Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטיאק גראן פרי

galbi
שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, ניתנה לי הזדמנות לקנות גראן פרי שנראית במצב טוב ב5 אלף שקל.

האם שווה? למישהו יש ניסיון עם הרכב ויכול להגיד לי מה חשוב לבדוק? או כמה האוטו באמת היה כיף נוח וחסכוני:roll:?

(סתם, אני לא טיפש ומכיר את הסיפורים על האמריקאיות, לא ציפיתי ליותר מדי אבל האוטו בקילומטראז' סביר מחיר זול וסוג של חלום ילדות)

תודה מראש גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי על ההערה שלי, אבל לפי סגנונך אתה קצת ילד, או ילדותי.

נכון, מדובר במכונית די מפנקת, בתג מחיר מגוחך. אבל, מכונית אמריקנית ישנה, עם מנוע ענקי, זה מתכון להרבה הרבה הוצאות חודשיות. בעידן בו הדלק כל כך יקר, אני חושב שבמקומך הייתי מוותר על החלום, רטוב ככל שיהיה...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לעשות חיפוש, יש שמועות שאלטרנטורים זה לא המקום החזק של הרכב הזה (תקנו אותי אם אני טועה).

בזמנו גם אני חשבתי על רכב כזה והתיעצתי עם בעלים של אחת כזאת מנוע 3.1. לפי דבריו צריכת הדלק הממוצעת 1 ל-8. זה סביר בעיניך? (בעיני זה חסכוני בטירוף - אבל אני לא מדד :lol:)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי על פי מה אתה מסיק כי פותח השרשור היינו ילד?,

איני מומחה לאמריקאיות ,אך אם אינני טועה המנוע בגראנד פרי הוא לא "ענקי" מדובר במנוע 3100 וי6.

אכן הןא צורך דיי הרבה דלק,משהו באיזור ה1 ל6 קילומטר בתוך העיר,אבל אם פותח השרשור הולך להשתמש ברכב מהבית לסופר וחזרה,אז זה ממש לא נורא,אם מדובר בירושלים תל אביב לדוגמא,אז עליות הדלק ההיו יקרות משמעותית בהשוואה לרכבים חסכוניים,

הכל תלוי בתקציבך,

אם תקציבך הוא 5-10 אלף ש"ח,הייתי מוותר והולך על משהו פשוט יותר,

אירופאי,קטן וידני.

אם אתה חייב אוטומט,ומרווח הייתי מוסיף עוד כמה אלפים וקונה יפנית מאמצע שנות ה90.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברון, לא נפגעתי מהתגובה, אבל מה זה משנה אם אני ילד או ילדותי?

השאלה שלי הייתה אם האוטו טוב, נוח וממה אני צריך להיזהר, השאלה הופנתה לבעלים נוכחים\בעבר של הרכב הנ"ל ואם אינך מתכוון לענות לשאלה אלא סתם ללעוג אתה מוזמן לשמור את ההערות לעצמך.

זה שאני בן 18 לא אומר שמותר לך לזלזל בי, חוץ מזה מצאתי כבר אוטו אחר מאז פרסום ההודעה אבל תודה לכולכם על העצות וההלצות:lol:.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...