Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הלכתי באמריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיים לא אשכח את העקיפה הזו... הצמדתי את הדוושה לרצפה במכה אחת וכ"כ נבהלתי מהשאגה של המנוע שממש רעדתי! אני לא מגזים! רעדו לי הידיים!

עכשיו קח את זה, ותוסיף 112 כ"ס...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ידעתי לגבי השירוקו. זה הופך את התמחור של המגאן להזוי כפליים.

מה קורה ליבואני הצרפתיות?

היתכן שצ'מפיון הפכו עורם ונהיו חסידי אומות עולם?

יתכן שזה קשור לשערי מטבע. צ'מפיון משלמת על מותגי פולקסווגן בדולרים, בעוד שעל יתר הדגמים ביורו. אני מניח שיבואני הצרפתיות משלמים ביורו.

הלכתי ביום שישי לאולם התצוגה של לובינסקי לראות את ה RCZ.

אין לי תיאור אחר חוץ מ"מדהימה".

יותר מהמתחרה הישירה שירוקו וגם יותר ממכוניות קופה שעולות פי 2 , 3 ו-4 כמו מרצדס CL, מרצדס E קופה, סדרה 3 קופה, סדרה 6, A5, XKR ואינפינטי G37 קופה (שכחתי מישהו?).

גם יותר מכל האמריקאיות (יסלחו לי בעלי המוסטנג), חוץ מקורבט.

אני חושב שגם אם יהיו הרבה RCZ על הכביש, היא עדיין תיראה מדהימה, אבל אולי אני טועה. גם פעם ראשונה שראיתי מזדה 3 האצ'בק חשבתי שהעיצוב שלה יפה במיוחד.

בכל מקרה, בבריטניה RCZ 156 עולה 2% יותר משירוקו 160. בישראל זה 12%, אז כמו שרועי כתב, למרות שגדלנו על זה ש"מי ששואל על ירידת ערך הוא לא חובב רכב", אין לי כוונה לזרוק כסף.

בכל מקרה, השארתי את פרטיי בשביל נסיעת מבחן, למרות שנסיעת המבחן מתבצעת על דגם ה 200.

פורסם

ואגב, רועי, שקול את השירוקו 2.0.

עבורי הישיבה בשירוקו לא מספיק ספורטיבית (מעדיף יותר משהו בסגנון מיאטה), אבל בוודאי שהרבה יותר ספורטיבית מגולף.

לי פתרו את ההתלבטות 160 או 2.0 בזכות זה שה 2.0 מגיעה רק באוטומט (וכן, גם DSG אני מגדיר כאוטומט), אבל אתה בכל מקרה מעדיף אוטומטי.

האמת, אם הייתה אפשרות לידנית עם מנוע אטמוספרי בסגנון מה שהיה פעם VR6 או V6, אז עוד יותר טוב. אני מעדיף נפח על טכנולוגיה, אבל אף אחד בפולקסווגן לא שואל אותי והיום אפילו דגמי ה R מגיעים עם 4 צילינדרים.

אני יכול להעיד ממקור ראשון שהרכב לא תופס יותר מידי תשומת לב. בטח שלא פונים אלי ברמזורים כמו שהיה עם המיאטה (פעם אחת בני דודים שאלו אותי "כמה עולה?", אבל אני מניח שעם סובארו DL עוד יותר בני דודים היו שואלים אותי).

המקסימום זה מחמאות מהשכנים "איזה אוטו יפה זה".

יכול להיות שזה המקומות שאני מסתובב בהם - אפילו בגן של הבן שלי האוטו לא ייחודי: אחד האבות שנסע ב S500 החליף ל SLS.

רציתי לשאול אותו איך הוא פתר את בעיית ביטול כרית האוויר במרצדס, אבל ראיתי שהווא אפילו לא חוגר את הילד במושב הקדמי (כמו שנאמר - אם יש לך 1.1 מיליון ש"ח לאוטו, אין דאגות... אני יודע שהיא עולה 2.2 מיליון בישראל, אבל היא עם מספר דיפלומטי...).

אבל שוב, אם אתה רוצה משהו שייראה לחלוטין כמו מכונית רגילה ללא שמץ ספורטיביות, אז זה GTI.

• תוכן חדש...