Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הזמן יש להם הנחה 20% ובחגים יש הנחה 25%. באמת אתר אמין ומומלץ.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתי את התגובות על הDiamond Vision וקניתי לעצמי זוג H7

באתי להמליץ על אתר אנגלי ממש טוב (אולי חלק מכירים) וגם יש עכשיו 20% הנחה אז ממש שווה לקנות עכשיו

והמשלוח בחינם ומגיע תוך 7 ימים.

http://www.powerbulbs.com/

סלח לי על המילים, אבל Diamond Vision חרא של נורות. עוצמה חלשה מאוד!

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם (נערך)

התמונה שהעלת ממש קטנה ואי אפשר להגדילה ולראות בבירור.

יש אותה ביותר גדול ?

או שנעשה את זה יותר פשוט,האם הנורות האחוריות האלה יתאימו למאזדה 2 ?

http://www.ebay.com/itm/X2-T20-SMD-5450-High-Power-Car-Signal-Tail-Turn-LED-Light-Bulb-Amber-Yellow-Lamp-/271406970699?hash=item3f311db74b&vxp=mtr&rmvSB=true

http://www.ebay.com/itm/X2-T20-SMD-5450-High-Power-Car-Reverse-Backup-LED-Light-Bulb-Super-White-Lamp-/271406976336?rmvSB=true

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

שלום לכולם

אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל נורא מבלבל ! ! !

ברשותי איביזה 2011 tsi חמש דלתות ,

לא ביצעתי קוסמטיקה ברכב ואני מעוניין להתחיל בנורות לבנות ולא קסנון .

אני מעוניין להחליף נורות ראשיות , ערפל וחנייה , מה הכי מומלץ ואמין כיום ?

איזה נורות צריך לשים על מנת שלא תופיע שגיאה ברכב ?

בנוסף אני מעוניין להוסיף תאורה על המספר רכב , מה הכי מומלץ וכמובן שלא נצטרך להחליף כל חודשיים .

תודה לכולם .

פורסם

התקנתי קסנון במאזדה 3 והקרן אור לא מדויקת כמו במכוניות החדשות, כלומר אין פס ישר של התאורה כמו בתמונה.

יש דרך לכוון אותם?

IMG_2477.jpg

פורסם

זה לא אמור להיות פס ישר כמו בתמונה.

בתמונה זה צילום של פנס בתקן אמריקאי,ולא בתקן אירופאי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שאתה רושם התקנתי אתה מתכוון לזה שהתקנת מנורה או התקנת קייט סיני או כל סוג אחר על הרכב?

אם זה המקרה הראשון כנראה שהמנורה יושבת לא כמו שצריך ולכן נוצר לך אי דיוק בכיוון שלהם .

אם זה המקרה השני ממליץ לך להוריד את הקייט פחות מהסיבה החוקית אלה יותר מבחינה הבטחותית ,קייט שאינו מקורי או במילים אחרות סיני זול ,ללא עדשת מיקוד מפזרת את האור באופן לא אחיד ומסכנת את משתמשי הדרך ואותך.

נכון שהתאורה הקסנון יותר איכותית ומשדרת יוקרה,אבל זה לא שווה את התעסקות אם החוק.

לא נדבר שקייט זול בשילוב של התקנה חאפרית יכולה לפגוע במערכת החשמל של הרכב ובמקרה הגרוע לשרוף אותה.

וכמו שהבחור כתב לך התמונה הינה של פנס בתקן אמרקאי ולא ארופי

תבדוק מול רכב דומה ותשווה

פורסם

התקן האירופאי המקובל בארץ שונה ממה שהצגת.

האלומה הימנית ארוכה יותר מהאלומה השמאלית וזאת כדי שלא לסנוור את הנהגים בצד השני.

מה שגם, הכיוון צריך להיות אוטומטי בהתאם לעומס הרכב / זוויות המתלים באמצעות מנגון ייעודי

M-TECH E46

פורסם

ברכב שלך מותקן פורג'קטור שמותאם לנורת הלוגן. לא תגיע בחיים לקו חיתוך כזה חד גם אם תתקין קיט של BMW סדרה 7.

מה שקיים אצלך ברכך יסנוור את הנהג שממולך ומלפנייך. עשה טובה ופשוט תעיף את זה מהרכב שלך כמה שיותר מהר.

אם בכל זאת חפצה נפשך בקיט קסנון איכותי, לפחות תעשה את זה כמו שצריך- http://www.theretrofitsource.com/components/projectors.html

זה אומר התקנה של עדשה מתאימה. לגבי מאזנים, אני לא יודע אם הקיימים מתאימים, ואתה עוד מוותר על המתזים.

וגם זה עדיין לא חוקי

ג'ובני

פורסם (נערך)

בתמונה זה גם לא לפי התקן האמריקאי. המדרגה צריכנ להיות יותר מובחנת

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה בסדר גמור, אצלי בבמוו בבי קסנון האלומה גם נראית ככה צד ימין טיפה יותר גבוהה משמאל וזה על מנת לא לסנוור את הנהגים ממול וגם בשביל להאיר את השילוט בצד ימין לכביש.

דווקא האלומה נראית אצלך טובה מאוד ונקייה ללא זליגות אור למקומות שלא צריך.

• תוכן חדש...