Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור לך להתקין שום תאורה לא מקורית בחלקו החיצוני של הרכב.

בפנים הרכב מותר - אבל תאורה פנימית הפועלת בשעת נהיגה תפריע לך לראות את הסביבה ומסוכנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב,

התחדשתי בסיאט לאון סטיישן חדשה ברמת גימור סטייל. הפנסים הקדמיים דיי הורסים את העיצוב המאוד מעודכן של הרכב. ניסיתי לבדוק במספר מקומות היכן ניתן לרכוש את הפנסים המקוריים עם פסי הלד אך לא מצאתי.

מישהו יכול לכוון מאיפה? עלויות? חוקי, וכו'?

תודה מראש.

Full-LED-Headlights.jpg

s.jpg

פורסם

היי , קודם כל תתחדש.

ראיתי באיבי המחיר עד כמה שזכור לי סדר גודל של 2K לפני מיסים.

בארץ לא יודע עם אפשר להשיג.

2017 Type R

פורסם

הזמנתי והתקנתי נורות osram cool blue intense שהחליפו את הדיימונד ויז'ן.

יתרון אחד ויחיד הוא העוצמה - האוסרם מאירות מצויין. החיסרון הבולט - הגוון צהוב מאוד ביחס לדיימונד ויז'ן.

פורסם

אני רוצה לקנות קיט קסנון H7,

איזה מומלץ מהם ?

http://www.hids-direct.co.uk/categories/hid-kits/hid-kits-by-bulb-type/h7

ובכלל למישהו יש מושג איך הקיטים שלהם ?

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

טוב אחרי שכולנו חפרנו בנושא הנורות אילו טובים יותר אילו פחות ואילו נותנים צבעים שונים בכל צבעי הקשת. אני רוצה להעלות שאלה חדשה בנושא שלא התעמקנו בה ( נדמה לי ).

ערכת המגברים של הקסנון. קיט HID כמו בקישור הבא 55W HID Xenon Headlight Conversion KIT H1 H3 H4 H7 H11/9005 9006 880/881 9004/7

http://www.ebay.com/itm/55W-HID-Xenon-Headlight-Conversion-KIT-H1-H3-H4-H7-H11-9005-9006-880-881-9004-7-/400756220588?var=670310443329&hash=item5d4eeea2ac&vxp=mtr

חבר התקין את הקיט ומה אומר לכם וואו פשוט וואו מאיר את הדרך בצורה חזקה ויוצאת מין הכלל. לצערי לא אשקר העניין מסנוור מעט בגלל שהפנסים במצובישי שלו הם הפרוז'קטור ללא הגולה הזאת שהיא כמו זכוכית מגדלת שממקדת את האור.

השאלה שלי האם עדיין בW55 היא מסוגלת להמיס את הפלסטיק של הפנס או לא , לגבי האם חוקי כמובן שזה לא אני מודע לעניין אבל מעניין האם זה עדיין יעבור אם שוטר עוצר ואנחנו נחליף נורה מול פניו ונצא ללא נזק גדו. הכי חשוב אם יהיה אפשרי לנתק אותם כי אני מאמין שהם יתחממו מאוד מאוד?

מצטער שהרבה שאלות מקווה שאנשים בעלי נסיון יוכלו לענות ללא מחשבות ותאוריות מופרכות .תודה שבוע טוב לכולנו

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

55 וואט זה 55 וואט, לא משנה מה סוג הנורה, כך שלא אמור להיות נזק לפנס.

העובדה שחבר שלך התקין קסנון על פנסים עם רפלקטור זה ממש רע, ואני מקווה בשביל כולנו שייפגש עם שוטר התנועה הקרוב לביתו.

לא יודע מה תהיה תגובתו של שוטר אם תציעו להחליף מולו את הנורה לרגילה, על זה כנראה תקבלו תשובה רק מאותו שוטר.

לדעתי האישית, חברך יקבל הורדה מהכביש, וטובה שעה אחת קודם.

פורסם

גם לי יש ריפלקטור, וקניתי קנסון מותאם לריפלקטור לא חייבים לסנוור אף אחד.

יש בhid direct נורות מותאמות לריפלקטור, עולות 20 דולר.

נורת קסנון של 55w היא מתחממת משמעותית מנורה של 35w.

נורת קסנון של 35w מאירה משמעותית יותר טוב מהלוגן של 55w.

ממש אין סיבה לקנות קסנון 55w מה שכן הוא גם לא חוקי בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, אתה צודק שיש נורות שמותאמות לריפלקטור. יצא לי לקרוא שזה לא בהכרח מונע את הסינוור.

לי קורה הרבה שכל הקרוסאוברים למיניהם עם קסנון מקורי, לדעתי, עדיין מסנוור.

עכשיו שאלה רצינית לגמרי ולא מתחכמת: יצא לך לעבור עם נורות כאלה טסט? ניסית לבדוק איך אלומת האור נראת ברכב שלך (נניח על קיר) והאם היא באמת נחתכת כמו שצריך, בהשוואה להלוגן על אותו הפנס?

• תוכן חדש...