Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שמה שהבנאדם ניסה לומר הוא, שהוא רוצה לקצר את הידית, ולכן חייב להוריד את המנוף של הרוורס..

הוא טוען שמצא פיתרון להבדיל בין הרוורס להילוך חמישי, ושואל אם יש אי אילו השלכות נוספות של הסרת המנוף שכדאי לו להתחשב בהן לפני שהוא מבצע זאת...

איתי ושות'-שירותי תרגום בע"מ :roll:

כן בדיוק למה שאני מתכוון..

דרך הגב בבגרות בחיבור קיבלתי 87

לא ברור לי איך.כותבים "דרך אגב" ולא דרך הגב.

תעודת עניות למע' החינוך.

דבר שני-אל תקצר את הידית.קנה קיט קוויקשיפט.אצל ורטהיים (שמייבא את "קוני") יש קיטים איכותיים.עצם העובדה שיש לך מנגנון טבעת להפרדה של הרוורס הופך את הקיצור למאוד בעייתי-מה גם שהקיצור לא נותן הרבה-הוא לא מקצר את מהלך הידית-רק את גובהה.

קוויקשיפט אני יקנה אחרי שאני יעשה דברים שאין לי.

אם אתה מבין אותי.

כלומר,אתה הולך ללמוד לאיית ורק אז לקנות קוויקשיפט?

קודם הוא הולך ללמוד לאיית , אח"כ הוא הולך לקנות קוויקשיונרי , ורק אח"כ קוויקשיפט.

אלמוג ,

אם לא אכפת לך , למרות שאתה מבקש ייעוץ טכני , אנשים גם צריכים להבין מה אתה רוצה מהם.

אם טורחים להעיר לך זה סימן שאתה לא מסביר את עצמך מספיק ברור. תגובות כמו זו שלמעלה יזכו למחיקה להבא.

:idea:

פורסם

קיצרתי את הידית.

הכל בסדר כבר כמעט שבוע אני נוסע והכל בסדר רק להכניס את הריורס קצת מסורבל

אבל גם לזה אני ימצא פיתרון

פורסם

מה עם תמונה להשוואה לעומת המצב הקודם ?

• תוכן חדש...