינסו לתקן. ואלוהים יודע כמה כסף זה היה עולה על עוד חיישן ועוד צינור וכו' עד שהיו מגיעים לפיתרון (כבר הוכיחו עד כמה שהם לא מקצועיים)

או לגשת למוסך אחר, עם ניסיון, מקצועיות והמלצות. ולנסות להציל את הרכב ואת חשבון הבנק שלה.

חייב לציין שהבחירה הנכונה בוצעה, ואין שום חרטות. רק סיפוק מהעובדה שיש אנשים ששווים את תארם "אומן" !

בנימה אחרת , בוא נגיד והייתי הולך למוסך "תושיה" ומתחיל להתווכח ואף לריב על כשלונם ודורש את כספי בחזרה.. מה הסיכוי שזה היה קורה? אני שואל ברצינות. מפני שניסיון העבר שלי עם מוסכים מורשים, אין שום סיכוי לכך .

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה לך על שתרחת ועדכנת לאחר זמן כה ממושך

אני מאד מעריך את זה ונהנתי לשמוע שהרכב חזר לשרת את בעליו ולא להפך .

תודה תודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...