Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מדברים על חוזקה כאילו זאת מנורה רגילה שצריכה להאיר טוב.

אז ככה, אתם יודעים טוב מאוד שאלו נורות שמצופות בכחול והן נועדו למטרת "דמוי קסנון".

מי שקונה את זה בידיעה שזה מה שזה , לא יופתע אם העוצמה לא חזקה.

מנורות מצויינות מבחינת אורך חיים וגוון.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא לא חוקית לכביש מרוב שהיא חלשה.

מי שרוצה להיות טיפש ולקנות נורה שמאירה חלש בשביל הפוזה שיהיה לו בכיף.

לא חסר נורות שמאירות טוב וגם בצבע סביר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

osram night breaker plus

חזקות וגוון טיפה יותר לבן מהמרונות הרגילות וחוקיות ב100%. אני איתם כבר 3 שנים(סט אחד נשרף אחרי שנה וקצת הסט השני החזיר עוד איזה שנה וחצי ונמכר עם האוטו. ועכשיו סט חדש על האוטו הנוחכי.)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם
היא לא חוקית לכביש מרוב שהיא חלשה.

מי שרוצה להיות טיפש ולקנות נורה שמאירה חלש בשביל הפוזה שיהיה לו בכיף.

לא חסר נורות שמאירות טוב וגם בצבע סביר.

אני עברתי פעמיים איתה טסט, אבל אצלי הגוון צהבהב יחסית (הנורה מקורית, הרכב ישן)

פורסם
הנורות שהופיעו בתגובה לפני.

כמו שרשמתי "

גוון טיפה יותר לבן מהמרונות הרגילות"

לא יותר מזה.

אבל אחלה נורה שנותנת מלא אור. לא זוכר אפילו מתי פעם אחרונה שהדלקתי אורות גבוהים

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם
עשיתי השוואה בין מספר נורות לפני כחודש עבור "אוטו" - התוצאה הייתה הבדלים קטנים יחסית בין הנורות השונות, כך שלא הייתי ממהר להוציא 200 שקלים על סט רק בשביל זה. לחלק מהנורות גוון מעט יותר לבן, אבל ההפרשים לא גדולים. וגם אל תאמינו ל"80% יותר עוצמת אור" או "מאירות למרחק גדול יותר" - בעולם האמיתי אלו בעיקר סיסמאות.

רוני

רוני, פנק אותנו בהשוואה שערכת, או קישור למקום, בבקשה

פורסם (נערך)

אני מעוניין לרכוש פנסי Xenon מקוריים של Hella שמגיעים עם לדים לגולף GTI MK6.

עד עכשיו לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר ומתקין אותם (או לפחות רק מוכר אותם).

c1ebbc3c01e809a08dd8162385199a25.jpg

לבינתיים אני מעדיף להתחיל לחפש בארץ ואז להזמין מחו״ל לבד (מעדיף לא להמר על הסכום שבאמת ייצא לי להזמין מחו״ל).

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם (נערך)

לפי האתר של יבואן HELLA בארץ: פנס ימני יעלה 3855.96 ופנס שמאלי יעלה 4415.49 לא כולל מע"מ (המחירים לא בהכרח סופיים).

יש לך אפשרות לרכוש סט תחליפי שלם של DEPO ב-2980.00 לא כולל מע"מ (יש גם סטים אחרים: 1 2) ללא קסנון.

יש גם ברדליין בחולון כמה סטים ללא קסנון: 1 2 , אולי גם אפשר לבקש מבוריס מרד ליין שיביא לך סט HELLA מחו"ל.

באיביי יעלה לך כל פנס כ-2200 שקל לחדש ולפני משלוח, משומש בסביבות ה-1200 שקל לפני משלוח לפנס.

לדעתי אם אתה נעול על ה-HELLA תרים צלצול ל TG-PARTS באזור ותשאל אותם אם יש להם, אם לא אז תחכה, בטוח תגיע GTI אחת מתיישהו :lol:

יש עוד אופציה של לפנות לאחת הסדנאות שיביאו לך סט HELLA מחו"ל.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

להמר? לא הייתי אומר

קח בחשבון את שיעורי המכס והמעמ

עמלות השקר כבר יהיו זניחות יחסית.

לדעתי? עדיין יצא זול יותר להזמין מחו"ל

M-TECH E46

פורסם

האמת שניסיתי להזמין מ-ECS כי היה לי ניסיון טוב איתם וזוג ראשים כולל נורות ומה שמסביב יצא לי כמו בארץ בערך. יכול להיות שהם יקרים, לא בדקתי בעוד מקום.

כמה אחוז לוקחים במכס על פנסים כאלה? ואם אפשר לינק למקום זול יחסית? חיפשתי באיביי ומה שמצאתי (מקורי, לא חיקוי) יצא בסביבות 7000₪ לפני מע״מ, מכס ומשלוח.

תודה מראש!

• תוכן חדש...