Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז אחרי נסיונות של משא ומתן בעבודה של אבי לא הייתה אפשרות לבטח את האוטו מהעבודה בביטוח צעיר ושגם אני אוכל לעלות עליו.

לכן, אבקש את עזרתם בקניית רכב חדש.

יש לציין, הרכב יקנה כניראה מליסינג או כל מקום אחר אשר ממנו אפשר לקנות את הרכב בתשלומים.

אז התקציב עומד בערך על 50-60 אלף ש"ח.

יש לקחת בחשבון את עניין הביטוח מכיוון שכידוע לכם ביטוח צעיר זה לא דבר זול.

כניראה שזה יהיה קצת בעייתי להשיג רכב ידני שכן רוב המכוניות שחשבנו עליהן אינן מגיעות עם גיר ידני.

האפשריות שחשבנו עליהן הן -

מזדה 3 ספורטבק/מזדה 3 אקטיב

מיצובישי לנסר (גם הצורה הישנה וגם החדשה)

פיאט פונטו/גראנדה/אקטיב/

גם סיאט איביזה משנתון 03'-08' בא בחשבון ואף מומלץ, למרות שקשה לי להאמין שאפשר למצוא כאלו בחברות הליסינג השונות.

אם יש דגם שניראה לכם כדאי אתם מוזמנים להמליץ.

חשוב גם שההחזקה לא תהיה יקרה ומבחינת תצרוכת דלק כמובן שעדיף כמה שיותר נמוכה.

תודה מראש, תמיר.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

לדעתי השאלה היא אם אתם נשארים גם עם הרכב מהעבודה של אביך ובנוסף קונים רכב, או שבגלל הסירוב של החברה אתם מחזירים את הרכב ואתם צריכים רכב שיחליף אותו.

אם אתם מחליפים את הרכב (ומחזירים את הרכב מהעבודה) אז כנראה (למרות שלא ציינת שימושים, אני יכול להניח) שתצטרכו משפחתית אחרת - מזדה 3 יכולה להיות בחירה טובה, וכך גם טויוטה קורולה ואחרות. אם אתם רוצים גיר ידני, אפשר לבדוק לגבי הסיטרואן C4. מאף רכב אין הרבה ידניים שיוצאים מחברות הליסינג, אבל בסיטרואן יש איזהשהו סיכוי, בניגוד למזדה או הטויוטה.

אם אתם קונים רכב נוסף ומשאירים את הרכב מהעבודה של אביך, אני לא רואה סיבה לקנות רכב בסדר גודל הזה - הרי כשתצטרכו לנסוע כל המשפחה, יש לכם עדיין את הרכב של אביך. במצב כזה אני דווקא חושה שהפונטו (בדגם הכי חדיש שנכנס בתקציב) תהיה בחירה מצוינת, וגם יש יותר סיכוי למצוא ידנית (למרות שגם זה לא טריוויאלי בליסינג)

מזל טוב על הרשיון!

פורסם

לא הגדרת את הצרכים. השאלה של ניקולאס היא הראשונה ברשימה ארוכה של פרטים עליך להגדיר מבחינת הצרכים שלך ושל משפחתך. יתרה מזאת - העלית רשימת מועמדות, אבל מדובר בטווח כל כך גדול של סוגי רכב עד שקשה להסיק מתוכה מה חשוב לכם.

לכן כדאי שתעלה לפורוום את הדרישות מהרכב.

הערה קטנה - בתקציב שלכם, או במתיחה קלה שלו, תוכלו למצוא מבחר גדול של מכוניות בנות 3 יוצאות ליסינג. אם מקור זה מקובל עליכם כדאי לצאת לסיבוב במגרשי המכירות של חברות הליסינג, יתכן שתמצאו שם את מבוקשכם. כמובן - הקפידו על כללי הבחירה, כפי שהם מופיעים בשרשורים הנעוצים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סילחו לי שלא נתתי עוד פרטים. אז קודם כל את הרכב מהעבודה אנחנו מחזירים. אנחנו רק 4 נפשות במשפחה ורק לי ולאבי יש רישיון ככה שאין יותר מידי אנשים שהולכים להשתמש ברכב.

אבי הוא קצת גדול למרות שאני לא חושב שבאחת המכוניות שחשבתי עליהן תהיה בעיה עם זה.

מאוד אהבתי את הסיאט איביזה, השאלה אם אפשר באמת למצוא אחת כזו משנת 2006-7 בחברות הליסינג השונות.

חוץ מי זה רציתי לקבל חוות דעת על שאר המכוניות ומי לדעתכן תתאים לצרכים שלי.

בסה"כ חשוב שהרכב יראה טוב, אני לא מחפש כוח כרגע לפחות לכן אין צורך להתייחס לזה. צריכת דלק זה דבר חשוב גם כן.

תודה לכולם על העזרה ושבת שלום :)

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

גש לאוטודיל עם התקציב הנל ותוכל לרכוש לך רכב מיד פרטית בתשלומים יש להם מבחר טוב רק צריך לפשפש בשבע עינים (בדיוק כמו בכל מגרשי הליסינג)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...