Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וופל בלגי באזור המרכז - היכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיון שהוופל בר המעולה של ירושלים סגור בשישי בערב אני מחפש באזור תל אביב-הרצליה או ראשון מקום שמכינים וופל בלגי טוב אבל לא סתם חרטא ! ושיהיה פתוח היום בערב .

יש הצעות ?

פורסם

יש הרבה סניפים של לה-גופרה באיזור, ממה שאני מכיר יש בהרצליה פיתוח אחד, ובצומת פארק רעננה סניף נוסף

בתאבון

פורסם
לה-גופרה ברחוב אבן גבירול (בערך מול גן העיר).

מומלץ :yum:

מומלץ ביותר! (אבל הסניף בבעלות חבר, ככה שאני קצת משוחד)

פורסם

יש גם את הבריסל (סוף אבן גבירול)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הייתי שם לפני שנה פלוס פעמיים בהפרשים של חודשיים , היו הבדלים ענקיים באיכות של המנה .

בלה גופרה הייתי הרבה פעמים יחסית , ותמיד יצאתי עם :-D .

אפשר לאחל דייט נעים לפותח השרשור ? ;)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לה גופרה נראה טוב משיטוט קצר באתר שלהם , מניסיון של אנשים בפורום ניתן לבוא בשעה מאוחרת בסביבות 12 ?

ויש חניה באזור ?

לגבי הדייט - זה לא בדיוק דייט , חוגג 3 חודשיים עם החברה שגם בדייט הראשון שלי איתה התייעצתי בחברי הפורום :wink:

תודה לכולם !

פורסם

חניה באזור אין הרבה, אבל יש. על רוב אבן גבירול מותר לחנות בחינם בשישי בערב, אז פשוט תפטרל פעם או פעמיים וכבר תמצא מקום לדחוף את האוטו. רק תשים לב לשלטים, כי הפקחים האלה של עיריית תל-אביב... :twisted:

אפשר ואפילו רצוי לבוא ב-12. רק צא מנקודת ההנחה שאתם עלולים להמתין קצת עד שיתפנה שולחן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קנה טוסטר לחיצה עם פנלים נשלפים ותכין לבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...