Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הלכתי באמריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקומך הייתי לוקח את הגרנד מרקיז/קראון ויקטוריה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיצר- תגיד שאתה רוצה מוסטאנג. יש לי תחושה שבקרוב נזכה לראות מודעת מכירה של איזו GTI אדומה.

כתיבה מצויינת! נהנתי לקרוא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה כתבה, מאוד נהניתי לקרוא. אתה מתבזבז שם בהיי-טק (או הדבר הזה שאתה עושה כדי להתפרנס :wink:).

הזכיר לי נשכחות (מלפני שנתיים...) - גם אני התחלתי את הטיול עם שאיפות צנועות והצלחתי לשכנע את אשתי בשן ועין לשדרג לצ'אלנג'ר V6

שכורה ואיומה. בקליפורניה עברתי לשבוע במוסטנג GT קופ, אומנם ידנית אבל 2010, עם המנוע הקודם ו"רק" 315 כ"ס. אוטו פרימיטיבי אבל מאוד כיפי, עם המון אופי, כוח וצליל, כזה שמעודד אותך באופן מתמיד לחוליגניות (אותי לפחות :twisted:).

יום אחד, כשיהיה זמן או מקום אכתוב גם עליה.

ניצן

נ.ב - מתי הספקת לנהוג בסקודריה?

(נבלה)

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

אני חושב שזו פעם ראשונה שאני קורא פוסט בפורום הזה בכזה אורך ומתבאס כשאני מגיע לסוף. Well played.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

חיזקת את מה שתמיד טענתי: אין תחליף לנפח ואם בעלים של מוגדשת נהנה כ"כ מנפח מנוע בהמי - אז דיינו. :-D

נהנתי מאוד לקרוא - תודה לך.

פורסם

נהנתי מאוד לקרוא, אני צריך לבקר שוב בארה"ב...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אהבתי לקרוא!

אחח איפה אנחנו חיים, איפה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אחלה מבחן, נהניתי! גם ככה מאז שנחשף הדור החדש אני מחכה בקוצר רוח להשתדרג אליו (יש לי כבר מפרט מוכן), רק מחכה להזדמנות שיפתח כבר היבוא!!

דווקא דבר אחד שאני לא הייתי מסכים לגבי יחידת התאורה (שלא ממש השתנתה בין הדור שלי לדור החדש) אחד הדברים שתמיד שמים לב אליו גם אנשים שעולים איתי לרכב הוא תאורה חזקה יחסית לרכב פרטי. בסך הכל רכב פשוט, פרמיטיבי עם המון אופי וסטייל (מדברים על פרמיטיבי, אצלי אין לא בקרת משיכה ולא בקרת יציבות, אפילו ABS לא קיים) וזה בדיוק מה שאני כלכך אוהב בו.

ולא לשכוח אפטר-מרקט, יש הרבה פוטנציאל להוציא עוד הרבה מעבר למה שהיצרן נתן ברכב הזה ככה שיש עם מה לשחק.

פורסם

תודה תודה. להבא, הבעיה תהיה איך לתמרן את חברת ההשכרה לתת לי מוסטנג כזו בדיוק באותו מחיר...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבעיה היא לא המחיר (אתה מזמין, מהארץ, מוסטנג לשבוע ב500-600 דולר גם כרגע), אלא לקבל GT קופה ולא V6 קאב, נניח. הרי בהשכרה לא מתחייבים על כלום, ואני לא בטוח אם אפשר לדאוג שישמרו לך רכב ספציפי גם אחרי שיש לך כבר הזמנה ביד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תמיד כיף לקרוא פוסטים כאלה ! מהנה ביותר ועוד שהכתיבה הייתה עניינית ולא משעממת .

אנשים חיים שם בארה"ב

auto emocion

• תוכן חדש...