Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנתי את הרכב הנל מהחברה והוא מגיע בלי בקרת אקלים.

ראיתי באיביי את החלק של הבקרת אקלים והשאלה שלי האם אפשר להוציא את החלק הרגיל (ה3 עיגולים שצריך לסובב) ולהתקין את הבקרת אקלים החדשה.

תודה

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

רכב חדש דנדש, ואתה כבר רוצה לפרק חלקים בדשבורד?

יכול להיות שהיית צריך להזמין מראש את האוטו מאובזר כפי שאתה רוצה.

בכל מקרה, לשאלתך, אני לא בטוח שניתן לסדר את מה ששאלת (כי אולי צריך חיבור פנימי, צמת חשמל נוספת, וכו' וכו').

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה רע ב-3 עיגולים שיש עכשיו?

קח בחשבון 1. שזה לא בטוח יתאים לך.

2. אפילו אם זה מתאים לך והכל בסדר ברגע שיש תקלה לא תיהיה לך אחריות, ואם הם ממש רוצים לתקוע הם יכולים להגיד לך שהמערכת הזאת הרסה לך הרבה דברים שקשורים בחשמל כי זה לא מקורי ומתאים וכו...

אני הייתי נשאר עם הרגיל במקום כל הסיבוך הזה

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

מערכת בקרת אקלים זה מעבר לרק פאנל עם כפתורים

יש מחשב שמנהל את זה שני מדחסי מזגן (אם אני לא טועה)

זה הרבה יותר מורכב מלהחליף פאנל שליטה.

פורסם
מערכת בקרת אקלים זה מעבר לרק פאנל עם כפתורים

יש מחשב שמנהל את זה שני מדחסי מזגן (אם אני לא טועה)

זה הרבה יותר מורכב מלהחליף פאנל שליטה.

אתה צודק ב100 אחוז יש מחשב בקרת אקלים שמתלווה לעסקה הזה וגם חיישן טמפרטורה בנוסף צמת חוטים שלא קיימת באוטו נכון לעכשיו זה לא פשוט כל כך לעשות את זה ואם זה אפשרי אולי דרך החברה שזה לפי דעתי לא הכי כלכלי . אז עדיף שתישאר אם 3 כפתורים ככה אני חושב בכל אופן.

• תוכן חדש...