Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס TS

AvielT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זריזה,קטנה,משעממת למראה, אחרי חודש תקלל את הרגע למה לא קניתה כבר רנו קליאו ספורט או איביזה טורבו

יתרונות - אטמוספרית , חיסכון בדלק לעומת רכב עם טורבו , ואמינה

דעה אישית : הייתי כבר מחפש קליאו ספורט 2003 + זה בערך אותו מחיר ובקליאו אתה מקבל 172 כוח סוס לעומת ה125 של היאריס אמה מה ששתיהם אטמוספריות ככה שאתה גם פה וגם שם לא מסתבך עם הטורבו הזללן בעיקר לאור מצב עלות הדלק כיום

יש אחד ברעננה שמוכר TS ושהיא נראת באמת במצב מושלם בצבע כחול , אם תרצה אני יביא לך את המספר שלו (לא מכיר אותו פשוט האוטו חונה ליד המורה הפרטית שלי )

פורסם
זריזה,קטנה,משעממת למראה, אחרי חודש תקלל את הרגע למה לא קניתה כבר רנו קליאו ספורט או איביזה טורבו

יתרונות - אטמוספרית , חיסכון בדלק לעומת רכב עם טורבו , ואמינה

דעה אישית : הייתי כבר מחפש קליאו ספורט 2003 + זה בערך אותו מחיר ובקליאו אתה מקבל 172 כוח סוס לעומת ה125 של היאריס אמה מה ששתיהם אטמוספריות ככה שאתה גם פה וגם שם לא מסתבך עם הטורבו הזללן בעיקר לאור מצב עלות הדלק כיום

בטיאס מדובר במנוע 1.5 105 כוחות סוס,לא?

קליאו 2003 נראה לי כבר עשתה את שלה ויישור קו זה לא משהו שיש זמן אליו כרגע.בטיאס אפשר ללכת על בציר גבוה יותר.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331068

כל מילה נוספת מיותרת

קניתי לפני חודש ואני מרוצה עד הגג כי היא עונה בדיוק על כל הצרכים שלי (מהנה, קטנה, חסכונית, לפי דעתי גם נראית טוב, כוח זמין יחסית למנוע הקטן) תגדיר מה הצרכים שלך ונוכל לענות לך בהתאם.

פורסם

וואלה אתה צודק , אני לא יודע אז מאיפה הבאתי את הנתון של ה125 הייתי בטוח שחבר שהיה הבעלים של הרכב אמר לי שזה 125 כוח סוס

אז זה 108 ? ומחירון של 47 אלף שקל

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=16587&Year=2003

לפי דעתי , זה ממש אבל ממש לא משתלם

פורסם

108 כ"ס.

אמנם בטיפוס בכביש נהיגה תובעני ותלול באופן קיצוני כמו למשל כביש 98 שעולה מחמת גדר למבוא חמה מורגש קצת חיסרון בכוח (אם אתה עושה אותו בעלייה. בירידה אתה לא צריך כוח, רק ביצים של שור), אבל סה"כ ובהתחשב בזמינות הכוח תודות לתיבת ההילוכים הסופר קצרה, היא מגיבה מהר לכל לחיצה על הדוושה.

המחירון של לוי יצחק עוד יותר גבוה. שווה?

השוק חושב שכן.

עשה את השיקולים שלך, מאוד מומלץ סיבוב נסיון כדי שתראה אם אתה מתחבר לרכב אישית. יכול להיות ש3800 סל"ד ב120 ירתיעו אותך ותעדיף משהו שקט יותר.

פורסם

עידן אם המחיר שלה היה 30 אלף הייתי מבין אבל ראבק 47 אלף שקל על מה בדיוק ? על הפינוק שהיא מציעה על האיבזור העשיר של תא הנהג ? על העיצוב החיצוני המטמטם ? על האופי שלא ניתן להשיג בשום מכונית אחרת ? על הכוח המטורף שלה של 108 כוח סוס ? לי יש 100 כוח סוס והשעוני קמש וטורים שלי נמצאים איפה שהם צריכים להיות ולא באמצע האוטו , והמחירון של הרכב שלי הוא 29 אלף שקל

פורסם

כל מה שהערס הקטן אמר זו דעתו והיא לא מייצגת את דעת בעלי ה TS. אני למשל בכלל לא מקלל שלא רכשתי קליאו זבורט וה TS ממש לא מכוערת בעיני.

את ה TS ניתן להשיג משנתונים גבוהים יותר מאשר הקליאו, אבל המחיר בהתאם.

באמת שאין לי מילה אחת רעה לומר על הרכב הזה כמובן מתוך ידיעה מראש מהם חסרונותיו. במילים אחרות, לא הופתעתי ממשהו שלא חשבתי עליו טרם הרכישה.

עברתי איתה כבר 20,000 ק"מ ואין לי טיפת חרטה ש"ירדתי" אליה ממשפחתומטית 1,600 אוטומטית חדשה מהניילונים.

