Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אשמח לקבל ייעוץ לגבי טויוטה אוריס אוטומטית 2011 לבין פולקסווגן גולף 1.6 2011 ,

אני צריכה רכב חזק, אמין נוסעת בערך 2000 ק"מ בשנה, תיבת הילוכים "נורמלית"

אשמח לכל תגובה

פורסם

שאלת כבר כמעט על כל הרכבים מול הגולף,תעשי נסיעות מבחן ברכבים שמעניינים אותך תצמצמי אפשרויות ונשמח לעזור:-D.

פורסם

מכיוון שכמות הנסועה שלך נמוכה אולי עדיף לך לקחת משהו מעניין יותר וחזק יותר כגון סיאט ליאון 1.8 טורבו DSG,הן מאובזרות וחזקות.

מה תקציבך?

ישנן אלטרנטיבות נוספות בהתאם לתקציב

פורסם

נאמרו כאן, וגם באשכולות אחרים שפתחת שדי דומים, דברים יפים. אסטרה החדשה אכן הופכת למתחרה מעניינת, אבל רק עכשיו היא מנסה להיכנס לשוק הישראלי מחדש ולא הייתי רוצה להיות שפן הניסיונות של הרכב החדש, במיוחד שעברו בארץ לא גדול. וגם האוטו קצת כבד ע"פ נתוניו היבשים. הייתי מוותר על האסטרה במקומך, ולא בגלל שהיא לא מתחרה ראויה, אלא שמולה עומדת האוריס, שזה רכב די מרשים ומספק לצרכיך אני מאמין, מכל הבחינות שהזכירו קודמי.

פשוט תקני את האוריס, תהני מימנה, ואל תסתכלי אחורה, כי תמיד תיהיה החלטה אחרת שאולי הייתה יכולה להיות יותר מתאימה ! אבל זה העניין בקניית רכב, אף פעם זה לא מאה אחוז !

קני את האוריס. זוהי עצתי (:

• תוכן חדש...