Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צבעי לרכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אוסף הפוצים והגנבים שמבטיחים ולא מקיימים יחד עם גישה של לקוחות פוצים, מתנשאים ומטומטמים שלכאורה "מבינים" גורמת לחוסר אמון מוחלט בתוצאות המחיר הגבוה.

רוב הספקים, משקרים ביחס לחומרים, להשקעה ולכוונה המקצועית מאחורי הביצוע ומטרתם אחת להרוויח כמה שיותר כסף מפריירים וטיפשים.

לכן מקומם לקרוא את שכתבת כאילו שהמציאות טהורה והאשם באילו שלא מוכנים ליפול שולל בידי גנבים.

צביקוש, אתה טועה כי אינך יודע בכלל מה עלות ההוצאות האלו.

ניתן לקנות עוגת שוקולד מוכנה בסופרים במחיר של כ 28 ש"ח וניתן לרכוש עוגת שוקולד במחיר של 110 ש"ח.

בעוגת השוקולד שמחירה 110 ש"ח יש רק חומרים במחיר של 60 ש"ח (יותר ביצים, שוקולד איכותי, שמנת לקצפת עמידה ולא רגילה ועוד ועוד).

כל אחד יחליט איזה עוגה הוא מעדיף לקנות ולאכול או איזו רמת צביעת מכונית ומחיר הוא רוצה.

מי כמוך יודע שפחחות וצבע במחיר זול לא מחזיקה מעמד הרבה זמן ואז, אם רוצים איכות טובה, צריך לשלם שוב פעם כסף.

בברכה - רפי לין

פורסם
ובכן, לפי התגובות כאן כנראה לא הייתי 100% ברור עם הדרישות שלי אז ככה:

הרכב המדובר הוא ב.מ.וו 633 E24 - לא "אונייה אמריקאית" אבל גם רכב לא קטן בפני עצמו. למזלי האוטו נקי כמעט לגמרי מחלודה אז זה לא צריך להוות בעיה. הצבע הנוכחי לא נורא, הוא פשוט נראה "עייף" היות וזה הצבע המקורי שהגיע מהמפעל ב-78'.

אני מעדיף לשמור על התקציב הנתון אבל אם אין ברירה אז אין ברירה- אני מחפש צבע שיחזיק תקופה ארוכה.

יש חומר שנקרא משחזר צבע שהוא יכול (מניסיון) לחולל פלאים.

החומר הוא למעשה פוליש עדין שמרענו את גוון הצבע ומחזיר לו את הגוון המקורי.

לאחר מכן כמה שכבות של ווקס שמבריק ואוטם את הצבע והרכב נראה כמו חדש.

גם כאן חשוב להשתמש בחומרים איכותיים (אני משתמש בחומרים של חברת טרטל והתוצאות מעולות)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אסף, הוצאת לי את המילים מהפה...

אם מדובר בצבע מקורי, כדאי לנסות לשמר אותו עד כמה שניתן אלא אם כן אין ברירה.

בוא נתחיל מזה שמן הסתם צדדי הרכב במצב טוב והבעיה היא בעיקר במכסים ובגג. את הצבע בצדדים אין סיבה לא "להחיות"

גם הצבע במכסים יכול להראות שרוף, אבל שלייף סבון בתוספת החומר שהוזכר כאן (וכן הוא עושה פלאים, בעיקר עם מכונה) יכול לעשות דברים שנראים על פניו בלתי אפשריים.

הסיבה היא שגם אם שכבת הצבע החיצונית נראית שרופה וגמורה, שלייף נכון פשוט מוריד את השכבה השרופה והפוליש מוציא את כל הברק חזרה החוצה והפלא ופלא הצבע חוזר לחיים!

גם במקרה והצבע כבר גמור לגמרי יהיה אפשר לצבוע רק את המכסים כי את הצדדים ברכב בעל צבע מקורי בטוח שאפשר להחייות.

יש שני בעלי מקצוע שאני מכיר שעושים את הפרוצדורה הזו כמו שצריך, אחד מהם גם מגיע אליך הביתה ועושה את זה תמורת כ 1500 ש"ח. יש כאן איפשהו שרשור של קדילאק שעשו לה את זה עם תוצאות מדהימות

פורסם
אסף, הוצאת לי את המילים מהפה...

אם מדובר בצבע מקורי, כדאי לנסות לשמר אותו עד כמה שניתן אלא אם כן אין ברירה.

בוא נתחיל מזה שמן הסתם צדדי הרכב במצב טוב והבעיה היא בעיקר במכסים ובגג. את הצבע בצדדים אין סיבה לא "להחיות"

גם הצבע במכסים יכול להראות שרוף, אבל שלייף סבון בתוספת החומר שהוזכר כאן (וכן הוא עושה פלאים, בעיקר עם מכונה) יכול לעשות דברים שנראים על פניו בלתי אפשריים.

הסיבה היא שגם אם שכבת הצבע החיצונית נראית שרופה וגמורה, שלייף נכון פשוט מוריד את השכבה השרופה והפוליש מוציא את כל הברק חזרה החוצה והפלא ופלא הצבע חוזר לחיים!

גם במקרה והצבע כבר גמור לגמרי יהיה אפשר לצבוע רק את המכסים כי את הצדדים ברכב בעל צבע מקורי בטוח שאפשר להחייות.