אל תצפה לביצועים חורכי אספלט כי היאריס היא לא מכונה לקו ישר, אבל עדיין תקבל ביצועים טובים בגלל יחס הספק-משקל טוב, גיר סופר קצר (הילוך שני נגמר ב 90, שלישי ב 120, רביעי ב 140) וכן תקבל התנהגות מרשימה בכבישים מפותלים, בעיקר עם הצמיגים הנכונים.

בתור איש גדול מצאתי את הרכב נוח לישיבה כמו גם הכניסה והיציאה ואני דווקא אוהב את התנוחת הנהיגה הגבוהה יחסית. האמינות עד עכשיו (טפו טפו טפו) מרשימה עם 0 תקלות מהיום שהרכב עלה על הכביש אי שם בקיץ 2005.

אני יכול להמשיך ולרשום מגילה על הרכב הזה, אם תמקד שאלות יהיה קל יותר לענות לך עליהן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהצלחה בקנייה, בהנחה שאתה שלם עם המחיר (47,000 ש"ח), ומודע לכל החסרונות.

הקישור הקודם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331068

די מסכם את הנושא.

אני מצטרף להודעתו של smallars:

עידן אם המחיר שלה היה 30 אלף הייתי מבין אבל ראבק 47 אלף שקל על מה בדיוק ? על הפינוק שהיא מציעה על האיבזור העשיר של תא הנהג ? על העיצוב החיצוני המטמטם ? על האופי שלא ניתן להשיג בשום מכונית אחרת ? על הכוח המטורף שלה של 108 כוח סוס ? לי יש 100 כוח סוס והשעוני קמש וטורים שלי נמצאים איפה שהם צריכים להיות ולא באמצע האוטו , והמחירון של הרכב שלי הוא 29 אלף שקל

לדעתי, החבילה שהרכב מספק, בהתחשב בשנתון הרכב, אינה מצדיקה את המחיר הגבוה,

תבקש לנסוע ברכב לפני הקנייה כדי לדעת אם אתה מתחבר,

אני אישית לא התלהבתי, אבל יש בעלי TS שחושבים אחרת :-).

-

פורסם

מבין אנשים שנרתעים ועושים השוואה עם מכוניות שמוציאות פחות או יותר אותו הספק, וזה בסדר כי הם מחפשים תמורה מקסימלית לכסף כמו כל צרכן.

עבורי התמורה היא לא רק הספק או גימור ובגלל זה ציינתי הגדרת צרכים.

את היאריס צריך לקנות מהסיבות הנכונות. השוואה יבשה לפי דעתי לא נכונה פה. היא מתאימה ליאריס 1.3.

אני רק מחכה להיכנס לרכב בבוקר ובסוף יום עבודה. מאריך את הדרך בבוקר לכבישים קצת יותר פנויים ויוצא יותר מאוחר מהמשרד כדי להנות קצת מהנהיגה ולא רק לתרגל ברקס- קלאץ'.

נסיעה לארוחת ערב עם ההורים בי-ם עוברת כמעט תמיד דרך נס הרים.

לא רואה את עצמי מרגיש ככה עם איביזה 1600 או פאביה (תסתכלו בשרשור של איתמר, העלו שם את הפאביה כאלטרנטיבה).

היאריס תפורה עלי, אז שילמתי.

א-ב-ל זה לא חוכמה שאני אצדיק את הקנייה שלי כי יש לנו נטייה טבעית להגן על מה שכבר עשינו, ולכן אמרתי- תן לקונים, אלו שעדיין מתלבטים, להחליט. הם הכי אובייקטיבים, וכרגע הם בעד.

כנראה שאם תחכה יותר מדי תפספס (בהנחה שאתה מעוניין ביאריס).

ובנוסף, כנראה שעוד 4-5 שנים היאריס T תהיה כמו 106 ראלי, כלומר זמנה יעבור (גם לא בטוח) כיום היא רלוונטית מאוד כרמת כניסה לעולם הספורטיבי.

ושוב-

תגדיר צרכים

תעשה סיבוב

ואז תחליט.

פורסם

הכי חכם מה שאתה יכול לעשות , זה לעשות סיבוב על היאריס / איביזה FR / רנו קליאו ספורט

שלושתם בערך בעליי אותו מחירון כאשר באותו גיל , יש הרבה מהם בשוק הכי נפוץ כמובן האיביזה

תעשה סיבוב על כולם ותראה מה אתה מרגיש

נ.ב הFR מוגדשת אז יש לה יתרון קל על הרנו , אבל אני יכול להגיד לך שאני ישבתי עם בחור בעל רנו קליאו ספורט שנת 2003 הקליאו B 2 עם הפנסים המשולשים , והאוטו הזה במילה אחת מ-פ-ג-ר !

המכות שקיבלתי בראש מהמושב בכל פעם שהבחור לחץ על דוושת הגז פשוט גרמו לי לנזק מוחי, הייתי כבר צריך להצמיד את הראש לכיסא בשביל לא לקבל את המכות

פורסם

אם אתה מחפש רכב שהוא קצת יותר נמרץ מרכבים רגילים על הכביש ליום יום זה נראה לי בחירה טובה. אם אתה מחפש רכב לנהיגה חזקה פרופר ה- TS לדעתי לא פרטנרית מתאימה, בלי קשר אם האלטרנטיבות נכנסות לך בתקציב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...