Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf-2006

MatanMoshe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אם מישהו טיפה מבין או מכיר את הרכב Golf-2006 אשמח לקבל חוות דעת.

אז ככה,אני ממש רוצה לרכוש את הרכב,מצאתי אפילו אחד במצב ממש טוב מנוע 1600 סמ"ק.

לאחרונה שמעתי מחבר משהו שגרם לי להסס טיפה,הוא אמר לי שהרכב נורא כבד ובשל כך בגרסת ה1600 הרכב נורא מתאמץ ולכן צריכת הדלק שלו גבוהה.

האם הגיוני שגולף 1600 צורך יותר דלק מגולף2000 בשל המאמץ הזה והאם אכן קשה לרכב לסחוב עם מנוע 1600?

אשמח למענה

תודה רבה

פורסם

אכן המנוע 1600 לא הכי מומלץ בגלל שהוא חלש מידי למשקל של הרכב וגורם לכך שהמנוע הקטן יותר (1.6) עושה צריכת דלק יותר גרועה מהמנוע 2.0

בנוסף בנסיעה אתה תרגיש הבדל בסחיבה לטובת המנוע הגדול יותר כמובן.

תעשה סיבוב על הרכב אם לך אישית זה לא יפריע אז אני לא חושב שיש סיבה לוותר עליו, ההבדל בצריכת הדלק הוא זעום יחסית, אם אתה לא נוסע בכמויות מטורפות אז גם הכיס שלך לא יפגע משמעותית

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

ציין בבקשה, באיזה סוג מנוע מדובר (האם FSI) ? במנוע זה ההספק קצת יותר גבוה מה-1.6 ה"רגיל".

אם מדובר על מנוע 1.6 הרגיל (8 שסתומים) - אמין ביותר, ואם אתה מעדיף "להתנהל על מי מנוחות" - זה גם עשוי לספק אותך.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש ברשותי גולף 2006 1.6 (102 כ"ס) ידנית. לפעמים הרכב מרגיש קצת כבד (בעיקר אם יש נוסעים נוספים ומזגן) אך לרוב עושה את עבודתו לא רע. גם בעליות של חיפה.

לפני זה הייתה לי מאזדה 3 1.6 - לא מרגיש הבדל משמעותי בסחיבה בין שני הרכבים (ואם כן אז היתרון לגולף).

הרכב יחסית חסכוני, בערך 13 ק"מ/ליטר בנסיעה משולבת. ואני לא מהעדינים על הגז.

אם רוב הנסיעות שלך בתוך העיר, 1.6 יהיה כנראה חסכוני יותר. בכל מקרה כדאי ללכת על דגם ידני שיתן תוספת לביצועים.

• תוכן חדש...