Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון של Audi RS6

pronella
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

smallars

גם האיביזה שלך תחזיק 1000 כ''ס אם נחזק במקומות הנכונים, עכשיו תגיד שהיא קיצונית ?

ההונדה הזאת היא לא B18 בעלת סליבית מורחבים ל2.2 עם בוכנות טלטלים ראש קראנק וקאמים שונים ?

הטורבו לא 35/40?

מי ישמע כמה כבר כ''ס יש לה, אולי 600 בלחץ.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למשפר טוב שגודש V8 (בד"כ 2 מגדשים) באזור ה 6 ליטר ומעלה ושיודע גם לתכנן ניהול מנוע בהתאם, לא צריכה להיות בעיה להפיק הספק 4 סיפרתי.

בשביל להגיע ל1200 או 1000 כוח סוס אתה צריך רכב קיצוני, לא משנה איך תסתכל על זה או תגדיר את זה, אתה צריך רכב קיצוני שילדה קיצונית וכדומה וכדומה

רכבים עם הספקים קיצונים שכאלה נראים כמו בוגטי ווירון/ זונדה / קונסטינג או איך שלא קוראים לו אפילו פראיירי או למבורגיני רק המכוניות הקיצוניות שלהם בסדרה מגרדות הספקים שכאלה כמו אנזו והמרצילאנו

לא מרציאלגו ולא שום דבר אקזוטי, הרכבים בארץ שמגיעים להספקים מכובדים מאוד הם ב.מ.וו, מרצדס ואמריקאיות (רובן משנות ה 80 ואחורה).

כמו שציינתי, ממנוע V8 גדול נפח אתה יכול לקבל הספקים מרובעי ספרות יחסית בקלות ובכלל לא בזול.

בקשר לזה שייצרני אקזוטיות סטנדרטים לא מגיעים להספקים שכאלה, כמו שציינתי, זאת קפיצת מדרגה מאוד מאוד יקרה, האמינות נפגמת בצורה משמעותית ומה שיותר חשוב, בכדי לקבל ביצועים עוצרי נשימה, בד"כ מספיק 500 כ"ס.

הספקים מרובעי ספרות בד"כ מגיעים מסדנאות פרטיות שמנסות להתפאר בהישג.

smallars

גם האיביזה שלך תחזיק 1000 כ''ס אם נחזק במקומות הנכונים, עכשיו תגיד שהיא קיצונית ?

אני בספק אם אפשר להגיע לנתון אמת של 1000 כ"ס ממנוע 1800, ארבע בוכנות.

גם אם כן, מדובר במנוע מירוץ קיצוני שלדעתי לא ניתן לנהוג ברכב ב"אזרחות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ב

רכבים עם הספקים קיצונים שכאלה נראים כמו בוגטי ווירון/ זונדה / קונסטינג או איך שלא קוראים לו אפילו פראיירי או למבורגיני רק המכוניות הקיצוניות שלהם בסדרה מגרדות הספקים שכאלה כמו אנזו והמרצילאנו

*לגבי ההונדה - שים לב שהקמ"ש מאיץ בצורה מלחיצה ולא רק הטורים שזה אומר שהאוטו לא רק עף על ריק אלה באמת עף על הכביש

מורצילאגו לא מתקרבת בכלל ל1000 כ"ס' גם הזונדה לא מתסכלת לכיוון, האנזו עם בערך 800 כבר פוזלת.

מה שאמרת על ההונדה לא קשור, אם הרכב טוחן אספלט והצמיג מאבד אחיזה ומפרפר, ספידומטר שאינו מבוסס מכ"ם לא ידע לעשות את ההפרדה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ברור שהמחוג קופץ מחפירות אבל אחרי שהצמיג נינעל על האספלד המוג עדין עולה כמו מכונית ממוצעת מ- 0 ל- 40 קמש.

לגבי ה 1000 HP עד כמה שאני זוכר אם אנחנו מדברים על אותו רכב זה 1270 HP שעובר מ 1660 קלו ל 900 קל .

אם בעל הרכב ירצה הוא יפרסם את עצמו אם לא מי שמכיר מכיר.

רז...

פורסם

1270 ???

עכשיו אתה מלך הדיבורי שטויות, בעצם אתה אלוף !

אפילו על הברזלים בכיכר בבת ים לא היו מעיזים לזרוק מספר כזה שעוברת הונדה עם חור באגזוז.

שורה תחתונה,

עד שאנחנו לא מקבלים פה הוכחות, אתה האלוף.

פורסם

אני לא יכול לפרסם לך אנשים.

אם הם רוצים הם יפרסמו את עצמם או לפחות סוג הרכב.

למרות זאת אני מאמין שטוב שאנשים לא מכירים ככה הרכב לא יגנב או יקבל הטרדות מיטעם המישטרה.

1270 כוח 4X4 ועל 900 קילו בערך:twisted: -קיים תאמין או לא... שוב אם בעל הרכב ירצה יפרסם את תוצאות הדינו.

יש עוד כמה מכוניות אולי קצת פחות אבל נושקות ל 1000 סוסים.

הקיצר המדינה שלנו לא פריירית בכלל במכוניות הבעיה שצריך להסתיר אותם ולכן אנשים לרוב לא מודעים לכלים בהספקים כאלו.

רז...

פורסם
אני לא יכול לפרסם לך אנשים.

אם הם רוצים הם יפרסמו את עצמם או לפחות סוג הרכב.

למרות זאת אני מאמין שטוב שאנשים לא מכירים ככה הרכב לא יגנב או יקבל הטרדות מיטעם המישטרה.

1270 כוח 4X4 ועל 900 קילו בערך:twisted: -קיים תאמין או לא... שוב אם בעל הרכב ירצה יפרסם את תוצאות הדינו.

יש עוד כמה מכוניות אולי קצת פחות אבל נושקות ל 1000 סוסים.

הקיצר המדינה שלנו לא פריירית בכלל במכוניות הבעיה שצריך להסתיר אותם ולכן אנשים לרוב לא מודעים לכלים בהספקים כאלו.

רז...

אתה מוזמן להצתרף לברזלים.

פורסם

נו כבר נגמר לי הפופקורן, אתם משעממים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מי אמר שנגמר הפופקורן ?

קבלו חבורה של עשירים וואוהבי מהירות ברוסיה.. :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=ohswSdIevkE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=AQk4By-P5Bc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תהנו, דוד.:lol:

1.8TSI

פורסם

פייי איך הפרארי עומדת בכבוד עם הבהמה, לא ציפיתי, יש כבוד!

בוגאטי בליגה משל עצמה, טוב נו אולי יחד עם ה-1270 כ"ס מהארץ :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
פייי איך הפרארי עומדת בכבוד עם הבהמה, לא ציפיתי, יש כבוד!

בוגאטי בליגה משל עצמה, טוב נו אולי יחד עם ה-1270 כ"ס מהארץ :lol:

משהו אחד לא הבנתי בסרט השני..

הGTR לא נתנה "רכבת" לבוגאטי בסוף הסרט ???

היו בסרט שתיים הראשונה כסופה והשניה לבנה..

1.8TSI

• תוכן חדש...