Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך גם את עזרתכם

ברשותי ניסאן קשקאי החדשה, (2015) הרכב מגיע עם תאורת DRL יפה מקדימה בצבע לבן, אולם לרכב יש נורות הלוגן בצבע צהוב רגיל

אני מעונין להחליף לנורות בצבע לבן תואמות ללדים של הDRL האם יש מקום בחיפה שמחליף את הנורות? למיטב ידעתי זה H7 אם לא איפה מומלץ לקנות ? איזה חברה? איזה גוון צבע?

כמו כן לרכב זה בגירסא הבחירת (TEKNNA) יש אופציה לקבל את הרכב עם פנסי LED מלאים מקדימה -גם אור רגיל האם יש אופציה להפוך את הפנס אצלי לכזה דבר?

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבת שלום לכולם (:

היום קבלתי הצעת מחיר במקום 800 ש"ח ב600 ש"ח להתקין מנורות טורבו לד לפנסי ערפל במאזדה 3 החדשה,

האם המחיר הגיוני?מה מומלץ לפנסי ערפל?אני פשוט רוצה להשלים את המראה היפה עם פנסי קסנון המקוריים שיהיו גם בפנסי ערפל.האם מנורות פיליפס/H7 יותר מומלצות?

נ'ב אם זה לא מתאים לפורום הזה אז נא להעביר לפורום המתאים.

פורסם

מבחינה פרקטית גרידא, בזמן ערפל לתאורה בגוון חם יש יתרון מובהק על פני תאורה בגוון קר (כמו קסנון).

אין לי מושג מה זה טורבו לד, אבל אם זה בגוון קר אז לדעתי עדיף להימנע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לי מושג מה זה טורבו לד

לפי הבנתי מהמוכר,מנורת טורבו לד זה מנורה מאווררת שלא מתחממת ולא נשרפת,ובגלל זה היא יקרה.

מה היתרון בין צהוב ללבן? בצהוב רואים יותר טוב?

אני רוצה אור לבן בפנסי ערפל ומחפש משהו איכותי שלא נשרף ומתקלקל אחריי קצת זמן,המלצות יתקבלו בברכה

פורסם

אין דבר כזה טורבו לד , מדובר בהמצאה של המוכר.

600 שקל זה מ-א-ו-ד יקר לזוג נורות לד שקר כלשהו.

זוג נורות עם לדים סדרה 5630 (חזק מאוד ולבן מאוד) לא אמור לעלות לך יותר מ100 שקל לזוג איכותי או זוג סטנדרטי ב40-60 שקל

פורסם

Tamir FR

מההתחלה המחיר הזה נשמע לי ממש לא נורמלי ובגלל זה אני מברר פה,אתה מכיר נורות מומלצות טובות שכדאי לקנות?

כאלה שלא מתקלקלות מהר.

פורסם

ברשותי ניסאן קשקאי החדשה, (2015) הרכב מגיע עם תאורת DRL יפה מקדימה בצבע לבן, אולם לרכב יש נורות הלוגן בצבע צהוב רגיל

אני מעונין להחליף לנורות בצבע לבן תואמות ללדים של הDRL האם יש מקום בחיפה שמחליף את הנורות? למיטב ידעתי זה H7 אם לא איפה מומלץ לקנות ? איזה חברה? איזה גוון צבע?

כמו כן לרכב זה בגירסא הבחירת (TEKNNA) יש אופציה לקבל את הרכב עם פנסי LED מלאים מקדימה -גם אור רגיל האם יש אופציה להפוך את הפנס אצלי לכזה דבר?

פורסם

50 ש''ח מאיבי:

attachment.php?attachmentid=422965&d=1431089820&thumb=1

paperclip.png תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=422964&stc=1&thumb=1&d=1431089763

של איזה חברה הנורות?

מישהו יודע איזה נורת לד/לבנה מומלצת לשים על מאזדה 3 החדשה?

פורסם

הנורות מן הסתם ללא חברה כלשהי, עוד מוצר סיני מצוי מאיבי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

600 שקל ??? מאוד יקר !!!!

לי עלה 500 שקל כל הרכב ושאני אומר כל הרכב זה כל נורה שיש ברכב הוחלפה ללד לבן, אגב גם לי יש את המאזדה 3 החדשה.

ממליץ לך על הדר, בן אדם מקצועי ואמין !

תחפש בפייסבוק "hi led פתרונות תאורה לרכב" תראה את העבודות שלו, לא מזמן הוא העלה גם את העבודה שהוא עשה לי, בקיצור מומלץ בחום.

פורסם (נערך)

שתהיה בעניין גם 500שקל זה יקר מאוד,

שמע 20נורות לד T10 אתה מזמין ב20ש"ח באיביי.

20נורות יספיקו לך להחליף את כל הנורות באוטו ועוד ישארו לך כמה.

וראיתי את העבודה,שמע אור יפה, אבל לא שווה 500שקל.

כולה שם כמה נורות לד, ועל זה 500 שקל? לא שהוא שם לך קסנון,

או שם לך נורות לפנסי ערפל שגם אם היה עושה את זה, זה היה אמור לצאת גג של הגג 300ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי xMasTer0fDw

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

500 שקל כולל הכל + זוג נורות נוספות ללוחית רישוי.

לדעתי מה שקיבלתי במחיר הזה שווה, אני לא בעניין להזמין מאייביי לחכות וכל זה, בכל זאת לדעתי אני חושב שהמחיר מצויין.

פורסם
התקנתי קסנון במאזדה 3 והקרן אור לא מדויקת כמו במכוניות החדשות, כלומר אין פס ישר של התאורה כמו בתמונה.

יש דרך לכוון אותם?

[ATTACH=CONFIG]422215[/ATTACH]

חבר ,זה ישר מאוד וזה נקרא מכוון.

תסע ותהנה

• תוכן חדש...