יש שני בעלי מקצוע שאני מכיר שעושים את הפרוצדורה הזו כמו שצריך, אחד מהם גם מגיע אליך הביתה ועושה את זה תמורת כ 1500 ש"ח. יש כאן איפשהו שרשור של קדילאק שעשו לה את זה עם תוצאות מדהימות

הנה השרשור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175262&highlight=%D7%A6%D7%91%D7%A2+%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%A7

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
6-8 אלפים זה תקציב בעייתי מאוד. לדעתי 8 מתחיל בקושי לגרד את התקציב מלמטה מאוד מלמטה, וזה בהנחה שמדובר הכנה וצביעה בלבד ללא פחחות, שאתה מפרק ומרכיב לבד, ושאתה רוצה משהו באמת איכותי.

זה בפירוש לא יהיה בתקציב אבל אני ממליץ בחום רב על מוסך "איילת השחר" בראשון לציון. הוא עשה לי את העבודה בפורשה, וידוע לי על עוד רכבי אספנות מדהימים שהוא עשה. חזי בעל המקום הוא בחור נפלא שלא מתווכח על כלום. כל דרישה נענית מיד, אם יש משהו לא מושלם שהוא פספס או שלא היה מושלם בעיניי (לא היה עד היום פחח או צבעי שלא התחרט שהוא עבד איתי...) הוא יעשה את זה שוב בחיוך ובלי אף טענה. העבודה אצלו יצאה מעולה גם עבור פרפקיוניסט מופרע כמוני.

ממליץ בחום רב אבל תהיה מוכן לכך שהתקציב יצטרך לצמוח קצת...

בהצלחה

איתן

שלום לך אני אבי ואני צבעי רכב מאיזור הדרום אם אתה מעוניין צור איתי קשר,0542344529 ובמחיר שלא תחלום
פורסם

אני עשיתי פחחות אצל אותו בחור מאלקנה לחיפושית שלי ולא ביקשתי ממנו לחסוך בכסף ביקשתי שיעשה עבודה טובה וזה היה התנאי היחיד. בסוף אחרי חודש החתחילו בועות בצבע. חריצים כמו אדמה יבשה בגג. בנקום ריתוחים היוא חיבר חלקי פח עם ניטים. ועוד ועוד ניסים ונפלאות. בקיצור הרס את האוטו.

היום האוטו שוב בדרך לשיפוץ ועכשיו יש פי 3 עבודה.

בקיצור אני ממש לא ממליץ עליו. ועל פחח שלא יהיה צריך לשבת לו בוריד ולתת לו אישור לכל שלב ושלב.

פעם האמנתי לאנשי מקצוע היום הם לא זזים בלי אישור שלי.

פורסם

אני הגעתי בחיפושי כבר לסכומים של 10K ש"ח ,ועדיין לא מצאתי פחח לחיפושית (בחתימה ).

בהתחלה התעקשתי לבצע את הפחחות וצבע רק אצל ישראלים ,אבל מהר מאד בעצם לא כמה חודשים של חיפוש

הורידו אותי מהנושא .רוב הישראלים גם מתעצלים לקבל עבודות על אספנות בטענה ש2 כנפיים לרכב ליסינג מכניס להם הרבה יותר .

כרגע הרכב ערום לגמרי בלי חשמל בלי ברגים בודי מופרד מהרצפה ,אין הרבה עבודה על הרכב מבחינת פחחות רק 3 טלאים ,

אבל מצריך שיוף של המרכב פנים + חוץ .

אם מישהו מכיר בעל מקצוע גם מבני דודנו באזור זכרון יעקוב בטווח של עד אזור השרון או לכיוון חיפה אשמח לעזרה.

אני כבר די מיואש מהנושא .

יוסי

פורסם
צביקוש, אתה טועה כי אינך יודע בכלל מה עלות ההוצאות האלו.

ניתן לקנות עוגת שוקולד מוכנה בסופרים במחיר של כ 28 ש"ח וניתן לרכוש עוגת שוקולד במחיר של 110 ש"ח.

בעוגת השוקולד שמחירה 110 ש"ח יש רק חומרים במחיר של 60 ש"ח (יותר ביצים, שוקולד איכותי, שמנת לקצפת עמידה ולא רגילה ועוד ועוד).

כל אחד יחליט איזה עוגה הוא מעדיף לקנות ולאכול או איזו רמת צביעת מכונית ומחיר הוא רוצה.

מי כמוך יודע שפחחות וצבע במחיר זול לא מחזיקה מעמד הרבה זמן ואז, אם רוצים איכות טובה, צריך לשלם שוב פעם כסף.

בברכה - רפי לין

100% צודק אני עובד במוסך של אחד מיבואני הרכב במחלקת פח וצבע והשבוע קנינו צבע לאיזה רכב מיוחד ו 300 גרם צבע עלו 1100 ש"ח לפני מע"מ , קחו בחשבון את העובדה ששמאי של חברת ביטוח משלם 400 ש"ח פחחות לכנף של רכב שלא צריכה טלאים ובעבור צבע עוד 600 ש"ח הרי לכם 1000 ש"ח לכנף של רכב חדש. חברו את מס' החלקים שיש ברכב ותראו לאיזה מחיר מגיעים , לדעתי כל עבודת פחחות מתחת ל-10000 ש"ח יש בה נסיון לחיסכון של בעל המקצוע על חשבון הלקוח

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...