Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון של Audi RS6

pronella
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאב בעור כבש, זה מה שממש מדליק אותי במכונית.

RS6 עושה זאת בצורה מעולה אם לא הטובה ביותר מבין כל הרכבים, וזה עוד לפני EVOTECH ,MTM ודומיהם :evil:.

אוטו של שני טון לא יעביר לך את ההרגשה שפרארי סקודריה לדוגמא יכולה לתת, תחושות שונות לגמרי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אותי סליפרית יותר מדליקה מספורטיבית מוחצנת.

לראיה הרכב בו אני נוהג כעת.

אני לא חושב שהשוואה של הRS6 לפרארי היא נכונה.

אבל אני מעדיף אותה על R8 למשל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זאב בעור כבש, זה מה שממש מדליק אותי במכונית.

RS6 עושה זאת בצורה מעולה אם לא הטובה ביותר מבין כל הרכבים, וזה עוד לפני EVOTECH ,MTM ודומיהם :evil:.

אוטו של שני טון לא יעביר לך את ההרגשה שפרארי סקודריה לדוגמא יכולה לתת, תחושות שונות לגמרי.

הנה סרטון של שני הדגמים EVOTECH וה- MTM:

1.8TSI

פורסם

אני רוצה לעלות פה איזה נקודה כלשהי:

אם זכור לכם , פעם היה סרטונים של הונדה סגולה בארץ של אלי בונבונירה שהייתה מאיצה בצורה לא מציאותית לפחות על פי הסרטון של צג הטורים והקמ"ש

הוא סוגר סקאלה כאילו זה מ0-40

האם זה היה אמיתי, התגובות האלה האם באמת ההונדה טיפסה בכזאת מהירות ?

פורסם

כן ההונדה אמיתית ונוסעת ככה.

אבל אל תיתרגש יש בארץ כלים יותר מהירים.

דרך אגב יש להונדה (נשיפת הדרקון- למי שזוכר)כמה סירטונים ביוטיוב שהיא מקבלת בראש.

רז...

פורסם

בגירה,

באם היה לך כסף כמו לאלו שכבר קנו בארץ את הRS6 (כולל זה הנוסע עם מספר לבן)האם היית מתעסק עם אולרואוד או שפשוט היית שולח את מה שיש לך לאחת הסדנאות אשר עושות דברים בצורה חוקית בשכנה הרחוקה והגרמנית ?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

סמולרס, יש כלים עם יותר מ1000 כ"ס בארץ.

העניין בהונדה שהטיפוס במהירות יכול להיות גם עקב פרפור נניח בהילוך שלישי.

אין ספק שהאוטו בעל עוצמה אדירה,אבל אתה היית רוצה רכב כזה? אני יודע שאני לא-אני לא יודע כמה המבנה של הרכב בנוי להספקים כאלה.

לעומת זאת, רכב כמו שדובר על בשרשור כגון הRS6 שנבנה במטרה לעמוד בהספקים כאלה היתי רוצה-כן אבל יחי הבדל המחיר.

טוב נו, עוד כמה שנים ;)

Got To love It

פורסם

אדון בן,

איפה יש בארץ רכב בעל 1000 כ''ס ויותר, אשמח אם תראה לי.

גם הפורשה עם הטווין סקרולים לא מאמין שמגיעה לכוח הזה, אתה בכלל מבין על איזה הספקים מדובר ?

רעם כחול לא הגיע לזה, אדון מומי לא התקרב לזה - בוא תחדש לי.

פורסם

אתה חושב שרק מה שאתה רואה ביוטיוב זה מה שנוסע בארץ?

יש אנשים חכמים שלא עושים "שופוני" שיש להם "גדול".

זה לא 1000, יש גם 1200 כ"ס וכן, אני יודע על איזה הספקים אני מדבר פה.

Got To love It

פורסם

מה קשור יו טוב ?

עד שאתה לא מעלה לפה דיינו של רכב עם 1200 מהארץ עם הוכחות, אתה מדבר שטויות.

אני לא בטוח שהדיינו של יובל מלמד יכול להחזיק.

אם אתה ''יודע'' על איזה הספקים מדובר, אז היית מבין כמה שטויות אתה מדבר.

פורסם

הולך להיות פה מעניין...

הלכתי להביא את הפופקורן :popcorn:

נ.ב.

אני עם קרלוס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בגירה,

באם היה לך כסף כמו לאלו שכבר קנו בארץ את הRS6 (כולל זה הנוסע עם מספר לבן)האם היית מתעסק עם אולרואוד או שפשוט היית שולח את מה שיש לך לאחת הסדנאות אשר עושות דברים בצורה חוקית בשכנה הרחוקה והגרמנית ?

וזאת בדיוק הסיבה שרשמתי RS6 לעניים!

אין לי את הכסף לרכוש RS6.

ז"א יש לי, אבל בעודף ממיליון אני אצתרך לקנות אוהל במקום הבית שמכרתי :-(

מצד שני, אפשר להגיע באולרואד (או A6 בי-טורבו, קואטרו שגם נמצאות יחסית בשפע בארץ) להספקים של 400 כ"ס בעשירית ממחיר ה RS6(כולל קניית האולראוד) .

בקשר לוויכוח ה 1000 כ"ס, אני אישית לא מכיר הספק כזה בארץ אבל למשפר טוב שגודש V8 (בד"כ 2 מגדשים) באזור ה 6 ליטר ומעלה ושיודע גם לתכנן ניהול מנוע בהתאם, לא צריכה להיות בעיה להפיק הספק 4 סיפרתי.

אם עובדים נכון ואם המזומנים שופעים, זה בהחלט ניתן לביצוע.

זה הרבה יותר קשה השגה מבחינת העלות מאשר היכולת הטכנולוגית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשביל להגיע ל1200 או 1000 כוח סוס אתה צריך רכב קיצוני, לא משנה איך תסתכל על זה או תגדיר את זה, אתה צריך רכב קיצוני שילדה קיצונית וכדומה וכדומה

רכבים עם הספקים קיצונים שכאלה נראים כמו בוגטי ווירון/ זונדה / קונסטינג או איך שלא קוראים לו אפילו פראיירי או למבורגיני רק המכוניות הקיצוניות שלהם בסדרה מגרדות הספקים שכאלה כמו אנזו והמרצילאנו

*קשה לי להאמין שיש בארץ כלים שמגיעים לכאלה הספקים ולכן אני נאלץ לקחת בעירבון מוגבל את מה שציינתה

*לגבי ההונדה - שים לב שהקמ"ש מאיץ בצורה מלחיצה ולא רק הטורים שזה אומר שהאוטו לא רק עף על ריק אלה באמת עף על הכביש

• תוכן חדש...